-
po prostu agnieszka
a wiec jak juz pewnie wiecie bedzie koncert na polach mokotowskich w warszawie:)
bedzie naiv, indios bravos i inni....
ktoś się moze wybiera bo ja tak!!!!
wstep wolny:D -
Tasiek
-
po prostu agnieszka
-
a nie, rododendrony już są
Jasne ,ze wbijamy tam...szkoda ,ze tak wczesnie graja...ale idzie sie przyzwyczaic, trzeba sie bedzie oobrze wyszalec, widomo, jeszce indiosi, ale na cinq g, to juz tylko idiote z siebie robic;] -
-
Anonim
no oczywiscie ze obcecnosc obowiazkowa :] faktycznei Cinq G do niczego innego sie nie nadaje :] (kiedy myje rano zeby i, i wiem jush ze, bede myl je takze i wieczorem by swiecily sie...) to do zobaczenia :] -
la aaaaalegria de vivir!!!!!
-
-
Bobetzka
-
po prostu agnieszka
-
eef
-
po prostu agnieszka
tak, ja czekam na Naiv na indios bravos:D
zycze wszystkim miłej zabawy:D -
-
Anonim
-
Anonim
no i co wy o tym wszystkim myslicie??? z jednej strony zajebiscie bo uwielbiam jak chlopaki graja, widzeic ich na zywo, slyszec, bawic sie z nimi ale jednak ta publika mnie zalamala... ofcors podziwiam wsyztskich co byli w pogo :] przylaczyla bym sie ale mialam sandalsy i by ciezko bylo :/ wiec probowalam sie wbic pod barierki ale co? wszedzie dresy! dresy ktore narzakaja na muzyke ( jakby nie mogli se gdzies pojsc na ten czas bo po co, lepiej postac pozajmowac miejsce, ponarzekac...) i z rozdziawiona geba patrzyli na tych co pogowali! grunt ze ja sie dobze bawilam mimo wszystko, mam nadzieje ze wy tez :] naiv maja wierna publike! -
Nedka
-
Tasiek
W pogo było nie najgorzej tylko odczas kolorowego życia się strasznie kurzyło.
A tak wogule jeśli mam oceniać koncert to dałbym mu 3 (średniak). Ze względu na publikę i długość ttrwania koncrtu. Pozatym jak ich widziałem na scenie to chyba trochę spięci byli. A Niebek oczywiście trochę ich rozruszał ale no cóż....... -
eef
no fakt! ta publika nedzna :/ same lamusy zajmujece miejsce pod barierkami :/:/:/ ale coz... :/ wazne ze chlopaki fajnie grali; ) (jak zawsze:P) do zobaczenia jutro na SKARfescie :) -
Tasiek
-
eef
'do zobaczenia' napisalam ogolnie ale fakt wiem ze jedziesz bo jedziemy razem przeciez:P :P:P no a dzis po bilety chyba jedziemy,nie? tylko niewiem o ktorej i wogole co i jak:P ??? -
Anonim