- 1
- 2
-
Anonim
Łodzie motorowe
Właśnie znalazłem to grono.
Zajefajnie że takowe istnieje bo jestem wielkim wielbicielem tego sportu. Co prawda żadnych wielkich osiągnięć nie mam bo pływam tylko rekreacyjnie ale......
Generalnie wszystkich tu pływających chciałem zaprosić na swoje grono POWERBOATS
Pozdrawiam
Michał -
kociak
No super zaraz tam skoczę.
A Twje rekreacyjne osiągnięcia są chyba lepsze od zawodowych (znam faceta i wiem co mówię, jest naprawdę dobry)
Pozdrawiam Ci bardzo ciepło MIKE -
Anonim
Ja też uwielbiam ten sport. Uprawiam go zawesze gdy tylko nadarzy sie okazja =D
A zwłaszcza latem na Mazurkach =]
Z powazaniem
Karolek =] -
Pan Random Właściwy
No ja staram się częściej, nad zalewem najczęściej, a mazury zostają na wakacje, jeśli je mam!!!!!!!
Pozdro dla narciarzy, kneeboardzistów, wakeboardzistów i innych wariatow... -
-
... surokatowe ...
..i w te wakacje nadusiłam nartki wodne...szacooon ersowo..nom....kce jeszcze ale zimnowato kęsik:) rarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))) pozdr -
Anonim
ja tez sprobowalam... yhy... po wielu probach sie udalo, eheheheh...
a szacooon to dla zawodowcow... podziwiam... :D -
Anonim
-
ello; ]
-
:)
-
Anonim
10 w augustowie :D a jak..... hehe w kazdy mozliwy sposob i na wszystkim na czym sie da :D -
Anonim
Od jakichś 13 latek amatorsko na monóweczce. Próbowałem jakichś wake'ów, kneeboardów, tego wynalazku na którym się siedzi i frunie nad wodą na jakimś czymś ale jednak najbardziej podoba mi się monówka
A no i pływam głównie w Warszawie a jak jest wolna chwila to pływam tam gdzie akurat mnie oczy poniosą i gdzie łodke zrzuce do wody:) -
ello; ]
-
... surokatowe ...
...za pozno bo koncowka wakacji ale biła ja rekordy w ilosci kolek....ale powazka to jest to co i lubie.....ciekawe jak i to jest za motorowka posmigac...hmmm....??? -
~IrMiNa~
ja na poczatku troszke sie balam ale pokonalam lek i w ostatnie wakacje sprobowalam tego sportu...i po wielu probach nauczylam sie:P..super sport.. juz nie moge doczekac sie wakacji..:D -
Sqrczybyk
-
Anonim
-
Sqrczybyk
;) w sumie to nie pamietam jak to jest 'nie umiec jezdzic na nartach'
a od 2 lat jeszcze sie na łejku bawie... -
Anonim
-
Sqrczybyk
salta... w tym roku zaczelo mi wychodzic na figurowce, a na lejku... jak bede mial chwile, to mi wyjdze w przyszlym roku ; ) -
Anonim
hmmm... a to wpadaj na wyciag do Augustowa... ja popatrze jak sobie radzisz; )
- 1
- 2