-
Chodząca paranoja<3
czyli temat o tym co sądzicie o tym filmie... która część fajniejsza...itd. <jak coś to nie znalazłam takiego wątku, na tym gronie...>żeby potem nie było pretensjiii....to opisujcie...XD -
Anonim
mi się to podoba ... ale chyba pierwsza część miała fajniejszy wątek ... :) -
Anonim
Ten film mi się bardzo podobał.
Chociażby za muzykę i choreografię.
Chociaż scenariusz był do przewidzenia... -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
sociek
Świetny.; ]
Chociaż pierwsza cześć chyba trochę lepsza.; ] Ale ogólnie obie fajne.; ) -
Chodząca paranoja<3
No bardzo się ciesze, ze temat sie przyjął...mi się podobały obie części...ale 1 bardziej, 2 już mi się nudzi-bo moja koleżanka cały czas powtarza pewien tekst Szarpej... -
Anonim
-
Paulina
-
Evel.; *
-
Anonim
-
caramelo.♪
Kaś.!
Co Ty tu robisz?
I w ogóle co to za temat!
Ojej no dobrz. niech będzie.
HSM1 świetny, ale HSM2 jest już kompletnym niewypałem. Ci aktorzy a w szczególności Zack Efron są strasznie cukierkowi. Oczywiście to zależy od gustu - niektórym takie filmy się podobają... -
caramelo.♪
> No bardzo się ciesze, ze temat sie przyjął...mi się podobały obie części...ale 1 bardziej, 2 już mi się nudzi-bo moja koleżanka cały czas powtarza pewien tekst Szarpej...
Tobie?! HSM?! Się podobało?!
Mnie nie oszukasz kochana.
Nasłuchałam się od Ciebie jaki to beznadziejny film^^ -
Angel Of The Dark
HSM !!! too zajefajny film ... strasznie mi sie podoba znam go już na pamieć ohhh :D -
Anonim
-
Ul.™
-
izka
-
dżasta
Mi się podobają obie części HSM... ciekawe jak się spisze trzecia (ostatnia) cześć... Najbardziaj podoba mi się Troy (Zac Efron) :D Ładny chłopak :) hehe :)