Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Catharina Imperatrix

tradycyjny temacik o tekstach MDB. co myślicie o nich? o czym są? czym dla was są? które wam odpowiadają, a które nie?
    podzielcie się refleksjami...
  • Valraven

romantyczne i poruszające :)
    a najbardziej Sear Me III, For My Fallen Angel, Under Your Wings.. ..aż sie zazdrości kobiecie, dla ktorej to pisał..
  • masochistka

base level erotica, w ciemności, na mrozie, w pustych korytarzach, a potem w łóżku, rytmicznie do końca...
  • Anonim

Snow in my hand; ja a rzeczy ostateczne; Crown of Sympathy, ktorego nie wolno probowac zrozumiec nie slyszac utworu;
    Songless bird - "... but now"
  • gwin

cry of mankind
    i wiecej slow nie trzeba
  • masochistka

ostatnio 'a kiss to remember'... proroczo i zabijająco...
  • tixiu

your shameful heaven.. ostatnio :]
  • Anonim

wlasciwie to wszystkie ale najbardziej:

The Crown Of Sympathy
    SearMe [wszystkie]
    A Kiss to Remember
    It Will Come
    She Is The Dark
    For You
  • tixiu

Hm, My Hope The Destroyer , ostatnio :D
  • lisek

"a kiss to remember", "here in the throat"; >
    "the light at the end of the world" - calosc. bo pojedynczo to bez sensu :)
  • r.

Szczerze przyznam sie, ze niewylapuje tej glebi tekstow MDB, mimo wszystko stanowia potezna czesc ich muzyki. Maluja w glowach ten specyficzny dla MDB klimat... A wybierajac ten jeden jedyny to - For You (ech i ten wspanialy teledysk...) piosenka jest poprostu piekna...
  • Grono.Net

'A kiss to remember' zdecydowanie.
    'My wine in silence' od kiedy spisałam całość tekstu.
  • ✿ Mam'zelle Nitouche

Teksty są poprostu zabójcze.. "for my fallen angel" accchhhh..
  • Ania ( lunar )

dla mnie szczegolna wage maja teksty...for my fallen angel to rowniez moj wybor choc jest tych kawalkow o wiele wiecej.ten jednak zapadl mi w pamiec i w serce.jest poprostu niesamowity a teksty rozbrajajacy
  • Anonim

"for You" i "for my fallen Angel"
    i nie trzeba nic dodawac....
  • Sorvali

zdecydowanie the light at the end of the world. przepiekny koncept - chcialbym moc nauczyc sie pisac w ten sposob..
    a takze wspomniane wyzej For my Fallen Angel..apogeum piękna..
  • buuu

For my fallen angel
    black god
    iiiii jak mis ie przypomni to napisze
  • Anonim

The cry of mankind
    Your river
    Dreadful hours
  • Anonim

Tak Dreadful Hours, Light at the End of the World te dwa albumy całe są wypełnione najpiekniejszymi lirykami Aarona, chociaż wszystkie texty są świetne i robią wrażenie. Ja osobiście polecam wsłuchać sie w text piosenki (oraz w nią samą) Le figlie della tempesta. Najlepiej w ciemności.
  • Marta W

For my fallen angel kocham za tekst i za muzykę, aczkolwiek to jeden z najbardziej smutnych utworów, jakie w życiu słyszałam...
| |

Did you see the sun? What will we become? Great Ones?

Miejsca grona (0)