Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Teatr Muzyczny ROMA

Szanowni Państwo,
    w związku z pożarem w hotelu socjalnym w Kamieniu Pomorskim łączymy się w bólu z poszkodowanymi i ich rodzinami. Cześć ich pamięci!
    Jednocześnie w związku z ogłoszeniem Żałoby Narodowej informujemy, że odwołujemy spektakle „Upiór w operze” w dniach 14, 15, 16 kwietnia. Osoby, które kupiły bilety na te dni mogą otrzymać zwrot pieniędzy lub zamienić je na inny termin.
    Serdecznie Państwa przepraszamy i liczymy na Państwa wyrozumiałość.
    Dyrekcja i Zespół Teatr Muzycznego ROMA
  • Teatr Muzyczny ROMA

Teatr Muzyczny ROMA
    poszukuje tancerki klasycznej- wokalistki
    do roli Meg Giri
    w musicalu "UPIÓR W OPERZE"
    (wiek 17 - 25 lat)
    informacje na stronie http://www.teatrroma.pl
  • Anonim

W Upiorze jestem zakochana, ale wersja Romy akurat średnio przypadła mi do gustu... Christine jakaś taka przesłodzona i jeszcze mniej jaj miała niż w zamierzeniu, Upiór też brzmiał jakby ciągle był smutny... Za to Madame Giry i Meg genialne, aż miło było posłuchać :)
    A niedawno widziałam Upiora w Her Majesty's Theatre w Londynie... Ach i Och...
  • wiecznie uśmiechnięta:D

Ja od upiora w operze jestem uzależniona.......
    jak byłam na tym w romie to z wrażenia cały czas miałam gęsią skórkę:D
    No a muzyka to mistrzostwo mogę słuchać godzinami "Upiora W Operze" i jeszcze mi się nie znudził a ta wokaliza.......
    oh nieprawdopodobna.....
  • KasiaHy

Wybieram się jutro pierwszy raz, po tyyyylu pozytywnych opiniach mam nadzieję, że się nie rozczaruję :)
  • Anonim

phantom. aaa.boskie. *-*.
    Mogę to oglądać do upadłego no i mi sie nie znudzi.; p piękne. x3
  • Teatr Muzyczny ROMA

Ostanie spektakle musicalu „UPIÓRA W OPERZE”…
    w tym sezonie… :)
    A potem ponad 2 miesiące przerwy.
    Jedyna szansa na letnie spotkanie z Upiorem!
    Szczegóły i bilety na: http://www.teatrroma.pl
    Zapraszamy
    Zespół Teatru Muzycznego ROMA

• Anonim

byłam 16 maja na tym zakochałam się w tym musicalu <3
  • Anonim

byłam 3 razy i kocham musical ! <33
  • Anonim

Ja bylam na Upiorze dwa razy. Za pierwszym razem z obsady cudowny byl jedynie Raoul (Marcin Mroziński), za to za drugim razem rozplywalam sie grali moi dwaj ukochani aktorzy: Upiór (Damian Aleksander) i Richard Firmin (Jakub Szydłowski) no coś pięknego. Oni wprowadzali do spektaklu taka naturalność no cudo.
  • Anonim

Juz w niedziele 14/02 Marcin Mroziński startuje w polskich eliminacjach do Eurowizji,
    Jesli podobal sie Wam jako Raoul w "Upiorze w Operze" wesprzyjcie go w walce o bilet do Oslo wysylajac SMSa podczas koncertu finałowego (TVP1, start 20:15)
    Marcina wystąpi z numerem 4, a jego konkursową "Legendę" możecie zobaczyć o tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=XxyW...
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)