Muzyka poważna [932]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gdzie mogę znaleźć informację na temat terminów i miejsc koncertów Orkiestry Amadeus?

Zdaje się, że najbliższy koncert będzie w Poznaniu 27 lutego. Potrzebuję jednak rzetelnego potwierdzenia :>
  • 27 luty, aula UAM, godz. 18:00.

dysponuję podwójną wejściówką, więc jeśli ktoś bardzo by chciał, to zabrać z sobą mogę...; )
  • jurysta

i jak było...?;-)
  • NiebieskieSubaru

A może wiecie, skąd można wziąć (ściągnąć) muzyke orkiestry AMADEUS?? Kiedyś słyszałem kawałek koncertu na 25-lecie pracy artystycznej Agnieszki Duczmal, która wystepowała ze swoją orkiestrą i to było genialne!!! Grali taki kawałek, pt. "Sevilla". Nie wiecie może skąd go skołować??
  • Britten

w zeszłym roku "amadeus" wydał
    9-płytowy "zestaw", od mozarta, przez bartoka, strawińskiego, brittena, do panufnika, meyera, kilara. polecam, każdy znajdzie coś dla siebie:)
  • jurysta

wlasnie wydalem jakas mase kasy na bilety na festiwal beethovenowski w wawie

"jakie miejsce" "no jakies dobre" "czy az tak dobre?" - pytajace spojrzenie kasjera pokazujacego bilet za 100 pln

nie, nie az tak dobre;-)
  • Anonim

juz jest ten album. hm spiewam tam Judasz "w pasji mateuszowej Knitla" :) muszę się zainteresować.
    o ile pasja sie zalapała do tego boxu???
  • Anonim

a swoją drogą praca z A.Duczmal i muzykami z Amadeusa to wielka przyjemność i mistrzostwo swiata. :)
  • NiebieskieSubaru

Ma ktoś z was taki album Agnieszki Duczmal i Marka Bilińskiego, pt."Refleksje" ??