-
Anonim
no wiem jak kiedy kolwiek usłyszylscie ta muzyke to wezcie ja ocenicie....spoko jest?? bo mi np. bardzoi sie podowa...<lol> -
Tomasz P.
cześć
w filmach deskorolkowych najczęściej napotykam na stary dobry amerykański hc/punk i bardzo mi się to podoba, żadziej na hip hop ale też mi sie to podoba, wogóle to bardzo lubię filmy deskorolkowe i tylko czasem zawołam "aj" kiedy jeden z kolesi skraszuje -
r2v
-
Road To Nowhere :(
Kiedys pewien snowboardzista w Zakopu powiedział do mnie: czy wyobrażasz sobie żeby zjechać z góry przy hip hopie? To musi być muza która podkręca adrenalinę czyli włąśnie punk i stary hardcore.
ja polecam - z HC to agnostic front, madball i death threat. moze jeszcze Hatebreed
z punka to jakis Rancid może. Amerykański pun generalnie bo jest bardziej energetyczny -
-
pld
-
Anonim
A czemu nie muza z filmów np. dyskobolowych ?! Albo muza z filmów niemych ? -
Nevermore
bo na muzie z filmow niemych to sie tu nie znajom, gamonie jedne:P a film niemy bez muzyki to jak... hmm... dyskobol bez dysku?:| xD -
kapitan-sova
-
OluHa
dokladnie w takich filamch muzyka dawac moc :D
zdecydowanie jakic hardcore albo hc/punk
zgadzam sie z czyjas tam wypowiedzia :D -
Don Johnson
No Fronts, No tricks, No soap box politics, No guns Just Blunts We kick it ass for fun :]
Na DC Video jest dobra scieżka dzwiekowa...
A w ogóle co sądzicie o pokazach mody dla niewidomych? -
Bartek
-
OluHa
-
grzecho i slipknot; )
-
Czarny
-
peron pierwszy
no tak stary punk/hc i to najczesciej z kaliforni.. chyba. a kiedys fajnie opowiadal rezyser filmow snowboardowych, ze on wlasnie nie bedzie do takiej muzyki krecic tylko do takiego pojechanego jazz/rock w stylu " The In Sound from Way Out! " lub medeski, martin and wood...
i pokazyuwali fragmenty i bardzo fajnie to wygladalo, kolesie tak leciutko kombinowali bez napinki... takze tak tez mozna. -
lucas fistfuck
mialem kiedys 15 soundtrackow z filmow o deskach. rockowe tracki dawaly rade, niestety wiekszosc hip-hopowych to shity w stylu 50cent. -
$zczureq
dal mnie muzyka z DC w ogole nie ma stylu. Ogladnijcie takie filmy jak
Foundation - That's life,
Toy machine - Good & Evil,
Habitat - Mosaic (tu sa naprawde super kawalki polecam takie w klimatach kawalkow z lat 60 ! )
ps: wlasciwie w kazdym filmie znajdzie sie cos fajnego :)
pozdrawiam