- 1
- 2
-
Anonim
W tym temacie prosiłbym o zgłaszanie chamskich zachowań,propozycji zmian i innych podobnych rzeczy którymi byście chcieli żeby sie zajoł moderator:)
*Przy zgłoszeniu poprosiłbym o danie linka
do danego zdarzenia co ułatwiło by nam prace:)
Pozdrawiam moderator ... -
nie wiem... wg mnie jak w każdym gronie powinne wątki dotyczyc tematu. Jednakowoż na tym gronie głównie wypowiadamy się na grach gronowych, które są praktycznie wszędzie.. uważam, że to nie ma nic wspólnego z naszym gronem, i nasze grono moglibyśmy zmienic na "muzyka, taniec.. i gry gronowe". Ale to zależy tylko od moderatora.. :) Liczę na przemyślenie tej sprawy.
Pozdro! -
J.S
Si, tych gier jest aż za dużo... Ośmielę się stwierdzić, że są same głupawe gry... Chociaż nie! może ze 3 tematy dotyczą muzyki i tańca (wooooow!)... Never mind! PZDR!! -
Siema, Żaneta Jestem
Podajcie linki do konkretnych tematów, które Waszym zdaniem nie dotyczą tematyki grona, a tylko je zaśmiecają :) -
-
Dominika
-
Paulina
http://grono.net/forum/topic/185643...
Dlaczego ten wątek jest zablokowany????
Przeciez jest na temat.............. -
Anonim
moim zdaniem nie jest zle ale ten dział powinien być poza gronami tematycznymi zeby pisać w nim pytania uwagi... a zeby nikomu nie przyszło do głowy niepotrzebnie zakładać nowego
tematy zamkniete powinny tez być osobno i takie te nie na temat też... było by wam łatwiej... wtedy można by tematy nie na temat sprawniej usunąć
powtazajace sie przekleić albo wywalić czasem zdaza sie bowiem bardzo ciekawa wykpwieć
ogłoszenia nieaktualne równiez wywalić ludzie dajacy ogłoszenie powinni je po załatwieniu sprawy zgłaszać do zamknięcia co pozwoliło by moderatorom działać szybciej i sprawniej - wpółpraca też się liczy
wiem łatwo sie pisze a trudniej robi bo dużo jest pracy ale wierze że sie uda
pozdrawiam -
Anonim
W jakim teledysku widziałbyś osobę wyżej? cCO SIĘ STAŁO Z TMY TEMATEM??????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ???????????? WKURZYŁAM SIE -
Anonim
http://grono.net/forum/topic/233891... ja bym chciala cie prosic o skasowanie tego watku
=) -
Anonim
http://grono.net/forum/topic/230220... skasuj to !!!!!!!!!! -
Anonim
moderatorze czy nie uwarzasz ze tematow na tym gronie jest zaduzo????takie tematy na ktore zadko ktos w chodzi mozna by bylo skasowac=) -
Anonim
taaa, zacząłem kasowac tematy z ostatnich stron, a po pewnym czasie dostałem wiadomosc od jakiegos uzytkownika : "co Ty robisz? Dlaczego skasowales mój temat? Jesteś fu..." hehe, widac, nie dogodzi wszystkim :] pozdrawiam moder. -
Blumenek
http://grono.net/forum/topic/147171...
jakas dziwna osoba, która mnie obraża. Ma nick "Pomadka" i prosze cos z tym zrobic... -
ola
-
Paulina
Ja usunęłam kilka postów z 16 strony i całą 15 i napisało do mnie kilka osób ''co? dlaczego usunęłaś mój temat? nie było innych..." itp. -
Szczoch.
jak skasujesz jakis temat to wiadomo wiekszosc bedzie pisac teksty typu "dlaczego to zrobiles/as!" ale moderatorzy sie nie powinni przejmowac takimi tekstami powinni robic co do nich nalezy... -
Anonim
Do mnie pisano bardzo podobne wiadomości :)
kiedyś usunąłem tematy z 20(?) strony... a tu zaraz po tym stos wiadomości... CO ZROBIŁEŚ? Czemu mój temat... bla bla ... omg.. -
Anonim
a ja chce napisac ciekawy temat ale nie moge bo nie wiem o co chodzi klikam nowy temat ale on sie nie wyswietla na liscie nowych tematow;/ lipton troche help jak mozecie, pozdr -
Anonim
chciałbym zauważyć że temat: Test na IQ nie jest ani trochę związany z muzyką, jest ponoć płatny, a ten koleś co go tu umieścił został wyrzucony za to samo z grona książek :] chyba mu się nudzi. ale na poważnie - nie zaśmiecajmy grona zbędnymi wątkami:) -
Anonim
hmm... w ogóle jest bardzo duzo wątków...jak by to określic ''bez sensu'' :)
- 1
- 2