Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co sądzicie o ostatnim albumie chemików. Według mnie bracia poszli w złym kierunku... Wasz ulubiony ich album , bo mój to surrender.. Jeszcze czy może znacie coś fajnego z brakebeatu co na prawde ma powera
  • Kimu

każda z płyt chemical to inna para kaloszy każda ma coś extra:D..i wszystkie są pro:)
  • Grono.Net

czy aby na pewno zlym? robia cos nowego, mi sie podoba. Aha- nie znam sprzeciwu :P
  • Anonim

Just get Yourself HIGH
  • r2v

naprawde konkretna kapelka
    ale ostatnio zamulili
  • Tomasz P.

ostatni album jest naprawdę dobry, od strony produkcyjnej przynajmniej
  • Kimu

powiedzmy może tak ..wiekszosc powinna sie zgodzic...każda płytka w inny sposób pokazuje
    jak sie robi muzyke elekt. po przez różne style odciebnie i barwy:D ...dla mnie sami w sobie są gatunkiem:)
  • kurten

dla mnie wszystkie plytki ktore nagrali po "dig your own hole" to kupa. poza kilkoma fajnymi kawalkami(hey boy hey girl np.) caly ten material nadaje sie na smietnik. natomiast "exit planet dust" i przede wszysykim "dig..." to absolutne arcydziela muzyki elektronicznej. bezkompromisowe i z ogromnym wykopem. mam wrazenie jakby ostatnie 3 albumy nagrywal inny zespol bo zupelnie mi nie pasuja do wizjonerskiej muzyki jaka robili wczesniej. szkoda mi tych panow.
  • Grono.Net

..ostatnia plyta jest zajebista....
  • Grono.Net

..ostatnia plyta jest zajebista....
  • Patoos

the chemical to kultowy zespol nie kwestionuje sie ich w rozumieniu zly/dobry album. robia dobra muze jak zawsze.
  • Anonim

no co za pieprzenie w bambus - jak "kultowy" zespół, to juz nie może złej muzy zrobić? pffffffffffff
  • Patoos

to co napisalem bylo do ludzi znajacych, sluchajacych chemical a dla laikow.
  • kapitan-sova

gaywanajz
  • kurten

fanti twoja ostatnia wypowiedz jest taka ze nawet przy najlepszych checiach nic z niej rozumiem;)(gdzies powinno byc "nie" ktorego nie wstawiles) a co do kultowosci to mnie rozsmieszyles. ze jak juz zespol ma estyme i uwielbienie to nie mozna powiedziec ze nagral kijowaty album pod publiczke? pierwszy raz cos takiego slysze i jestem nawet troche zszokowany(troszeczke;) jeszcze raz powiem. wedlug mnie jakies 5 % z tego co chemicale nagrali po "dig.." nadaje sie do uzytku. oczywiscie ze taki galvanize sie na parkietto sprawdzi bo zawsze to lepsze od gigi di agostino. sam bym pewnie przy tym brykal. ale mysle ze juz nigdy nie nagraja killera na miare "block rockin' beats" czy "elektrobank". po prostu przestali byc zespolem tworczym chlopaki no.
  • ॐ szop ॐ

Tak "dig your own hole" to dla mnie najlepszy album!Wspaniała muzyka i okładka!Nawiązująca do jednych z najlepszych lat muzyki:).No i niesamowita psychodeliczność (w pewnym sensie;) miektórych kawałków:] jest to jedyny album który kupiłem w oryginale w 2 sztukach:)
  • Anonim

a ten... po co?
  • Anonim

ja uwazam ze album jest po prostu nie z tej ziemi
    najlepszy bezapelacyjni Come with us
    tam kazdy kawlek to osobny hit
    w push the button z koleii zdaje mi sie ze jedynie 2 , 3 piosenki sie wyrozniaja
    ale to nie wada reszta jest dobra ale stanowi czesc calosci a nie indywiduale kompozycje
  • Użytkownik usunięty.

Uważam, ze wszystkie Ch.B. płytki sa OK.. Każda niesie z sobą coś nowego i powiedzmy zaskakującego, czegoś czego się nie spodziewasz biorąc pod uwage poprzednie płytki... I to najważniejsze , ze zaskakują pozytywnie:)
    ot co:)