Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dla mnie przeklad byl w porzadku, za to tragiczna byla Patrycja Kazadi, która generalnie brzmiała jakby nie miała pojęcia o śpiewaniu, no i Michał Rudaś, "Lune" było tak totalnie bez wyrazu, że aż się dziwię że tak można zepsuć taką ładną piosenkę :(( ale poza tym wrażenie fajne, szkoda że nie grają tego nigdzie na stałe, bo udałoby się wtedy dopracować wszystkie niedociągnięcia :(
  • Anonim

chciałabym poinformować Was, że NDdP jednak powróci w STAREJ obsadzie w tym roku

pierwsze spektakle odbędą się 8 i 9 grudnia w Kijowie
    kolejne 11 grudnia w Moskwie i 12 grudnia w St.Petersburgu
    co do Paryża nie ma jeszcze info - prawdopodobnie będzie tournee po Francji w przyszłym roku

z tego co wiem z oryginalnej obsady zobaczymy 6 osób
    wystąpią: Helene Segara, Patrick Fiori, Julie Zenatti, Garou, Bruno Pelletier i Daniel Lavoie

pozdrawiam :)
  • Leshien

A co z Mervilem??
  • Alexandrine Marie Madeleine

No Lucka to faktycznie trochę by było szkoda, bo mimo, iż nie jest głównym głosem tego spektaklu, to muzyka w jego wykonaniu jest bardzo miła dla ucha, dla mnie zwłaszcza La Cour Des Miracles.
  • Joanna R.

Witam,

wybieramy się z koleżanką na Notre Dame do Sankt Petersburga 12 grudnia 2010 lub do Kijowa 8 lub 9 grudnia 2010. Jest może ktoś chętny na wspólną podróż??? Jeszcze nie mamy sprecyzowanego środka transportu ani miejsca noclegu. Same we dwie tak średnio chcemy jechać pociągiem - czytaj: obawiamy się samotnej podróży. Bierzemy pod uwagę również podróż autokarem lub samolotem.

Gdyby ktoś był chętny to prosimy o kontakt. W grupie zawsze raźniej.
  • Anonim

>Leshien napisał
    >A co z Mervilem??

także będzie
  • marta

a czy może ktoś mi powiedzieć gdzie mam szukać jakiś dokładniejszych informacji? Tzn. gdzie dokładnie się będą odbywać spektakle i ceny biletów?
  • Alexandrine Marie Madeleine

To ja się raczej wstrzymam do czasu, aż podadzą info o Francji (mam nadzieję). Rozumiem, że wznowione spektakle mają być wyłącznie w wersji francuskiej? Bo prawdę mówiąc nie mam ochoty słuchać innych; )
  • Anonim

Spektakle będą tylko w wersji francuskiej w oryginalnej obsadzie z premiery 1998r.

Cóż, bilety są dość drogie. Te najbliżej sceny kosztują ok. 3500 zł. Im dalej/wyżej tym taniej.

Co do terminów, to:
    8 i 9 grudnia spektakle odbędą się w Kijowie
    11 grudnia w Moskwie
    12 grudnia w St.Petersburgu
    w przyszłym roku prawdopodobnie będzie tournee po Francji - dokładnych dat jeszcze nie znam

Bilety do Kijowa można nabyć np. tutaj:
    http://palace-ukraina.kiev.ua/new/c...
    http://www.parter.ua/en/about.html
    aczkolwiek nie jest to proste, bo kontakt mailowy jest żaden :( próbuję już od miesiąca i nic :/

pozdrawiam :)
  • Maryś

Az 3500 zł ?! to niewiarygodna kwota......:(
  • Anonim

niestety :( ja czekam na tournee po Francji... ciężko się dogadać z teatrem w Kijowie
  • m!

Jeśli chodzi o NDdP, niewiele możemy zrobić, ale powstała petycja, żeby Bruno Pelletier dał koncert w Polsce: http://bpelletier.epetitions.net/

Jeśli byłybyście chętne zakupić bilet na to wydarzenie, podpisujcie się :)
  • Dziki Nomada

| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)