Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Saimon

Był DŻEM to teraz Pearl Jam...;)

Czy ktoś interesuje się tym zespołem?
  • .jagoda.

oczywiście, ze tak. za dżemem jakos nigdy nie przepadałam, ale pearl jam podobał mi sie odkąd usłyszałam Jeremy :]
  • Anonim

lubiłem pearl jam do płyty 'no code'. na 'yield' jest też kilka na prawdę fajnych kawałków. obecne dokonania nie wchodzą mi prawie w ogóle.
  • wojt.

• Anonim

O tak, ja również uwielbiam "Jeremy'ego" :)
  • Saimon

Moje ulubione kawałki to:
    -Rearviewmirror
    -Wishlist
    -Jeremy
    -Once
    -Alive

a dzisiaj odkryłem ich kawałek:
    "Crazy Mary" ...całkiem niezły :)

• Toth

a do the ewolusion?
  • Saimon

Fajny teledysk; )
    no i piosenka sama w sobie też niezła...:)
  • Ilo

Ja się interesuje :D I to nawet bardzo @.@
  • melubrium

Babciny dżem palaszuje namietnie. Szanuje tych panów i lubię. Mało jest w tej chwili tak "zespolonych" kapel, które grają tak długo i wciaż maja coś do powiedzenia, nie robiąc przy tym kichy albo ckliwych wspominków. "State of love and trust"? "Evacuation"? Znacie? No i "Even Flow", ma sie rozumiec. Jest duzo dobrych, tak naprawdę.
  • sweetdark

Pearl Jam swietna sprawa, swietna muzyka, strasznie przypadly mi do gustu ich utwory wykonane akustycznie.
  • Anonim

Pearl Jam uwielbiam!

A moze ktos byl na koncerciku w Spodku?
  • Anonim

Ja był... na obu xD
  • Anonim

heh...nie wiem dlaczego..ale wydaje mi sie ze to nie jest ich utwor..ale wykonanie..zarabiaste:)
  • Anonim

chodzilo mi o "crazy Mary"-Simonie:)
  • Tomczesko

Pearl Jam de best
  • eskotek

Jak najbardziej popieram :)
  • an-dzik

Pearl Jam jest zajebiste ale zaraz po red hotach;)
    Gdyby nie gitarzysta red hotów to nie byłoby może pearl jam... To on przyprowadził Eddiego na próbę zespołu...:)
  • aaaaa

Ja lubie Pearl Jam ale tylko starsze płyty ...te nowsze jakoś mi nie wchodzą...to już nie to samo ale w sumie nadal ok.
  • Anonim

Ja kiedyś zakochana byłam straszecznie,teraz słucham może nie tak zarliwie,ale jednak...odciśli się grubą krechą w mojej przeszłości:D Często wracam do płyty Ten i Vs to moje ulubione