Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia

Niestety nie udało mi się jeszcze zobaczyć tego musicalu, ale mam dobrą wiadomość: w sobotę i niedzielę będzie na TVN siedem :) Dlatego przez dwa dni, bo jest podzielony na części. Także będę mogła do w końcu obejrzeć :D
  • katarzyna

Obejrzałam ten musical po raz pierwszy 11 listopada, w telewizji i z miejsca się zakochałam :) wtedy to zaczęłam ściągać sobie soundtrack, a że emule działa, jak działa, to mogę go słuchać dopiero od wczoraj :) jest cudowny...:D
  • Dev-Kosiarz umysłów

>kaś napisała:
    >Obejrzałam ten musical po raz pierwszy 11 listopada, w
    >telewizji i z miejsca się zakochałam :) wtedy to
    >zaczęłam ściągać sobie soundtrack,
    >a że emule działa, jak działa, to mogę
    >go słuchać dopiero od wczoraj :) jest cudowny...:D

Popełniłaś piractwo i jeszcze się tym chwlisz??
  • korzyca

Trafiłam na niego dzisiaj przypadkowo na TV4. "So long, farewell" jest chyba moją ulubioną piosenką, a sam film łączy w sobie tak wiele "różności"! Rewelacja :)
  • ktoś

nie znosze tego musicalu,ta Julie Andrews brrr
  • Kuncyfuna

Mi sie srednio podobal.. Muzyka jest fajna, dzieciaczki fajnie spiewaja. Jednak wole inne musicale
  • **Miss Dy-Na-Mi-Tee**

A dla mnie-świetny jest, na serio.... muzyki mogłabym słuchać codziennie...So long, farewell czy to jodłowanie..aaaach,. poezja:)
  • ImmI

ja też (trochę wstyd sie przyznać) ale widziałam go po raz pierwszy dopiero niedawno jak w tv4 leciał i musze przyznać, że jest świetny :D
    i oczywiście jodłowanie :D
  • Owca

Musical piękny, a piosenka"My Favorite Things" przesliczna:):)
  • pionek AGORY

> Musical piękny, a piosenka"My Favorite Things" przesliczna:):)

polecam przesłuchanie My Favorite Things w wykonaniu Jazzowym przez Johna Coltrane'a ..no genialny dźwięk saksofonu... słowa są zbędne, muzyka oddaje całą treść tego utworu!!!
  • Owca

Dziekuje .. nie omieszkam sprawdzic bo Coltrane'a i jego saksofon uwielbiam ..:)
  • mademoiselle lennon

Niesamowity musical.
    Nie tylko piękne piosenki ale i przesłanie.
  • she's like the wind

| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)