Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no wiem jak kiedy kolwiek usłyszylscie ta muzyke to wezcie ja ocenicie....spoko jest?? bo mi np. bardzoi sie podowa...<lol>
  • Tomasz P.

cześć
    w filmach deskorolkowych najczęściej napotykam na stary dobry amerykański hc/punk i bardzo mi się to podoba, żadziej na hip hop ale też mi sie to podoba, wogóle to bardzo lubię filmy deskorolkowe i tylko czasem zawołam "aj" kiedy jeden z kolesi skraszuje
  • r2v

teraz to mnie rozjebaliście...
  • Road To Nowhere :(

Kiedys pewien snowboardzista w Zakopu powiedział do mnie: czy wyobrażasz sobie żeby zjechać z góry przy hip hopie? To musi być muza która podkręca adrenalinę czyli włąśnie punk i stary hardcore.

ja polecam - z HC to agnostic front, madball i death threat. moze jeszcze Hatebreed

z punka to jakis Rancid może. Amerykański pun generalnie bo jest bardziej energetyczny
  • pld

Kiedys Dog Eat Dog dawal rade w tych klimatach.
  • Anonim

A czemu nie muza z filmów np. dyskobolowych ?! Albo muza z filmów niemych ?
  • Nevermore

bo na muzie z filmow niemych to sie tu nie znajom, gamonie jedne:P a film niemy bez muzyki to jak... hmm... dyskobol bez dysku?:| xD
  • kapitan-sova

o tak dog eat dog stare dobre czasy :D
    no guns , just blunts :D
  • OluHa

dokladnie w takich filamch muzyka dawac moc :D
    zdecydowanie jakic hardcore albo hc/punk
    zgadzam sie z czyjas tam wypowiedzia :D
  • Don Johnson

No Fronts, No tricks, No soap box politics, No guns Just Blunts We kick it ass for fun :]

Na DC Video jest dobra scieżka dzwiekowa...

A w ogóle co sądzicie o pokazach mody dla niewidomych?
  • Bartek

i jeszcze punk kalifornijski
  • OluHa

burt...
    tez prawda :)
  • grzecho i slipknot; )

lubilem jazde na desce
  • Czarny

a weź spierdalaj !
  • peron pierwszy

no tak stary punk/hc i to najczesciej z kaliforni.. chyba. a kiedys fajnie opowiadal rezyser filmow snowboardowych, ze on wlasnie nie bedzie do takiej muzyki krecic tylko do takiego pojechanego jazz/rock w stylu " The In Sound from Way Out! " lub medeski, martin and wood...

i pokazyuwali fragmenty i bardzo fajnie to wygladalo, kolesie tak leciutko kombinowali bez napinki... takze tak tez mozna.
  • lucas fistfuck

mialem kiedys 15 soundtrackow z filmow o deskach. rockowe tracki dawaly rade, niestety wiekszosc hip-hopowych to shity w stylu 50cent.
  • $zczureq

dal mnie muzyka z DC w ogole nie ma stylu. Ogladnijcie takie filmy jak

Foundation - That's life,

Toy machine - Good & Evil,

Habitat - Mosaic (tu sa naprawde super kawalki polecam takie w klimatach kawalkow z lat 60 ! )

ps: wlasciwie w kazdym filmie znajdzie sie cos fajnego :)
    pozdrawiam