-
Saimon
Był DŻEM to teraz Pearl Jam...;)
Czy ktoś interesuje się tym zespołem?
-
.jagoda.
oczywiście, ze tak. za dżemem jakos nigdy nie przepadałam, ale pearl jam podobał mi sie odkąd usłyszałam Jeremy :]
-
Anonim
lubiłem pearl jam do płyty 'no code'. na 'yield' jest też kilka na prawdę fajnych kawałków. obecne dokonania nie wchodzą mi prawie w ogóle. -
wojt.
-
-
Anonim
-
Saimon
Moje ulubione kawałki to:
-Rearviewmirror
-Wishlist
-Jeremy
-Once
-Alive
a dzisiaj odkryłem ich kawałek:
"Crazy Mary" ...całkiem niezły :)
-
Toth
-
Saimon
-
Ilo
-
melubrium
Babciny dżem palaszuje namietnie. Szanuje tych panów i lubię. Mało jest w tej chwili tak "zespolonych" kapel, które grają tak długo i wciaż maja coś do powiedzenia, nie robiąc przy tym kichy albo ckliwych wspominków. "State of love and trust"? "Evacuation"? Znacie? No i "Even Flow", ma sie rozumiec. Jest duzo dobrych, tak naprawdę. -
sweetdark
Pearl Jam swietna sprawa, swietna muzyka, strasznie przypadly mi do gustu ich utwory wykonane akustycznie. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
heh...nie wiem dlaczego..ale wydaje mi sie ze to nie jest ich utwor..ale wykonanie..zarabiaste:) -
Anonim
-
Tomczesko
-
eskotek
-
an-dzik
Pearl Jam jest zajebiste ale zaraz po red hotach;)
Gdyby nie gitarzysta red hotów to nie byłoby może pearl jam... To on przyprowadził Eddiego na próbę zespołu...:) -
aaaaa
Ja lubie Pearl Jam ale tylko starsze płyty ...te nowsze jakoś mi nie wchodzą...to już nie to samo ale w sumie nadal ok. -
Anonim
Ja kiedyś zakochana byłam straszecznie,teraz słucham może nie tak zarliwie,ale jednak...odciśli się grubą krechą w mojej przeszłości:D Często wracam do płyty Ten i Vs to moje ulubione