-
Anonim
rzuciłam okiem i dotychczas nikt nie wspomniał o niesamowitej muzyce z filmu Requiem Dla Snu!! ja osobiście ciągle jestem pod wrażeniem.. gdy oglądałam ten film po raz pierwszy, muzyka chodziła mi po głowie jeszcze parę tygodni później!
kto widział film i wie co mam na myśli niech pisze!! :-) -
Hela
wiem, co masz na myśli jak móisz muzyke, ale filmu nie obejrzałam jeszcze....a mam go od dobrych kilku miesięcy..Troche się boje co mogę zobaczyć;)ale muzyka świetna!! -
Babcia-Szklana-Kula
TA MUZYKA JEST JAK TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE Z DZIECIŃSTWA... TAK POWIEDZIAŁ MÓJ TATA KIEDY USŁYSZAŁ JĄ PIERWSZY RAZ. POTEM, JUŻ REGULARNIE, KATOWAŁAM GO NIĄ PRZYNAJMNIEJ RAZ DZIENNIE. I ZMIENIŁ ZDANIE!
OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE JEST PIĘKNA...
-
Anonim
muzyka jest zajebista! ja tez jak oglądalam film to pierwsze co zrobilo na mnie wrazenie to wlasnie te cudne dzwieki. mistrzostwo... -
-
Anonim
Zgadzam się....muzyka świetnie oddaje klimat tego filmu....robi wrażenie.... -
Janis
tak, muzyka jest świetna, filmu nie widziałam :/ no nic, moze uda mi sie od kogos pozyczyc... -
Anonim
Muzyka genialna, film świetny, kto nie widział, niech obejzy koniecznie !!! Trochę szokujący, ale daje do myślenia. -
Anonim
film jest świetny , muzyka genialna.. po wiem krótko; tego się nie da opisać! ten film po prostu trzeba zobaczyć!!! -
dasha
podniecenie pomieszane z realnym bólem fizycznym czuję kiedy słucham ścieżki z Requiem.. nie potrafię tego opisać, ale lubię do uczucie.. byle w rozsądnych ilościach; ) -
Anonim
Przed obejrzeniem filmu muzyka nie powalała mnie [choć moja siostra codziebn jej słucha...ech; )]. Za to po - powaliła i w tej powalonej pozie jestem do dizś. Perfect, just perfect. -
Agugu
-
dutkoska
Mansell to geniusz,geniusz geniusz !! w Pi też była rewelacyjna muzyka ('we got the gun' <3 )
baj de łej....dostałam ost z requiem na urodziny :) -
Anonim
gratulacje!!
ps. możesz mi czasem dać posłuchać, bo ja mam tylko kawałki perfidnie ściągnięte; D -
Grono.Net
zgadzam się,bez tej muzyki (i kompozytora tej muzyki!!) film nie miałby już tego samego,przerażającego klimatu. -
b.
-
Medb
Mnie ten film bolał- masakra, nie mogłam się oderwać chociaż miałam już dosyć. A muzyka wwierca się w pamięć, aż trzeba jej posłuchać- i końcowa kulminacja utworu jest niesamowita. Oj, muszę to usłyszeć, dzięki za przypomnienie:) -
tsu
-
Acid Hume
Requiem For Dream
Muzyka+Film+Jennifer Connely=CUD!!!
Film powinni pokazywać w każdym polskim liceum, aby przestrzegać przed syfem, jakim są natkotyki. -
Medb
Niestety, w naszym systemie edukacji, nie prawdziwa wartość się liczy tylko powłoczka- a ta w requiem jest bardzo drastyczna. Co jest bez sensu, bo obejrzałam ten film właśnie w liceum [jak większość moich znajomych] i uważam, że byłam na tyle dojrzała żeby do mnie dotarł.
A pomijając walory edukacyjne- do nastroju tego filmu nardzo wiele dodają też zdjęcia i kolorystyka. -
Anonim
muzyka z filmu zrobiła na mnie kolosalne wrażenie...aż mi ciarki po plecach przechodziły...genialna to trzeba przyznać...o mojej miłości do niej może świadczyć to, co usłyszycie po wejściu na moją stronkę: http://www.krystianek.blog.pl :D zapraszam do posłuchania:)