- 1
- 2
-
panna mania
-
panna mania
-
Anonim
hahahaha dobra ja sie wypowiem :] chlopakow nie znam wiec nie wiem jacy sa, moge tylko powiedziec ze... albo nie nie powiem bo reszta chlopakow sie obrazi ze jednego faworyzuje wiec nic nie powiem :P -
panna mania
-
-
Anonim
-
Anonim
no to sie simo wlasnie orazil :-)
to ja myslalem ze jestem w tym zespole najfajniejszy a tu klops, jednak nie ja :-)
buzka dla offcy i rybki doris -
Anonim
no simo no przeciez wiadomo ze jestes najfajniejszy, najlepszy w ogole naj i podpora calego zespolu, bez ciebie to by naivu nie bylo! po prostu nie jestes moim faworytem :P -
Olć
Teraz Simo się załamie, że nie jest Twoim faworytem i co będzie, no co?; ) -
Tasiek
-
Anonim
Hmmmm. To może ja też się wypowiem - yeee - i wszyscy robią falę; -).
Najfajniejszy jest Wuwo i tylko dla niego chodzę na koncerty, chociaż czasem wydaje mi się, że jednak Niebek jest fajniejszy... Z drugiej strony, czytając różne złote myśli piCII (:P) uważam, że jesteśmy dla siebie stworzeni... Ale tak napradę Dzieju jest wymarzonym ojcem dla moich dzieci...
No i co ja mam - biedna - począć??
A do Simo mam sprawę prywatną, więc na razie się nie wypowiem na jego temat :>. Zobaczymy jak to będzie :].
A mówi się elo elo elo ziomy i ziomalki, yooooł, żółwik!! :P -
panna mania
simo się nie załamie bo to najtwardszy z naivów jest, a ja wciaż proszę o faworytów, to może wreszcie i ja Wam zdradzę;)
-
Anonim
rany rany chlopaki sa slawne :)
a ja bylam pierwsza fanka, nie chwalac sie; ) -
Aś
No a moim zdaniem... najfajniejszy jest SIMO :) taki the besiak jakich mało; p i tak trzymaj :)
No jeszcze Karolek jest fajniusi :D:D
heheh pozdrowionka chłopcy buzki dla całego zespołu :) :) :) -
martyn
-
gili gili :P
no no no ...
hm...
pomyślmy ...
może ...
nie...
a może...
a jednak ...
to on;P
przejdźmy do sedna;P
najbardziej lubię Picię i po krótkiej rozmowie mogę stwierdzić
że sympatikos; ) -
Ola
a dla mnie Wuwo jest najlepszy. taki brechtowny facet:P
eh...poszloby sie na koncert,poskakalo,zdarlo gardlo...:D -
diana
-
Anonim
-
Panisfinksa
-
an
Dziwię się, że ktoś może myśleć, że to nie Simo jest najfajniejszy. A jak Simo sie dziwi.
- 1
- 2