-
▫ η
ja zdecydowanie z buką - nikt mnie nie rozumie, z nikim nie mogę się dogadać, znaleźć wspólnego języka, jestem chłodna, nieciekawa, odpychająca, mam duże oczy i tak naprawdę nie wiem, o co mi w życiu chodzi; )
a wy? -
emem
filifionka.
wychowana na robota nie umiala cieszyc sie zyciem.
nie lubila siebie i probowala byc kims innym przez co byla strasznie sztuczna i nikt jej nie lubil.
nie miala zycia dziewczyna.
smutne. -
Anonim
Homek Toft - wyobraża sobie mnóstwo rzeczy bardzo wyraźnie, a niektóre z nich wymykają się spod kontroli i zaczynają żyć własnym życiem...
-
Anonim
-
-
Anonim
Homek Toft chyba najbardziej. myślałam jeszcze o Too-Tiki ale to chyba tylko chciałabym byc taka. a, i jeszcze drobinka leśna z 'Komety..', która opowiedziała historię o szczurze leśnym, który nazywał się Pimp. -
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
Homek, zwłaszcza wtedy kiedy czytał o nummulicie, zamknięty w schowku na poddaszu i nie chciał, żeby ktos mu przeszkadzał, kiedy sie pierwszy i nieporadny raz zezłościł a potem schował pod stół, kiedy stał grzecznie, kiedy Mimbla go czesała i wreszcie kiedy był juz gotowy, żeby powiedzeć wszystkim kim jest :)
Buki, z wami to sie trzeba po prostu zaprzyjaźnić, dac wam lampę na której będziecie mogły usiąść :) -
just
-
▫ η
erm... ja śmiem twierdzić, że do ciebie pasuje bardziej... hm... zgredka?; D
pzdr! :) -
patrynius
Witam na tym gronie
A ja niestandardowow z Włoczykijem, ale nie dlatego że taki co co wiecznie nie ma..
..bo nigdzie tak naprawdę nie jest u siebie
pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Hmmm... chyba jeszcze ze zwierzątkiem z krzaczastymi brwiami krzyczącym "Radamsa". Nie wiem dlaczego, ale czuję z nim jakieś powiązania; ) -
hú hviss
z Toftem, bo mam zamiłowanie do miejsc ukrytych, i wymyślam własne historie, które czasem wymykają się spod kontroli.
no i z tymi wszystkimi zimowymi stworzeniami, które są 'nieśmiałe i zagubione' i które 'nigdzie nie pasują'. -
Anonim
Sheela widzę, że mamy podobne miejsce zamieszkania; ) Pozdrawiam z mojej szafy :) -
ineska
z tymi drobinkami leśnymi, tak małym, że nawet własnego imienia nie mają...nio i z tym zwierzątkiem o krzaczastych brwiach i z Buką...i z Ynkiem trochę.... -
tita
-
just
-
Bartek
moj brat twierdzi, ze jestem Paszczak...
nie z wygladu, ale mentalnie (!)