Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Barnab/ B-side

Witam.

Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was był w zimie w Bukowlu albo pobliskim regionie na Ukrainie?

Jak tam jest pod względem warunków do jeżdżenia i socjalnych - warto jechać czy spotka nas niemiła niespodzianka?
    Wiem, że są niskie góry, ale z map wynika, że długie trasy - to prawda i czy da się na nich normalnie jeździć czy też są jakieś utrudnienia?

Byłbym wdzięczny za odpowiedź :]
    Pozdrawiam
  • ChrustAA

W tym roku bedac na Slowacj gadalem z kumplem o tym rejonie ale cos nie moge znalesc plusow takiego wyjazdu.
    Po 1 daleko i droga podroz.
    Po 2 ukraina to nadal 3 swiat i wiocha na maxa.
    Brak dobrych alkoholi itp dorbego zarcia.
    Stok jest w sumie slaby. Najwyzszy punkt ma mniej niz 1400m i niewiem ja z cenami za skipass bo nawet wybierajac english klikasz w cennik i wyskakuje po rusku czy ukrainsku.
    Ogolnie jak czytalem to nikt tego regionu jakas za mocno nie poleca
  • Luizka

a ja osobiscie chcialabym pojechac - zawsze to jakas odmiana :)
  • Olek

chrusta - gówno wiesz o ukrainie :)

Generalnie nie rzucam takich komentarzy ale jak to przeczytałem to się nie dało..
  • Jasiek

Zgadzam się, 3 świat to głównie kraje afrykańskie. Tam gdzie mają najlepszych biegaczy.
  • HERMAN

byłem w Sławsku 5 lat temu, dojazd na stoki był za 5 chrywien, karnety tanie, tras mnóstwo, 1 stok sportowy na ktorym wyrwalem wiazanie, ja jak najbardziel plecam, poza tym tani alko i jedzonko 0.5 w barze kosztowala 8 chrywien tj ok 8 zl wiec nie przesadzajmy ze 3 swiat, mnostwo alko i jedzenie przednie bawilem tam przez tydzien, a jak dobrze sie zakrecisz to i bimberek kupisz od miejscowych Bojków, a droga pociagiem bardzo milo i szybko mija ale to zalezy z kim sie pojedzie. pozdro
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)