MUMIO [603]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak w temacie, który program bardziej Was kręci? Muszę się nieśmiało przyznać, że lubię oby dwa, jednak prawdziwie kocham pierwszy. Może to być skutek uboczny faktu, iż widziałem go dwa razy na żywo a Lutownicy ani razu - a jak wiemy (wiemy ?!?) prawdziwe mumio to MUMIO w cztery oczy przy pełnej sali...
  • rusalka

mnie kręci pan biedronek :D
  • rusalka

i już krowa niebezpieczna przestała być groźna!!! I już się skonczyła historia ta. KOCHAM CIE! KOCHAM CIE WSZYSCY!
  • luna salvaHe

brawa tez tutaj. mnie kreci zając
  • Anonim

jeśli już rezerwujemy zwierzątka to ja biorę jerzyka (żebym tu nagle sam nie został...)
  • luna salvaHe

chomik nie ma prawa glosu bo przybyla ostatnia i sama jest chomikiem. Coz Pafciowi zostaje piesek..
  • Keira Metz

a dupa,co z tego ze ostatnia!!
    za to moja sprawa jest słuszna!
    (czy jakoś tak..)pieska ja sobie rezerwuje i koniec!dla Pafcia zostaje ewentualnie ta..jak jej tam..Agnieszka..?jakoś tak dziwnie..
  • rusalka

zaraz zaraz, a jesli Agnieszka jest no..no duzo wyzsza od niego?
  • luna salvaHe

coż niewiadomo... ten swiat jest zaczarowany... i co z mariuszem w tej sytuacji?
  • Anonim

głupio wyszło, ale nie ma wątpliwości że rezerwacja chomika jest ważna, zabrakło zwierzątek..., Pafciowi została albo ta ... dziwna Agnieszka albo Kontrybas, nie wiadomo co gorsze, po prostu resztki ze stołu :(
  • luna salvaHe

albo Duszan
  • Anonim

ale z motorem czy bez ?
  • luna salvaHe

niewiadomo. wazne zeby umyl rece.
  • Anonim

ach niewiadomo!, bo z motorem to bym sam go brał, też chciałbym jak wiatr poszumieć po wsi...
  • luna salvaHe

zapomnielibysmy. zostaje jeszcze senor euhenio
  • Grono.Net

pozwolcie ze wyboru dokonam sam... skoro krolik jest juz zajety to wybieram inkasenta gazowego (el incasento de gas, wzglednie transwestito foreira)
    ....
    i bede podstół żone macał
  • luna salvaHe

lecz zawsze moze sie nahle zdarzyc cos niespodziewanego.. co bedzie jak ktos zapuka inkasentowi do buta?
  • miszka

niech to trwa, niech to trwa...profesor sasanka - lutownica rzadzi:)
    pozdro