My Dying Bride [138]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Catharina Imperatrix

od kilku lat oczekuję koncertu MDB w Polsce, na tym który był ostatnio nie przyszło mi być i źle się z tym czuję... Wszystkich, którzy odwiedzą grono MDB proszę o skomentowanie najświeższego albumu...
  • dyingbride

hej :o)

Wiesz, w tym roku raczej sie nie zanosi na ich wystep w kraju. A ostatni ich koncert, na ktorym mialam przyjemnosc bawic odbyl sie 8 lat temu i to w samej bydgoszczy, wiesz? Kope lat....

Co do najswizszego albumu... Muzycznie odpowiada mi. Choc daleko mu do 'Turn Loose the swans" , "Trinity" czy "34,78.."

Ukłony! :o)
  • Catharina Imperatrix

cieszę się, że zainteresowało kogoś to grono...
    a 8 lat temu to ja nawet nie wiedziałam że istnieje taka grupa jak MDB...;] hehe.... cóż miałam wtedy... hmmm..... ile to latek... chyba 10; ]
  • Imaginacja

Ech..kiedys to nawet koncertowali w Krakowie..ale podobnie jak u nhayry to bylo jeszcze przed moim oswieceniem..;)
  • Margot

ja ich tylko raz widzialam na metalmanii 2000, trwalo to mniej wiecej pol godziny jak to na metalmaniach-wiec dlugo sobie pograli...
  • 1252

moze do nich to cza specjalna petycje wyslac "My was potrzebujemy - Polacy. Zaplacimy."
    Ja tam chetnie.. zarobia sE na mnie, a ja ucho naciesze i miske.. Tylko kiedy i jak?
  • Margot

polska jest mimo wszystko zasciankowa pod wzgledem koncertowRegularnie to tu tylko(a moze AZ) Anathema przyjezdza, a koncerty innych kapel to wielkie wydarzenie i to przewaznie bardzo kosztowne
  • Primosz

Nas w ogóle nikt nie rozpieszcza. Katatonia, ToN, MDB, kiedy oni ostatnio u nas byli ?

Tylko Vadera sobie mozna posluchac :|
  • tixiu

anathemka rozpieszcza :) :D
  • Margot

ach anathemka...;) ale za nim anathemka zaczela nas rozpieszczac to 4 lata na nich czekalam...kto wie kiedy znow wroca...
  • Catharina Imperatrix

a ToN nie był przypadkiem w lipcu w zeszłym roku???
  • Margot

a no byl ale sama powiedz jak czesto cos takiego sie zdarza. jakbysmy nie mieszkali w zasciankowym kraju to TON przyjezdzal co rok moze co 2 i w ogole wiecej koncertow by byo takich jakie teraz uwaza sie za nieosiagalne
  • Grono.Net

a ja się załapałem na koncercik w 1996 MDB i Anathemy... u mnie w miescie zaściankowym kulturalnie, az się wierzyć nie chce, że kiedys takie rzeczy sie tu działy; MDB po The Angel, a Anathema po Silent Enigma... na koniec dodam, że po kolejnych płytach przestałem sledzic losy tych zespołów :]
  • kremowy

hhh, MDB posmyrało mnie w klubie Kwadratowa w Gdańsku jakieś 3 lata temu (?) , jakoś tak. Było nawet przyjemnie; )
  • tixiu

come to me.. comfort me.. take my hand..
  • Anonim

podobno MDB przed metalmania w 2000 grali rozgrzewkowy koncert w gdańsku...
    czy był ten koncert?
  • Anonim

30 lipca na festiwalu w Weert w Holandii... w tym samym czasie powienien byc tez super Stonehenge Festival w Steenwijk (bylem w zeszlym roku- polecam http://www.stonehengefestival.nl) ale oczywiscie jesli tylko bede w okolicy to MDB sobie nie odpuszcze...
  • Anonim

poprawka- 3 lipca...
  • cichy

na Metalmani w Spodku (Katowice) 24 marca 2007...
  • buuu

mam nadzieje że przyjadą bo na ICH stronce nic nie pisze;]
  • 1
  • 2
| |

Did you see the sun? What will we become? Great Ones?

Miejsca grona (0)