Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mc.owiec

co sądzicie o tym genialnym gatunku muzyki?
    Czego słuchacie? Najnowsze odkrycia?

Ja słucham takich zespołów jak Children of Bodom, Enter Chaos, Arch Enemy, Behemoth, Morbid Angel
    i jeszcze paru innych, o ktorych zapewne nie słyszeliście :P
  • SMG

Death chyba. Generalnie nie wymieniłeś nic ciekawego...Nunslaughter, Fornication, Asphyx, Cenotaph, Devourment.... Znasz?
    P.S.: death metal to nie jest moja specjalizacja.
  • Paweł

Necrophagia, Blood Red Throne, God Among Insects, Thorazine, Deathbound. "Deatu" słucham mało i wybiórczo, bo na ogół jest cholernie nudny. Grind core polecam:)
    A Cenotaph... chodzi Ci o ten z Turcji?
    Jesli tak, to faktycznie smakowity.
  • kree

Brujeria... i tak pewnie nikt nie wie... :/
  • Paweł

No jakże nie!? Ale Ritmos Satanicos cięzko wrzucic do jednego wora z napisem "deat". "Demoniaco" moze jeszcze tak, ale potem to juz chyba nieklasyfikowalne. Co nie zmienia faktu, że nad wyraz miodne:)
  • SMG

Tak, o ten Turecki.
  • WoPi

death metal panuje :]
  • Jesienny

Jesli Death to oczywiscie Death - ten zespol :)

pozdr.
  • WoPi

eh przyjaralem :D
  • Grono.Net

Deat metal iz wery najs. Tenk ju for jor atenszyn
  • ENOCHIAN

Dorzucę od siebie, że ostatnia płyta Pungent Stench ( ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta "For God Your Soul For Me Your Flesh" )....przypomniała mi piękne czasy...ehhh...pozdro dla wszystkich
  • Paulina

Lubię death, podobnie jak black, trash, power, heavy.. wszystko tylko nie nu-shit; ] i za gotykiem też nie przepadam; -)
  • Paulina

A z zespołów to Death i Children of Bodom najbardziej... jeśli ktoś jeszcze zalicza to Dimmu Borgir i ew. Entombed.
  • Grono.Net

czasem sobie słucham carcass (heartwork), morbid angel, six feet under... lubie gorefest z erase (soul survivor tez lubie, ale to juz zdecydowanie nie death). wole bardziej nieklasyczne rozwiązania w ciężkim graniu jednak. na koniec tradycyjnie: polecam dillinger escape plan :)
  • Anonim

i jak zwykle sie konczy DEP :)))
  • El Pollo Loco

maiden, meta, cob czasem, ac/dc, sabbsi, purple, zeppelii, vader, behemoth, kult, kat, judasze, r+ , sepka, slayer, motorhead...a w innych muzach jak cos jest fajne to mowie smialo, ze ,mi sie podoba i tyle...
  • Ilo

Ja tak w sumie za Death'em nie szaleje , ale takie zespoły jak np. Carcass czy Dissection to są moim skromnym zdaniem na poziomie; )
  • SMG

Dissection - a które ?
  • ...

hmm ja to jestem kiepska w rozróżnianiu :P ale powiedzmy Vader , Yattering... hmm i nic wiecej mi nie przychodzi do głowy... moze mi sie przypomni później :p
  • Anonim

zdecydowanie Dimmu, Behemoth, Arch Enemy, :D; p