-
nielegalny
Właśnie przed chwilą w roxy fm usłyszałem 'gdzie jest mój sen' w wersji której przenigdy nie słyszałem, a zmiotła mnie totalnie :D
Na Przedświcie jej nie będzie. Stąd moje pytanie czy da się jakoś tą wersje dostać?
PS. No właśnie a jak sprawy z płytą ? Kiedy wkońcu się ukaże?
-
905305
Nie wiem, czy mówimy o tym samym, ale ja słyszałem jedynie linię melodyczną, bo tekst był już po angielsku; > -
TLALOC
-
nielegalny
>TLALOC napisał
>wy jestescie jacys niedorozwinieci czy zgrywy robicie??? :]
No bez takich, ja poprostu pytam, bo nie wiem. Jeeeej. -
-
905305
>TLALOC napisał
>wy jestescie jacys niedorozwinieci czy zgrywy robicie??? :]
Zachowaj może swoje 'rozwinięte' uwagi dla siebie. :] -
TLALOC
uhh, mlodziez sie obrazila. sorry.
nielegalny, po polsku spiewali w tej specjalnej wersji? -
TLALOC
-
nielegalny
Dobra, sorry wprowadziłem małe zamieszanie, generalnie mi chodzi o nową wersje i też po polsku, na wrzucie jest, ale ta starsza. No teraz mam nadzieje, że wszystko jasne? -
TLALOC
-
905305
Ty namotałeś zgrywając speca :)
Rzadko słucham radia, ostatnie dni jednak było przeciwnie i pech chciał, że akurat słyszałem, co słyszałem, a było to dla mnie nowością. -
xɘro
o ile kojarzę,
to nie kojarzę tej piosenki z wokalem wojtka po angielsku.
wersja studyjna rzeczywiście wyszła jako singiel do radia, przez jakiś można było ją usłyszeć w roxy czy gdzieś tam. -
Tasiek
-
905305
-
Tasiek
Każda wersja "where is mind" ma inną linie melodyczną, już pomijając tekst który tylko w przypadku Naiv jest inny, jest jeszcze dynamiczność utworu i otoczka jaką ta piosenkę tworzy(Czytaj każda wersja tego kawałka działa inaczej na moją wyobraźnie tworząc inny pejzaż)
Mogłeś słyszeć cover Heya albo Placebo albo oryginał the Pixies. Nie wiem czy jeszcze jakiś zespół scoverował ten numer ale to i tak stanowczo za dużo -
905305