Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jahlove

Dla mnie wspaniały skład, lubię, najbardziej od "Mothers Milk" w górę
  • Jahlove

kurde, naprawdę lubię ten band, chyba jestem w tej kwestii wyjątkiem w tym "gronie"
  • Anonim

ej, kasetę Blood Sugar Sex Magik zdarłem całkowicie, żadna inna ich płyta mi nie podpasowała tak jak ta :)
  • Jahlove

trudno się dziwić; )
  • Jahlove

a tak w ogóle, jest jeden kawałek na "Dragonfly" Ziggy'ego Marleya pod tytułem "True to myself" w którym to grają Flea i John Frusciante z Red Hot
  • Anonim

UMPP z Hillel'em tez byla bardzo dobra, IMO najlepiej zakrecona
  • Spooky

Mother's Milk , Blood Sugar.... i One Hot Minute to dla mnie były najlepsze czasy RHCP :D
  • Jahlove

No, dla mnie się ten band zaczyna od płyt z Frusciante, Uplift Mofo Party Plan jest ok, ale nie kręci mnie tak pod względem kompozycji jak Mother's Milk
  • aaricia

moj braciszek mlodszy uJAHstwia, wiec musze znac wszystki kawalki, chocbym nie chciala :)
    ale nawet chce, da sie zjeść......z maslem z orzeszkow fistaszkowych of course; )
  • Jahlove

:)
    dla mnie ten zespół jest bardzo marley'owy pod względem harmonii
  • Jahlove

a masło fistaszkowe tak, tak :)
  • aaricia

1. zawsze do uslug :)
    2. a maslo tylko prawdziwe, geste, i tak genialne, ze az obrzydliwe w ilosci wicej niz 2 kanapki :)))
  • Jahlove

hehe, pamiętam te kanapki z masłem fistaszkowym i z dżemem :)
  • aaricia

Jahlove : ocipiales stary???
    i jeszcze z dżemem???????; )
    a śledziki z czekoladą, aigh?
    :)))))
  • aaricia

ten dżem to ewentualnie z glosnikow, do fistaszkow wszystko dobre- dobre
  • Jahlove

nie mów że nie jadłaś nigdy kanapki z masłem fistaszkowym i z dżemem
  • Jahlove

Pewni znajomi amerykanie sprzedali mi ten przepis kiedy byłem dzieckiem, bardzo mi smakowało :)
  • aaricia

cale zycie z wariatami!!!!!!; )
  • Anonim

a ja myślę, że pozostali panowie z RHCP powinni zazdrościć Frusciantemu tego, co robi sam....a hotów najbardziej lubię za "Freaky Styley"
  • Grono.Net

a ja tam lubię też nowsze płyty