-
Irranus
Ciekawi mnie czy ktokolwiek z gronowiczów słucha tego typu muzy?? ?Jak tak to piszcie wykonawców waszych ulubionych i tych co polecacie, bo zawsze można posłuchaćnowości lub starości;P
Ja zaczne:
FSOL,
Astral Project,
Orbital
Narazie starczy PISZCIE;) -
Grono.Net
Ambient to wiadomo, ale Psy Trance?
coz to jesli mozna spytac?
Orbital tez pod to wchodzi?
-
Bartek
Nie wiem, czy wpasuje do tej szufladki, ale Mick Harris, bębniarz z Napalm Death i Painkiller ma taki prodżekt SCORN.
SCORN! -
Grono.Net
no ale co to jest ten kurna Psaj Trens ? :P
bo zaraz wyjdzie ze znam z tego 100tke artystow tylko jak zwykle etykietka sie nie zainteresowalem... -
-
Irranus
Psychodelick Trance, hmm mam nadzieje że to wiele wyjaśnia, sorki za skrót ale przyzwyczajenie robi swoje;P
No fakt Orbital wcisnął się tu z rozpędu ale chyba też może być bo uzależnia w niektórych utworach... Ale jeżeli chcecie to zamiast Orbitala wpisze Banco De Gaiga. -
Grono.Net
spox, domyslilem sie od czego skrot Psy :P
ale w takim razie chyba nie badam. -
NoktowizoR
-
Grono.Net
-
Master of Disaster
-
Anonim
sa ludzie co sluchaja psy trance :) i nie tylko psy bo i nu nrg,uplifting i oczywiscie goa :)
-
Master of Disaster
-
Anonim
-
haloon
-
haloon
-
cookie_jar
oo Banco de Gaia... mniam :)
"Last Train to Lhasa" i Drippy z "Pi"
[btw. na sciezce dzwiekowej do Pi jest kawal dobrej muzyki elektronicznej :)] -
haloon
:D 30parominutowe Kincajou 0:> i om mani padme hum; o i az sobie puszczeeee ee :) -
Igorr F
Infected Mushroom
Space Cat
Deedrah
GMS
Technossomy
Raditrance
A tak wogule to taki typisz GOA TRANCE :} -
Anonim
Ambient zajebisty jest, czasem można sobie niezłą faze wkręcić słuchając różnych takich dzwięków, przedewszystkim polecam zespoły wydawane przez Cold Meat Industry, można z ich stronki pościagać kawałki mp3.
Głównie polecam:
-Sophia
-Raison d'ętre
-Lustmord
-Ordo equilibrio (moze to nie ambient do konca)
-Sephiroth
-Desiderii Marginis
-Atrium Carceri
-Ildfrost
-Coph Nia
i trzeba pamiętać że za dużo takiej muzy ryje beret :) -
Irranus
No no no, widzę że się zaczyna powoli rozkręcać, to dobrze;) Widzę że znacie się na dobrej muzyce:D -
mad as a hatter