Narciarstwo [4312]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • cobra

Stoję przed problemem jaką kurtkę wybrać, myślałam o campusie albo o alpinusie, ale słyszałam wiele negatywnych opinii za to ktos mi mówił,ze tańsze wcale nie są gorsze np : outhorn. Jakie jest zdanie praktyków ?
  • Anonim

Columbia sportswear company :] Tyle, że trzeba się liczyć z dużym wydatkiem... O Iguanie słyszałem dużo dobrych opinii. A tak z praktyki to Atomica mogę polecić.
  • Anonim

NFA
  • Marek

Mam od zeszłego sezonu kurtkę Stryke.
    To jest taka tańsza marka Spidera, ale jest równie dobrze wykonana.

Można takie coś nabyć np: w jakimś Ski teamie za 500-1000 PLN w zależności od promocji.

Ja jestem bardzo zadowolony, nie poci się i jest ciepła.
    Ma dobre membrany i przy tym nieźle wygląda:)
  • WOJTEK

dainese rox
  • drm.

kjus

ps. alpinus jesli chodzi o jakosc bez zastrzezen, robia porzadne rzeczy. campus to raczej badziewie
  • Anna;)

ja polecam z doświadczenie Iguanę, wszystko ok, tylko gumka jedna się przed 5 lat rozciągnęła...

teraz też czegoś szukam ale chyba po sezonie...
  • Kasia; )

ja mam kurtke spydera ale to dosyc spory wydatek a jesli masz watpliwosc pomiedzy tymi firmami to ja polecam alpinusa
  • młody

Spyder i Iguana - wiele negatywnych opini.

North Face ma świetne kurtki, niestety cena już nie jest taka optymistyczna.
  • misiu

Sam mam Iguanę i całkiem sobie chwalę.
    Przychylam się do dobrej opinii o NorthFace - ta firma robi naprawdę porządne rzeczy.
    Spyder... no cóż - wielu osobom źle się kojarzy;)
  • WOJTEK

a ja polecam kurtki narciarskie, a nie plaszcze trekkingowe...
  • katarzyna

rowniez polecam Iguane, jezdze w niej kilka sezonow i zero zarzutow
  • ChrustAA

Campus troche niewypal moim zdaniem. Nie warte ceny swojej (za ta sama cene mozna kupic inne marki lepsze)
    Kiedys uzywaem Columbii i swietnie sie spisywala (nim miukradli)
    Teraz mam Iguane i tez swietnie.
    Ostatnio w Fashion House (outlet) widzialem quiksilvery calkiem konkretne na przecenie (500zl)
    Pozdrawiam
  • Anonim

potwierdzam, kupiłem pięknego quika w fashion za 460 pln.
  • Mad Mike

Hehe mi się w Fashion udało wyrwać za 350zł z GoreTexu; ] ale i tak lepszą firmą jest według mnie Eider (kurtka "była" super) ze starości się .... Iguany i Campusa nie polecam - przemiękały na szwach :/
  • ChrustAA

mi nic nie przemieka
  • Ewelinka

ja slyszalam ze outhorn jest ok.
  • bykowski

ja nabyłem ostatnio w ski-teamie "TENSONA" kurteczkę przecenioną z 1300zł. Jeżdziłem hardcorowo przez tydzień, dzień w dzień i mogę powiedzieć że udany bardzo zakup. Ciepło, nie poci się człowiek, zakup na duży "+" :)

recco i te inny bajery ma :P
  • Dr.Feelgood

Spyder i Descente - myślcie co chcecie ale dla mnie najlepsze kurtki.
  • bykowski

tu się zgodzę. Tylko za kurtkę Descente conajmniej 2000zł :)
  • 1
  • 2
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)