-
Anonim
basista - poszukuję zespołu między Łodzią a Warszawą - 6 strun, odnajdę się z przyjemnością w każdej stylistyce byle z poważnymi ludźmi :) -
Fake Tales of
Jestem Basista z Warszawy, z chęcią pogram w klimatach SkA/punk/indie...
Kapele takie jak Arctic Monkeys, Radiohead, Interpol, Pixies.
Około 4lata gry na basie, doświadczenie w kapelach.
Jesteś zainteresowany? Pisz na yyy-own-u@wp.pl
-
Franz
a ja też jestem basistą z Warszawy, miło mi poznać;) szukam wraz z kumplami - gitarzystą, perkusistą i klawiszowcem kogoś kto grałby na drugiej gitarze (przede wszystkim rytmicznej), kllimaty punk rock/nowa fala/rockandroll (melodyka inspirowana the Beatels)
gg 3687547
mail yablo85@wp.pl -
Vanagwath
-
-
Anonim
jestem perkusistą, gram11 lat , szukam zespołu mam dwie perki więc jedna by poszła do sali prób. próby mogą też być u mnie. gram pop/rock, rock, hardrock, reggae, etc. 18 lat.
-
Anonim
-
Anonim
Witam gram jusz dwa lata na elektryku mam własny sprzęt najchetniej podłączyłbym sie do kapeli mam19lat muzyka przezemnie oczywiście grana to rock. Oczywiście wawa i okolice.czekam pod numerem gg 758686 tylko prosze się przedstawić w jakiej sprawie.
pzd. -
number two express
Potrzebni nie-gitarzyści, chętni do grania nie-rocka i nie-metalu (czyli wszelki jazz, muzyka latynoska, soul, chętnie poznam kogoś z doświadczeniem w portugalskim Fado itp.)
Chciałbym stworzyć ciekawy, rozwojowy projekt, w którym każdy będzie wiedział, co robi. Nie jestem profesjonalistą, żeby nie było.
Oczywiście Bytom i okolice.
-
Kuba
Słuchamy różnej muzyki, ale tworzyć chcemy w klimatach rock alternative. Mamy skład - gitarzysta i basista (graliśmy już wcześniej razem), potrzebujemy jeszcze kogoś na stanowisko bębniarza. Jesteśmy w wieku 17-18 lat, umiemy grać i napewno nie chcemy pozostac na etapie gry 'tylko dla przyjemnosci' tzn. w przyszlosci napewno jakies koncerty... dema. Nie szukamy żadnych wirtuozów i takiej muzyki nie planujemy grać, muzyka ma być prosta ale zarazem żywiołowa. Ma przedewszystkim wyrażać nas jako zwykłych ludzi, których łączy jedno - chęć tworzenia muzyki :)
A, i jeszcze jedno - jesteśmy z Warszawy.
Kontakt ze mną przez email yyy-own-u@wp.pl lub prościej, czyli przez gg 631816.
Pozdrawiam wszystkich. -
P@trick
Witam, witam również kolegę perkusistę z góry, poniekąd się znamy...aha, fajna perka...
A(klawiszowiec z krwi i kości) ja wraz z tekściarą, wokalistką i gitarzystą poszukujemy basisty i perkusisty do projektu jazz soul funk...ale klimaty popowe również się pojawią...
Ambitni i dobrze grający poszukiwani... -
ibanezbass
-
Anonim
-
Kuba
Wokalista poszukiwany do kapeli. Słuchamy różnej muzyki w klimatach rock, funk, jazz, reggae i różna, ale gramy w klimatach ogólno-rockowych, nie zaprzeczam że kiedyś może wyjść coś innego; ) nie 'szufladkujemy się'. Narazie gramy covery. Mamy miejscówkę ze sprzętem pod wokal, potrzebny jeszcze chętny osobik :]
Wymagania jakie mamy, to musi mieć ogólne pojęcie o muzyce (nie musi grać na żadnym instrumencie). Wymagane są jakiekolwiek umiejętności. Chodzi mi tutaj o osoby, które nigdy nie śpiewały i nagle stwierdziły że mogą spróbować. Takim dziękujemy... nie musi mieć 'pięknego głosu' bo nie tego szukamy; )
Mile widziana umiejętność śpiewania w języku angielskim.
Nasza średnia wieku to 18lat. Gramy już pare ładnych lat...
Chcemy grać, i przedewszystkim tworzyć muzykę.
Planujemy występy na przyszłość...
Kontakt ze mną przez email yyy-own-u@wp.pl lub przez gg 631816.
Pozdro!
Kuba :) -
Paula
Hmm... nie chodzi o piękny głos... napiszcie więc co bierzecie pod uwagę... -
Kuba
>PaULu$ napisała:
>Hmm... nie chodzi o piękny głos... napiszcie
>więc co bierzecie pod uwagę...
Jeżeli ktoś przeczyta ze zrozumieniem, to będzie wiedział o co chodzi... a jeżeli to nie pomoże, to może zagadać do mnie; )
dodam jeszcze, że szukamy wokalisTY.
pozdrawiam -
Paula
ojej no tak z ciekawości zagadnęłam z tym głosem; P przecież nie jestem wokalisTĄ... :D
chociaż w teście wyszło mi, że jest we mnie 70% mężczyzny lol; P
a tak na marginesie to czemu wszyscy kręcą się w tych hard klimatach?; P może jakiś pop... no nawet jazz bym przeżyła; ) -
Pan Mendoza
-
Machior
Witam!
Zespół twórczych i sprawnych muzyków grających szeroko pojętego rocka szuka wokalisty(-tki) i basisty z Warszawy. Szukamy osoby zdecydowanej, zaprawionej na scenie i w muzyce, otwartej na nowości.
Granie traktujemy poważnie.
Dysponujemy własną salą prób Więcej informacji mailowo lub telefonicznie.
Konakt: 607 438 741, macbak@op.pl -
Anonim
Sprawny, IMPROWIZUJĄCY i znający harmonię wibrafonista jazzowy z Bydgoszczy lub okolic poszukiwany do nowego projektu - w przyszłości możliwe nagranie i wydanie autorskiego CD w składzie sax, vibes, gitara, kontrabas, perkusja. +48 503 087 590 albo szymonlukowski@gmail.com.
-
Anonim
Poszukuję muzyków z wielką wyobraźnią i dobrze "osłuchanych" do założenia projektu muzycznego z okolic post-rocka, folk-rocka, może alt-country, a może post-punka, przestrzennego indie... to jeszcze wyjdzie w praniu.
Warunki tylko dwa:
- kreatywność
- duża wiedza muzyczna, osłuchanie z niezależną muzyką, kojarzenie choćby tak podstawowych artystów jak Godspeed You! Black Emperor, Mogwai, Arab Strap, Sigur Rós, Explosions In The Sky itp.
Ja śpiewam, wspieram się gitarą, mogę sobie przypomnieć grę na harmonijce ustnej. Mam w plecy cztery lata przerwy w graniu, więc kalkulujcie z miesiąc na powrót do jako takiej formy.
Miasto: WARSZAWA (+ ew. okolice)
Odzywajcie się na priv, jeśli łaska. Pozdrawiam!