Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Filipex

Ten temat chcialem w calosci poswiecic tej muzyce oraz jej odlama mam rowniez nadzieje, ze dzieki niemu poznam ludzi z grona sluchajacych owej muzyki ... :D
  • Grono.Net

elektro tak-westbam nie
  • Grono.Net

a propo elektro-wpadla mi w lapki wczoraj totalnie zajebista plytka-zwie sie vA-so young but so cold-underground french 1977-1983 z wydawnictwa tigersushi-boskie-polecam-jak ktos chce ode mnie sciagnac to mam nik na slsk - Silicon Creature -pozdro
  • Filipex

Sprawdze ja napewno :]
  • Filipex

A jezeli ktos chce posluchac wszelakiego electro rowniez zapraszam na ss nick:FilipEE tam mozna cos znalesc :]
  • nie robie muzyki

Drexciya! .. czy ktos by chcial cos dodac ?
  • Grono.Net

marek biliński .. to jest to.
  • Anonim

Marek Bilinski i electro? Jakos inaczej mi sie zawsze kojarzyl. Ale przyznam sie ze nie za bardzo znam jego tworczosc....

A co do Westbama to czemu nie? Prawda niektore kawalki o kant d... rozbic, ale np "Beatbox Rocker" wg mnie ma cos w sobie.
  • dotee

electro to deczko szerokie pojecie i wieloznaczne w sumie :>
    westbama ostatnie co mi sie pdobalo to hard times i sunshine'97; p ale to przeciez zadne electro

tez zapraszam na soulseeka nick dotee - znajdzie sie troche tego i tamtego
  • Filipex

O WestBam'ie mozne powiedziec, ze robi "old school" ale np. jego kawaleczek "Hanging Out With The Machine Heads" mysle ze spokojnie mozna podciagnac pod dzwieki electro :] ...
  • bokbanana

ja jestem elektryczny także

• nowa lepsza oliwia

A jednak dark-electro ......
  • Stashish

ty szczawiu :)

a z ostatnich perełek to mogę polecić nowy slam pt. "fast lane". może "lajftajms" to to nie jest ale mje się podoba i ivan smagghe też to niemiłosiernie męczy

mopsowe oko
  • Filipex

Wichrrr nie szpac tak! Tylko wpadaj dzis(sobota) na imprezke do Luztra bedzie duzo dobrego electro :D
  • Grono.Net

hmmm.....ivan smaghy........w sumie to nie wiem......
    how to kill a dj to jakos mi sie bardziej z hausem kojazylo-dlatego wole soft pink truth,parallax corporation albo tocotronic vs console-ostatnia epka villalobosa-alcachofa i 3 kawalek to jest zajebiste elektro-a nie westbam-sori:>
  • Stashish

hehe, bo electro jest fszendzie :)

a ten villalobos, to który wałek dokładnie? easy lee może? chociaż muszę przyznać, że to już nie moja działka

mopsowe oko
  • Grono.Net

easy lee ( smith n hack remix)
    easy lee........time to run.......carful,carful :P
  • Filipex

Mala popraweczka dotyczaca ksywki na soulseek'u nie FilipEE tylko FilipEe. Stary nick pod wplywem zlych oraz opcych mi mocy nie dziala :/ (ps. ... i jak sie podobalo w Luztrze w sobote? :D)
  • Kacabanish

electro jak najbardziej...
    pan Rebus , no 107 ostatnio u nas zawitali na imprzce w 3city, a najlepszy kawalek to Fisherspooner emerge + teledyski. Wiadomo ze sa inne tez mega mega zajebistrze ale do tego sentyment jakis:)
  • Kacabanish

zaraz jakas fotke se strzele bo tak lyso jakos ..swierzynka na gronie.. witam i pozdrawiam wszystkich:)
| |

Nowa, stara, dobra i zła.

Fotki

Miejsca grona (0)