Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pedro

jakim stylem lubićie jeździć fun carving slalom.....???????????
  • młody

byle jak najszybciej
  • Anonim

jak to jakim? luznym, wolnym, stylowym; o)
  • Tom95

carving slalom klasycznym :D
  • LukiMan; )

klasyka :]
    na prostych dechach, rzecz jasna ; p
  • kOza

byle by jeździć:) najfajniej bez ciśnień jak jest mało ludzi na stoku trasa twarde krawędzie ostre raz stromo raz płasko, byle bybyło przyjemnie.

Generalnie race carving, ale chyba się starzeje i na coś bardziej miekkiego się przezuce
  • Olcia

w dól, najbardziej lubie w dól :) na kreche, z topu kasprowego,nie z posredniegokasprowego,wieksze nachylenie na rozpęd, do kuznic:)
  • Anonim

szybkim smigiem poki nogi zyja albo fun carving :) albo w kopnym sniegu na strefach freestyle :)
  • Anonim

co to sa strefy freestyle?
  • Biggero

Slalom albo puch...problem w tym, że nie ma nart nadających się do jednego i drugiego :/
  • Anonim

do slalomu sa narty slalomowe a do puchu sa narty freerieowe i backcountry
  • Biggero

Ta no co ty?; ) w sensie że nie ma takich nadających się do jednego i do drugiego naraz
  • Anonim

no ameryki nie odkryles, jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego
  • Biggero

Otóż to.
  • Anonim

>d E X T E R napisał
    >co to sa strefy freestyle?

chodzilo o freeride male przejezyczenie; P
  • młody

Jeździłem na slalomkach w puchu. Nie polecam.
  • Anonim

ok, to co to jest strefa freeride?
  • Anonim

u naszych poludniowych sasiadow takie tereny poza stokiem po ktorych mzona jezdzic nei ryzykujac mandatu (w niektorych miejscach w Czechach niestety potrafia skasowac)
  • Biggero

>młody napisał
    >Jeździłem na slalomkach w puchu. Nie polecam.

No ja właśnie też :/ porażka. Żeby wogóle nieco czuby podnieść musiałem jechać na maxa na tyłach i na prostych nogach.... a wtedy z kontrolą lipa i wyrżnąłem jeszcze w zakopany pod śniegiem kawał druta...au;)
  • Aga:)

bodycarving niezła zabawa:))
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)