-
Anonim
Bardzo podoba mi sie ten musical. Wyraźcie swoje opinie na temat tego musicalu. -
gosia
hmm..oglądalo sie calkiem przyjemnie
nieźle dobrana obsada i dosyc zgrabnie zrealizowany jako całosc:)
ogolnie w porządku:) -
paula
-
Anonim
High School Musical to film, rzeczywiście. Bardzo fajny z resztą. po obejrzeniu pokusiłam się o kupno ścieżki dźwiękowej:) -
-
kasia
tak to swietny musical, może ktoś mi postawi płytke z muzą?? Albo do koleżanki nade mną ,pożyczysz ścieżke dźwiękową??; ] -
>Kasia :* napisała:
>tak to swietny musical, może ktoś mi postawi
>płytke z muzą?? Albo do koleżanki nade
>mną ,pożyczysz ścieżke
>dźwiękową??; ]
Kwestie pożyczania sobie wzajemnie płyt prosze załatwiać na priv. Na raize w tym temacie nie ma nic konkretnego o samym musicalu. Zacznijcie się wypowiadać na temat bo ianczej temat poleci. Ja ten musical obejrzałami nie pozostawił na mnie żadnego wrażenia. Ot pośpiewali. Nie jestem w stanie nic o nim powiedzieć, nawet imion głównych bohaterów nie pamiętam. Ktoś pamięta? -
Rockin' Heaven
Bardzo fajny, szczególnie podoba mi się piosenka " I can't take my eyes of you", która niestety nie pojawia się w filmie. Nie mogęsię doczekać drugiej części -
•
ja też bardzo lubię ten film oglądałam go wiele razy jest suuuuper:) i własnie od wczoraj mam płytkę z muzyką..poprostu uwielbioam ten musical -
Anonim
Film mi się podobał. Nie uważam, że fabuła jest jakaś zaskakująca, ale piosenki są super. -
tajemnicza
ciezko mi sie wypowiadac na temat czegos czego nie widzialam :( a bardzo bym chciala :) -
Anonim
Było któregoś dnia na TVP1. Natrafiłam przypadkiem i cieszę się, że to obejrzałam. -
Anonim
dla mnie musical ten byl swietny ogladalam ich troszke ale ten zrobil na mnie ogromne wrazenie ....wszystko bylo dobrze przygotowane i dopracowane .....polecam kazdemu warto obejrzec ..:):):):P -
Adlu.!
hmm...ten film troche..przesłodzony...niektór e tematy się powtarzały stereotypy z innych musicali..nie wiem może własnie na tym miało polegać ale..tak średnio bo nie wniosło nic nowego..aha i piosenki tez były ok..ale nie zachwyciłabym się nim na tyle zeby nazwać go "świetnym"..bo świetny to był Grease -
Anonim
mi podobał się ten film... był pełen miłości, a dzięki fajnym piosenką film był jeszcze ciekawszy. -
Adlu.!
ja mam:) kupiłam mamie na święta w prezencie:)Film był ZA słodki i miał zbyt wiele detali łączących go z np.Grease..a przecież wszyscy wiemy ze powielanie tematów z klasyki musicalu łączy sie z tragedi:) film i piosenki ok ale zapewne nie zdobędzie tyle uznania co Grease... -
>Marcepan^^ napisała:
>mi podobał się ten film... był pełen
>miłości, a dzięki fajnym piosenką film
>był jeszcze ciekawszy.
No mi się wydaje, że jednak dzięki piosenkOM. A ktoś z Was po jednorazowym obejrzeniu jest w stanei powiedzieć o czym on był? Wymienić imiona bohaterów? -
Doris
film był o przełamywaniu stereotypów i łamaniu konwenansów i wyjściu z zaszufladkowania, Troy i Gabriela poznając się poznają tez siebie samych i przestają się wstydzić tego jacy są. Film oglądałam raz :) -
μόνος
tak sobie mysle, ze chyba w koncu skojarzylam o jaki musical chodzi, nie widzialam, ale czytalam gdzies chyba w jakiejs 'telewizyjnej'
czy bardzo niepoprawinie bedzie jesli powiem, ze po przeczytaniu o czym to jest etc. zniechecilam sie, no moze nie zniechecilam, ale stwierdzilam, ze chyba niekoniecznie jest to cos co warto obejrzec
pomylilam sie? -
Doris
31.12.06 byl emitowny na tvp1, ja stwierdziłam że skoro to jest musical to musze obejrzeć :) Film jest dosyć "słodki" ale miło się go ogląda :) -
Nathalie
Mi sie nie spodobał. Zbyt młodzieżowy i przewidywalny. Brak ciekawej fabuły.Taki sobie prosty, zwykły film tylko, że sobie pośpiewali. Nie nazwałabym tego musicalem.