-
Jahlove
Dla mnie wspaniały skład, lubię, najbardziej od "Mothers Milk" w górę -
Jahlove
kurde, naprawdę lubię ten band, chyba jestem w tej kwestii wyjątkiem w tym "gronie" -
Anonim
ej, kasetę Blood Sugar Sex Magik zdarłem całkowicie, żadna inna ich płyta mi nie podpasowała tak jak ta :) -
Jahlove
-
-
Jahlove
a tak w ogóle, jest jeden kawałek na "Dragonfly" Ziggy'ego Marleya pod tytułem "True to myself" w którym to grają Flea i John Frusciante z Red Hot -
Anonim
-
Spooky
Mother's Milk , Blood Sugar.... i One Hot Minute to dla mnie były najlepsze czasy RHCP :D
-
Jahlove
No, dla mnie się ten band zaczyna od płyt z Frusciante, Uplift Mofo Party Plan jest ok, ale nie kręci mnie tak pod względem kompozycji jak Mother's Milk -
aaricia
moj braciszek mlodszy uJAHstwia, wiec musze znac wszystki kawalki, chocbym nie chciala :)
ale nawet chce, da sie zjeść......z maslem z orzeszkow fistaszkowych of course; ) -
Jahlove
-
Jahlove
-
aaricia
1. zawsze do uslug :)
2. a maslo tylko prawdziwe, geste, i tak genialne, ze az obrzydliwe w ilosci wicej niz 2 kanapki :))) -
Jahlove
-
aaricia
Jahlove : ocipiales stary???
i jeszcze z dżemem???????; )
a śledziki z czekoladą, aigh?
:))))) -
aaricia
ten dżem to ewentualnie z glosnikow, do fistaszkow wszystko dobre- dobre -
Jahlove
-
Jahlove
Pewni znajomi amerykanie sprzedali mi ten przepis kiedy byłem dzieckiem, bardzo mi smakowało :) -
aaricia
-
Anonim
a ja myślę, że pozostali panowie z RHCP powinni zazdrościć Frusciantemu tego, co robi sam....a hotów najbardziej lubię za "Freaky Styley" -
Grono.Net