-
Gruby
Czy nie jesteśmy od niej uzależnieni??? Ile osób każdą wolną chwile poświęca na jej słuchanie??? -
Anonim
uzależniona od muzyki? z całą pewnością!; ]
Staram się ograniczać..ale jest ciężko.. :P
pozdro -
Gruby
-
♥ Dzidzia ♥
wg. mnie jest nalogiem; ] :D
czasem stwaza problem jak chce sie posluchac a nie ma sie na czym <kom, mp3/4> albo na niektorych lekcjach.. zresztą na lekcjach,imprezach <logiczne> i w podrozy sie najlepiej slucha :D -
-
Anonim
Może! Może! Ja miałam taki czas, kiedy od pewnej piosenki sie uzależniłam. Poważnie! W kółko jej słuchałam, śpiewałam, ułożyłam nawet układ choreograficzny :) -
kasia*
ja cały czas mam włączone radio albo coś co gra, po prostu jak jest cicho to nie mogę wysiedzieć!!! lekcje też odrabiam przy muzyce, więc...;] chyba jestem od niej uzależniona; D -
Anonim
-
Anonim
ja na wycieczce w pewnym momencie zwariowałam bo nie słuchałam muzyki przez ok. tygodnia chyba, a może i mniej. na szczęście uratowała mnie koleżanka muzyką z telefonu;byle jaką ale zawsze; ) -
...:::jOnKa:::...
Ja kocham słuchać muzyki i słucham jej nonstop jak jestem w moim pokou. Puszczam radio lub jakąś fajną płytkę. Nadodatek nie moge usiedzieć i tańcze:P A co jeszcze do muzyki to nie dość że słucham to jeszcze gram;] -
malinka
-
Michalajna...?
Wiesz co mowiac szczerze wiekszosc osob na swiecie jest tak jakby "uzaleznione" od muzyki takie jak ja :D poprostu slucham muzyki nawet nei wiedzac o tym juz ile razy slyszlam ciicha muzyke w uszach gdy sie pytalam innych osob czy slysza one nic nie slyszaly a zawsze byly to moje ulubione kawalki!!! x)) -
Anonim
Uzaleznić.. chyba się można. Co do tych któży moich ulubionych kawałków nie słyszeli jest ich mało.
Muzyki słycham tam gdzie to możliwe a gdy brak mp3/4 czy kompa to sama śpiewam.. -
#Selenia
Me too; ] Najlepiej się śpiewa pod prysznicem xD A słuchać muzyki uwielbiam w podróży....; ] I kocham chodzić na dyskoteki!!!!!! Tylko..że na szkolnych przeważnie puszczają techno...a to jest jedyny rodzaj muzyki, który...no nie przypadł mi do gustu; / -
~>P.@.U.L.I.N.@<~
-
kasia*
też tak sądzę, najgorzej jak puszczą Czerwone korale, albo "...to już jest koniec i nie ma już nic..." porażka!!! -
Kαяσlinα.
-
tina
heh...musze pomyyyyśleć....hmmm......TAAAA AAAK ! A ja jestem tego dowodem <skromny> hehe :) :) -
ola.
moze moze....zawsze jak siadam do kompa musze miec wlaczana muzyke:pp -
Romi
Sądzę że raczej napewno.Muzyka umila nam życie, lepiej jest z nią niż bez niej... -
Martini
a może nim nie być ?? ja jestem uzależniona od muzyki ... w domu muza w drodze do i z powrotem tez muza u kogoś muza ... muzyka jest wszędzie :)