Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hellmanns

Wie ktoś może, kiedy ów wielki powrót ma nastąpić? Kiedy jakaś powitalna trasa ma ruszyć? Czy w ogóle ma ruszyć? Czy Myslo jakąś nową płytę ma zamiar wydać?
  • Mickey.

'Wielkim powrotem' ma być koncert do kotleta w Rydzykcity w sylwestra.
    Fundamentalne pytanie pojawia się: która stacja telewizorni będzie to transmitowała??
    :|
  • Hellmanns

o! A to ciekawe. I potem ma ruszyć jakaś trasa koncertowa? Ja to dopiero w połowie lutego wracam do Polski, ciekawa jestem na co się załapię...
  • Krzyży

Też właśnie słyszałem, się mają po przerwie zejść, na dzieńdobry trasa koncertowa, i później nowy krążek.
  • *

http://www.lastfm.pl/event/642504
    poczytajcie sobie komentarze :]
  • Szacowna Inwigilacja

>Fundamentalne pytanie pojawia się: która stacja
    >telewizorni będzie to transmitowała??
    >:|

Trwam?
  • Eva

ciekawe, ciekawe... zobaczymy co z tego będzie...
  • Ewa

Nie no błagam, taki zespół do kotleta Wielmożnemu? :/
    A co potem? W kościele psalmy będą śpiewać? :(
  • pepe.

Jeśli ktoś będzie miał informacje
    o planowanym koncercie w stolicy
    to baardzo proszę.; )
  • Anonim

by się pojechało do tego Torunia, ale z drugiej strony,jak się nie ma gdzie podziać, marznąć tak całą noc...lodówa będzie ^^ no nie wiem, nie wiem. mam nadzieję, że jakaś większa trasa będzie..
  • Cherry Cock

To jest straszne, że będą grac w Toruniu. Pewno wszystkie te stare baby dowodzone przez ojcadyrektora nie pozwolą na koncert. To jest nie do pomyślenia.
    Co prawda w ogóle nie słucham Radia Maryja i oceniam stację przez pryzmat JEDNEJ osoby (o. Rydzyka), o której słyszałem jedynie z telewizji, ale szczerze nienawidzę całej stacji, a rydza najchętniej bym zutylizował. Banda głupich, zaślepionych MOCHERÓW. Ehhh....
  • Wróżka Tytania

mogliby zagrać w wawie...
  • Hellmanns

Ej no, ale spokojnie! Przeciez oni nie beda grac dla Radia Maryja i tam tez nie bedzie transmisji :) Nie dyskryminujcie calego Torunia! Tam byl w koncu tez Kopernik i ponoc dobre pierniki sa :)
  • magda

>Filas wrote:
    >To jest straszne, że będą grac w Toruniu.

eee? to w koncu beda grac w Toruniu? na last.fm są wypowiedzi ludzi, ze nie ma tego koncertu.
    ja juz sama nie wiem..
    wie ktos cos konkretnego?

http://www.lastfm.pl/event/642504
  • Anonim

myślę, że dobrym pomysłem jest poczekać aż coś oficjalnego pojawi się na ich stronie. xD
  • Amanda

Koncertu w Toruniu nie będzie... (podobno) potwierdzona informacja... ale mam nadzieję, ze się mylę
  • Brzozaskleroza

Rojka możemy na razie usłyszeć w Roxy Fm, w każdy poniedziałek o 22 prowadzi swoją autorską audycje.
  • Andy

Jak narazie to "zapraszamy do współpracy w 2009 roku"...
  • Anonim

Myslovitz zakupili odrzutowiec? A może teleportują się:)? Z Torunia do Krakowa? No, no;).

http://www.mmkrakow.pl/meeting/381/...
  • Mickey.

Roopa,
    gdzie Ty tam widzisz, że zagrają w Krk?
    Nota bene Toruń jest odwołany.
| |

dla tych, którzy lubią muzykę Myslovitz... po prostu... Tylko przeczytaj REGULAMIN. KONCERTY...

Fotki

Miejsca grona (1)