Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bardzo podoba mi sie ten musical. Wyraźcie swoje opinie na temat tego musicalu.
  • gosia

hmm..oglądalo sie calkiem przyjemnie
    nieźle dobrana obsada i dosyc zgrabnie zrealizowany jako całosc:)
    ogolnie w porządku:)
  • paula

czy mówicie o filmie?
  • Anonim

High School Musical to film, rzeczywiście. Bardzo fajny z resztą. po obejrzeniu pokusiłam się o kupno ścieżki dźwiękowej:)
  • kasia

tak to swietny musical, może ktoś mi postawi płytke z muzą?? Albo do koleżanki nade mną ,pożyczysz ścieżke dźwiękową??; ]
  • Dev-Kosiarz umysłów

>Kasia :* napisała:
    >tak to swietny musical, może ktoś mi postawi
    >płytke z muzą?? Albo do koleżanki nade
    >mną ,pożyczysz ścieżke
    >dźwiękową??; ]

Kwestie pożyczania sobie wzajemnie płyt prosze załatwiać na priv. Na raize w tym temacie nie ma nic konkretnego o samym musicalu. Zacznijcie się wypowiadać na temat bo ianczej temat poleci. Ja ten musical obejrzałami nie pozostawił na mnie żadnego wrażenia. Ot pośpiewali. Nie jestem w stanie nic o nim powiedzieć, nawet imion głównych bohaterów nie pamiętam. Ktoś pamięta?
  • Rockin' Heaven

Bardzo fajny, szczególnie podoba mi się piosenka " I can't take my eyes of you", która niestety nie pojawia się w filmie. Nie mogęsię doczekać drugiej części
  • ja też bardzo lubię ten film oglądałam go wiele razy jest suuuuper:) i własnie od wczoraj mam płytkę z muzyką..poprostu uwielbioam ten musical
  • Anonim

Film mi się podobał. Nie uważam, że fabuła jest jakaś zaskakująca, ale piosenki są super.
  • tajemnicza

ciezko mi sie wypowiadac na temat czegos czego nie widzialam :( a bardzo bym chciala :)
  • Anonim

Było któregoś dnia na TVP1. Natrafiłam przypadkiem i cieszę się, że to obejrzałam.
  • Anonim

dla mnie musical ten byl swietny ogladalam ich troszke ale ten zrobil na mnie ogromne wrazenie ....wszystko bylo dobrze przygotowane i dopracowane .....polecam kazdemu warto obejrzec ..:):):):P
  • Adlu.!

hmm...ten film troche..przesłodzony...niektór e tematy się powtarzały stereotypy z innych musicali..nie wiem może własnie na tym miało polegać ale..tak średnio bo nie wniosło nic nowego..aha i piosenki tez były ok..ale nie zachwyciłabym się nim na tyle zeby nazwać go "świetnym"..bo świetny to był Grease
  • Anonim

mi podobał się ten film... był pełen miłości, a dzięki fajnym piosenką film był jeszcze ciekawszy.
  • Adlu.!

ja mam:) kupiłam mamie na święta w prezencie:)Film był ZA słodki i miał zbyt wiele detali łączących go z np.Grease..a przecież wszyscy wiemy ze powielanie tematów z klasyki musicalu łączy sie z tragedi:) film i piosenki ok ale zapewne nie zdobędzie tyle uznania co Grease...
  • Dev-Kosiarz umysłów

>Marcepan^^ napisała:
    >mi podobał się ten film... był pełen
    >miłości, a dzięki fajnym piosenką film
    >był jeszcze ciekawszy.

No mi się wydaje, że jednak dzięki piosenkOM. A ktoś z Was po jednorazowym obejrzeniu jest w stanei powiedzieć o czym on był? Wymienić imiona bohaterów?
  • Doris

film był o przełamywaniu stereotypów i łamaniu konwenansów i wyjściu z zaszufladkowania, Troy i Gabriela poznając się poznają tez siebie samych i przestają się wstydzić tego jacy są. Film oglądałam raz :)
  • μόνος

tak sobie mysle, ze chyba w koncu skojarzylam o jaki musical chodzi, nie widzialam, ale czytalam gdzies chyba w jakiejs 'telewizyjnej'
    czy bardzo niepoprawinie bedzie jesli powiem, ze po przeczytaniu o czym to jest etc. zniechecilam sie, no moze nie zniechecilam, ale stwierdzilam, ze chyba niekoniecznie jest to cos co warto obejrzec
    pomylilam sie?
  • Doris

31.12.06 byl emitowny na tvp1, ja stwierdziłam że skoro to jest musical to musze obejrzeć :) Film jest dosyć "słodki" ale miło się go ogląda :)
  • Nathalie

Mi sie nie spodobał. Zbyt młodzieżowy i przewidywalny. Brak ciekawej fabuły.Taki sobie prosty, zwykły film tylko, że sobie pośpiewali. Nie nazwałabym tego musicalem.
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)