-
pedro
-
młody
-
Anonim
-
Tom95
-
-
LukiMan; )
-
kOza
byle by jeździć:) najfajniej bez ciśnień jak jest mało ludzi na stoku trasa twarde krawędzie ostre raz stromo raz płasko, byle bybyło przyjemnie.
Generalnie race carving, ale chyba się starzeje i na coś bardziej miekkiego się przezuce -
Olcia
w dól, najbardziej lubie w dól :) na kreche, z topu kasprowego,nie z posredniegokasprowego,wieksze nachylenie na rozpęd, do kuznic:) -
Anonim
szybkim smigiem poki nogi zyja albo fun carving :) albo w kopnym sniegu na strefach freestyle :) -
Anonim
-
Biggero
Slalom albo puch...problem w tym, że nie ma nart nadających się do jednego i drugiego :/ -
Anonim
do slalomu sa narty slalomowe a do puchu sa narty freerieowe i backcountry -
Biggero
Ta no co ty?; ) w sensie że nie ma takich nadających się do jednego i do drugiego naraz -
Anonim
no ameryki nie odkryles, jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego -
Biggero
-
Anonim
>d E X T E R napisał
>co to sa strefy freestyle?
chodzilo o freeride male przejezyczenie; P -
młody
-
Anonim
-
Anonim
u naszych poludniowych sasiadow takie tereny poza stokiem po ktorych mzona jezdzic nei ryzykujac mandatu (w niektorych miejscach w Czechach niestety potrafia skasowac) -
Biggero
>młody napisał
>Jeździłem na slalomkach w puchu. Nie polecam.
No ja właśnie też :/ porażka. Żeby wogóle nieco czuby podnieść musiałem jechać na maxa na tyłach i na prostych nogach.... a wtedy z kontrolą lipa i wyrżnąłem jeszcze w zakopany pod śniegiem kawał druta...au;) -
Aga:)