-
mc.owiec
co sądzicie o tym genialnym gatunku muzyki?
Czego słuchacie? Najnowsze odkrycia?
Ja słucham takich zespołów jak Children of Bodom, Enter Chaos, Arch Enemy, Behemoth, Morbid Angel
i jeszcze paru innych, o ktorych zapewne nie słyszeliście :P -
SMG
Death chyba. Generalnie nie wymieniłeś nic ciekawego...Nunslaughter, Fornication, Asphyx, Cenotaph, Devourment.... Znasz?
P.S.: death metal to nie jest moja specjalizacja.
-
Paweł
Necrophagia, Blood Red Throne, God Among Insects, Thorazine, Deathbound. "Deatu" słucham mało i wybiórczo, bo na ogół jest cholernie nudny. Grind core polecam:)
A Cenotaph... chodzi Ci o ten z Turcji?
Jesli tak, to faktycznie smakowity. -
kree
-
-
Paweł
No jakże nie!? Ale Ritmos Satanicos cięzko wrzucic do jednego wora z napisem "deat". "Demoniaco" moze jeszcze tak, ale potem to juz chyba nieklasyfikowalne. Co nie zmienia faktu, że nad wyraz miodne:) -
SMG
-
WoPi
-
Jesienny
-
WoPi
-
Grono.Net
-
ENOCHIAN
Dorzucę od siebie, że ostatnia płyta Pungent Stench ( ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta "For God Your Soul For Me Your Flesh" )....przypomniała mi piękne czasy...ehhh...pozdro dla wszystkich -
Paulina
Lubię death, podobnie jak black, trash, power, heavy.. wszystko tylko nie nu-shit; ] i za gotykiem też nie przepadam; -) -
Paulina
A z zespołów to Death i Children of Bodom najbardziej... jeśli ktoś jeszcze zalicza to Dimmu Borgir i ew. Entombed. -
Grono.Net
czasem sobie słucham carcass (heartwork), morbid angel, six feet under... lubie gorefest z erase (soul survivor tez lubie, ale to juz zdecydowanie nie death). wole bardziej nieklasyczne rozwiązania w ciężkim graniu jednak. na koniec tradycyjnie: polecam dillinger escape plan :) -
Anonim
-
El Pollo Loco
maiden, meta, cob czasem, ac/dc, sabbsi, purple, zeppelii, vader, behemoth, kult, kat, judasze, r+ , sepka, slayer, motorhead...a w innych muzach jak cos jest fajne to mowie smialo, ze ,mi sie podoba i tyle... -
Ilo
Ja tak w sumie za Death'em nie szaleje , ale takie zespoły jak np. Carcass czy Dissection to są moim skromnym zdaniem na poziomie; ) -
SMG
-
...
hmm ja to jestem kiepska w rozróżnianiu :P ale powiedzmy Vader , Yattering... hmm i nic wiecej mi nie przychodzi do głowy... moze mi sie przypomni później :p -
Anonim