- 1
- 2
-
Asia
W sobotę 14 maja jest Wigilia Zesłania Ducha Świętego i w kościele dominikanow na Służewiu przy ul.Dominikańskiej od 21h do północy jest czuwanie,a o 24h rozpoczyna się Msza oraz bierzmowanie. atmosfera jest naprawde niesamowita! pomyślałam że może ktoś z Was miałby ochotę uczestniczyć w tej uryczystości grając w orkiestrze lub śpiewając w chórze! serdecznie zapraszam - próba w piątek o 19h. -
Nie ma mnie Wawie... Swoją drogą,kiedys mogłabym pójść do bierzmowania; P
-
Jovano
W takim razie i ja zaproszę :)
Też w sobotę i też 14 maja na Juwenalia 2005, które odbędą się na Stadionie Syrenki - Pola Mokotowskie.
Wraz z zespołem KITKA ŠARENA, z którym gram folkową muzykę bałkańską (choć nie tylko) pojawimy się tam około godz. 18.
Więcej informacji na stronie:
http://www.kitkasarena.art.pl
Zapraszam! :)
-
Asia
tym razem zapraszam do grania w orkiestrze podczas pasterki <24XII 23h59> adres jak powyzej a na probe zapraszam w te niedziele<11XII> o 14h45 w kosciele!
ps. szczegolnie cieplo zapraszamy kontrabasit(k)ę!!
pozdrawiam -
-
Anonim
-
Asia
tak tak, do spiewania rowniez :) najblizsza proba w piatek <9XII> o 20h w klasztorze obok kosciola! -
Asia
Aniu,niewiedzac kim jestes sprawdzilam Twoj profil i stwierdzilam ze Twoja towarzyszka z bardzo niebezpiecznego szlaku gdzie spadaja kamienie, przypomina te moja z doliny pieciu stawow :)
ps.to kiedy najblizsza wedrowka?:> -
Anonim
;)
ja bym chciała jak najszybciej... ale teraz te szlaki gdzie spadają kamienie są chyba pozamykane... a mnie ostatnio interesują tylko takie;) -
Asia
-
Anonim
a może zimowe przejście Orlej? z czekanem, rakami, namiotem, linami i innymi takimi? a wisząc na słynnej drabince pod Kozim Wierchem zagrasz na flecie:) i to będzie pierwsze zimowe przejście Orlej Perci z fletem:)
[chociaż drabinka pewnie jest teraz przysypana śniegiem...]
ja chcę w góry... a muszę tu siedzieć i pisać durne piosenki dla dzieci bo 17-go egzamin z impro... -
Anonim
he, he --> współczuję;)
Jak już ustalicie termin wyprawy, to mi powiedzcie, to z wami pojadę!
Ja mogę zaproponować 31.12.:) kilka razy witałam już nowy rok wysoko w górach... i to jest fantastyczne:)
Pozdrawiam. -
nowy etap:)
Ejj...a ta proba top tak wczesnie...??w zeszlym roku to ja jakos przyszlam na probe 2 tygodnie wczesniej przed Zeslanie Ducha Sw.... -
martusha
-
Michał Babik
Ja będę na pewno, tyle tylko że ze swoim starym tenorem Amati :), który od h w górę po prostu nie stroi, źle go wylali z tego całego metalu. Grajcie więc na tyle głośno, żebym gdzieś w tle zginął :P -
Asia
bo pasterka jest duzo powazniejsza na Zeslaniu bylo max 15 instrumentow a teraz bedzie z 3 razy wiecej :)
do niedzieli w takim razie !!!
Aniu,Twoja wyobraznia nie zna granic :P namiot odpada bo tam nie bedzie sniadania do łóżka, a bez tego w góry ani rusz :D -
Anonim
no tak... :> chociaż... w namiocie też można jeść śniadanie w łóżku... ja przyniosę Tobie, a Ty mnie:)
Basiu, następnym razem jedziesz z nami! -
Anonim
-
Anonim
-
Asia
Pasterka?
to taka uroczysta Msza 24 grudnia o polnocy ktora rozpoczyna Święta Bożego Narodzenia :) -
Asia
Michale, juz wszystko rozumiem jak to jest z ta submedianta! jest na 6 stopniu i tym razem wyjatkowo nawet matematycznie to sie zgadza :)
do jutra
- 1
- 2