Muzyka filmowa [9473]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no sluchajcie..jaka muzyka zapadla wam najbardziej w pamiec??jaka was najbardziej poruszyla..moze jakies wspomnienia z ta piosenka??
  • elvi's

ja mam dosc przyjemne osobiste wspomnienie zwiazane z "i 'll always love you" whitney houston:)...wczesniej nie cierpialem tej piosenki ale teraz gdy leci w radiu to nigdy nie przełaczam:)...a muzyka zapadająca w pamiec?caly czas jakas mi w uszach gra w zaleznosci co obejrze ostatnio temat z ojca chrzestnego("godfather waltz")
  • Żona :)

"Miasto Aniołów" i "Dirty Dancing" mogę słuchać tej muzyki godzinami
  • Anonim

Ścieżka dźwiękowa z Foresta Gumpa to jest coś! Słuchałem jej przez 5 lat i nadal słucham:) Kojarzy mi sie nie z samym filmem ale z jazdą samochodem. coś w stylu iiiiiiiiiha! towarzyszyła mi w ciężarówce i pasowała jak ulał. Najlepsza kompania. Kasetę kupiłem jeszcze w czasach kiedy słuchałem wyłącznei muzyli filmowej i Kazika S.. Dawno temu. ha! Teraz mam płytę (w zasadzie dwie płyty) i w momencie gdy palec dotyka "play" zapadam się w włotel i znowu siedze za kółkiem. Ja i droga. Ah... Miło było:)
  • Żona :)

I jeszcze "Twin Peaks"
  • Anonim

Monsunowe Wesele, Czasem Słońce, CZasem Deszcz, Tarzan, Trio z Belleville...
  • tiruriru_tralala

'czekolada', 'dziewczyna z perłą' 'krolowa potepionych' , 'czlowiek ktory plakal' 'marzyciel'
    'braveheart' 'titanic', 'krol artur'...duzo tego; )
  • Anonim

Och pewnie Monsunowe! a Miasto Boga? też świetne!
  • squire a.k.a. skwir

Mnie się trzyma muzyka z 'Piratów z Karaibów', 'Ojca Chrzestnego' i 'Equilibrium' tego najczęściej słucham, choć to nie jedyna muzyka filmowa jaką obecnie mam na kompie.
  • Anonim

Właśnie dziś udało mi się ściągnąć bardzo przejmującą piosenkę z Vengo "Naci en Alamo", która chodziła za mną od chwili kiedy zobaczyłam film kilka lat temu (czyli długo dość...). Poza tym z requiem dla snu, snatch, amelia... i wiele wiele wiecej.
  • bruja Al.

tak, Amelka :)
    i jeszcze Y tu mama tambien
  • Anonim

Amelia, Zatoichi, Closer - "Blower's Daughter", Kontrolerzy, Good Bye Lenin...
  • krolowa marchewkowych kwiatow

dodam jeszcze "wysokie obcasy" i "porozmawiaj z nią" :)
  • kasia

"Virgin Suicides" bo jest niesamowicie klimatyczna i daje "dreszczyk";
    "Grease" bo lubie rock'n'rolla z tamtych lat...; )
    "Wywiad z wampirem" (z tych samych powodow co "V.S."
    pewnie znalazlo by sie jeszcze pare filmikow ale jak na rezie nie przypomina mi sie nic wiecej..
  • Anonim

dirty dancing
    az chce sie tanczyc :)
  • NiebieskieSubaru

Trylogia RAMBO...za witalizm, barbaryzm i ...melancholię, tak za melancholię :-)
  • Misael

"Taksówkarz" "Zły Porucznik" "Pulp Fiction" ==> muzyka z tych 3 filmów jest najlepsza jak dla mnie, a przynajmniej najbardziej mi zapadła w pamięć.
  • Magda

Na pewno muzyka z filmu 'Pi'... niesamowita, intrygujaca... miodzio :)
  • Anonim

pulp fiction, marzyciel, autostopem przez galaktyke(to ostatnio odkryłam)...

w sumie to moglabym jeszcze tak dlugo wymieniać...
  • Dmś.

"Władca Pierścieni" "Be Cool" "Opiór w Operze"... i wiele wiele innych... nie chce mi się pisać :o))))))))))))
| |

Co to muzyka filmowa? http://pl.wikipedia.org/wiki/Muzyka... Szukasz tracklisty? Warto zajrz...

Fotki

Miejsca grona (2)