Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ponad 10 lat temu w szczyrku pod okiem instruktora
  • Razor

Ja swoją przygodę z nartami zacząłem jakieś 7-8 lat temu. Sam się nauczyłem jeździć podpatrując od innych jak jeżdżą.
  • ania

Ja na nartach jeżdżę już 11rok. W wieku 4 lat tata zaczął mnie uczyć, i przyznam że jak na początkujące dziecko o dziwo szło mi dość dobrze, bo pod koniec tego samego sezonu wzięłam udział w zawodach i zajęłam 2miejsce. - tak więc zrodziła się moja miłość do tego sportu. Zima bez nart by była dla mnie straconą.
  • Nat.

no ja tez tak samo^^^ Tylko ze ja zajelam 4 miejsce;)
  • Jestem i to wystarczy ♫

Pierwszy raz miałam narty na nogach w Musznie. Zjeżdżałam z malutkiej górki obok hotelu. To były takie malutkie narty przypinane do butów. :p A taką jazdę na nartach na poważnie zaczęłam w Bukowinie Tatrzańskiej, ale nie mam pojęcia ile miałam wtedy lat. W każdym razie to było strasznie dawno. :)
  • Bania.

Ja miałam 3 latka :P pierwszy mój zjazd był z instruktorem mojego brata z małej Szymoszkowej :P
    I tak co roku tego instruktora mieliśmy, później we Włoszech, Austrii też Polskich intrtukorów/instruktorki no i przez to może nie jeżdże wspaniale szybko, ale za to b.dobrze technicznie :-)
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)