- 1
- 2
-
cobra
Stoję przed problemem jaką kurtkę wybrać, myślałam o campusie albo o alpinusie, ale słyszałam wiele negatywnych opinii za to ktos mi mówił,ze tańsze wcale nie są gorsze np : outhorn. Jakie jest zdanie praktyków ? -
Anonim
Columbia sportswear company :] Tyle, że trzeba się liczyć z dużym wydatkiem... O Iguanie słyszałem dużo dobrych opinii. A tak z praktyki to Atomica mogę polecić. -
Anonim
-
Marek
Mam od zeszłego sezonu kurtkę Stryke.
To jest taka tańsza marka Spidera, ale jest równie dobrze wykonana.
Można takie coś nabyć np: w jakimś Ski teamie za 500-1000 PLN w zależności od promocji.
Ja jestem bardzo zadowolony, nie poci się i jest ciepła.
Ma dobre membrany i przy tym nieźle wygląda:) -
-
WOJTEK
-
drm.
kjus
ps. alpinus jesli chodzi o jakosc bez zastrzezen, robia porzadne rzeczy. campus to raczej badziewie -
Anna;)
ja polecam z doświadczenie Iguanę, wszystko ok, tylko gumka jedna się przed 5 lat rozciągnęła...
teraz też czegoś szukam ale chyba po sezonie... -
Kasia; )
ja mam kurtke spydera ale to dosyc spory wydatek a jesli masz watpliwosc pomiedzy tymi firmami to ja polecam alpinusa -
młody
Spyder i Iguana - wiele negatywnych opini.
North Face ma świetne kurtki, niestety cena już nie jest taka optymistyczna. -
misiu
Sam mam Iguanę i całkiem sobie chwalę.
Przychylam się do dobrej opinii o NorthFace - ta firma robi naprawdę porządne rzeczy.
Spyder... no cóż - wielu osobom źle się kojarzy;) -
WOJTEK
-
katarzyna
-
ChrustAA
Campus troche niewypal moim zdaniem. Nie warte ceny swojej (za ta sama cene mozna kupic inne marki lepsze)
Kiedys uzywaem Columbii i swietnie sie spisywala (nim miukradli)
Teraz mam Iguane i tez swietnie.
Ostatnio w Fashion House (outlet) widzialem quiksilvery calkiem konkretne na przecenie (500zl)
Pozdrawiam
-
Anonim
-
Mad Mike
Hehe mi się w Fashion udało wyrwać za 350zł z GoreTexu; ] ale i tak lepszą firmą jest według mnie Eider (kurtka "była" super) ze starości się .... Iguany i Campusa nie polecam - przemiękały na szwach :/ -
ChrustAA
-
Ewelinka
-
bykowski
ja nabyłem ostatnio w ski-teamie "TENSONA" kurteczkę przecenioną z 1300zł. Jeżdziłem hardcorowo przez tydzień, dzień w dzień i mogę powiedzieć że udany bardzo zakup. Ciepło, nie poci się człowiek, zakup na duży "+" :)
recco i te inny bajery ma :P -
Dr.Feelgood
Spyder i Descente - myślcie co chcecie ale dla mnie najlepsze kurtki. -
bykowski
- 1
- 2