-
Kasia
Niestety nie udało mi się jeszcze zobaczyć tego musicalu, ale mam dobrą wiadomość: w sobotę i niedzielę będzie na TVN siedem :) Dlatego przez dwa dni, bo jest podzielony na części. Także będę mogła do w końcu obejrzeć :D -
katarzyna
Obejrzałam ten musical po raz pierwszy 11 listopada, w telewizji i z miejsca się zakochałam :) wtedy to zaczęłam ściągać sobie soundtrack, a że emule działa, jak działa, to mogę go słuchać dopiero od wczoraj :) jest cudowny...:D -
>kaś napisała:
>Obejrzałam ten musical po raz pierwszy 11 listopada, w
>telewizji i z miejsca się zakochałam :) wtedy to
>zaczęłam ściągać sobie soundtrack,
>a że emule działa, jak działa, to mogę
>go słuchać dopiero od wczoraj :) jest cudowny...:D
Popełniłaś piractwo i jeszcze się tym chwlisz??
-
korzyca
Trafiłam na niego dzisiaj przypadkowo na TV4. "So long, farewell" jest chyba moją ulubioną piosenką, a sam film łączy w sobie tak wiele "różności"! Rewelacja :) -
-
ktoś
-
Kuncyfuna
Mi sie srednio podobal.. Muzyka jest fajna, dzieciaczki fajnie spiewaja. Jednak wole inne musicale -
**Miss Dy-Na-Mi-Tee**
A dla mnie-świetny jest, na serio.... muzyki mogłabym słuchać codziennie...So long, farewell czy to jodłowanie..aaaach,. poezja:) -
ImmI
ja też (trochę wstyd sie przyznać) ale widziałam go po raz pierwszy dopiero niedawno jak w tv4 leciał i musze przyznać, że jest świetny :D
i oczywiście jodłowanie :D -
Owca
-
pionek AGORY
> Musical piękny, a piosenka"My Favorite Things" przesliczna:):)
polecam przesłuchanie My Favorite Things w wykonaniu Jazzowym przez Johna Coltrane'a ..no genialny dźwięk saksofonu... słowa są zbędne, muzyka oddaje całą treść tego utworu!!! -
Owca
Dziekuje .. nie omieszkam sprawdzic bo Coltrane'a i jego saksofon uwielbiam ..:) -
mademoiselle lennon
-
she's like the wind