-
Anonim
-
Razor
Ja swoją przygodę z nartami zacząłem jakieś 7-8 lat temu. Sam się nauczyłem jeździć podpatrując od innych jak jeżdżą. -
ania
Ja na nartach jeżdżę już 11rok. W wieku 4 lat tata zaczął mnie uczyć, i przyznam że jak na początkujące dziecko o dziwo szło mi dość dobrze, bo pod koniec tego samego sezonu wzięłam udział w zawodach i zajęłam 2miejsce. - tak więc zrodziła się moja miłość do tego sportu. Zima bez nart by była dla mnie straconą. -
Nat.
-
-
Jestem i to wystarczy ♫
Pierwszy raz miałam narty na nogach w Musznie. Zjeżdżałam z malutkiej górki obok hotelu. To były takie malutkie narty przypinane do butów. :p A taką jazdę na nartach na poważnie zaczęłam w Bukowinie Tatrzańskiej, ale nie mam pojęcia ile miałam wtedy lat. W każdym razie to było strasznie dawno. :) -
Bania.
Ja miałam 3 latka :P pierwszy mój zjazd był z instruktorem mojego brata z małej Szymoszkowej :P
I tak co roku tego instruktora mieliśmy, później we Włoszech, Austrii też Polskich intrtukorów/instruktorki no i przez to może nie jeżdże wspaniale szybko, ale za to b.dobrze technicznie :-)