Muminki [2319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ▫ η

ja zdecydowanie z buką - nikt mnie nie rozumie, z nikim nie mogę się dogadać, znaleźć wspólnego języka, jestem chłodna, nieciekawa, odpychająca, mam duże oczy i tak naprawdę nie wiem, o co mi w życiu chodzi; )

a wy?
  • emem

filifionka.
    wychowana na robota nie umiala cieszyc sie zyciem.
    nie lubila siebie i probowala byc kims innym przez co byla strasznie sztuczna i nikt jej nie lubil.
    nie miala zycia dziewczyna.
    smutne.
  • Anonim

Homek Toft - wyobraża sobie mnóstwo rzeczy bardzo wyraźnie, a niektóre z nich wymykają się spod kontroli i zaczynają żyć własnym życiem...
  • Anonim

Mimbla - jestem wy-lu-zo-wa-na :)
  • Anonim

Homek Toft chyba najbardziej. myślałam jeszcze o Too-Tiki ale to chyba tylko chciałabym byc taka. a, i jeszcze drobinka leśna z 'Komety..', która opowiedziała historię o szczurze leśnym, który nazywał się Pimp.
  • Grono.Net

mialabym zadatki na too-tiki gdybym byla odrobiene zaradniejsza :]
  • Anonim

zdecydowanie buka
  • Anonim

Homek, zwłaszcza wtedy kiedy czytał o nummulicie, zamknięty w schowku na poddaszu i nie chciał, żeby ktos mu przeszkadzał, kiedy sie pierwszy i nieporadny raz zezłościł a potem schował pod stół, kiedy stał grzecznie, kiedy Mimbla go czesała i wreszcie kiedy był juz gotowy, żeby powiedzeć wszystkim kim jest :)
    Buki, z wami to sie trzeba po prostu zaprzyjaźnić, dac wam lampę na której będziecie mogły usiąść :)
  • just

z małą mi, bo jestem mała, wredna i złośliwa.
  • ▫ η

erm... ja śmiem twierdzić, że do ciebie pasuje bardziej... hm... zgredka?; D

pzdr! :)
  • patrynius

Witam na tym gronie
    A ja niestandardowow z Włoczykijem, ale nie dlatego że taki co co wiecznie nie ma..
    ..bo nigdzie tak naprawdę nie jest u siebie
    pozdrawiam
  • Anonim

na mnie babci mówiła kiedyś "mała mi" i chyba coś w tym jest:D
  • Anonim

mala mi i ryjek

to sie nazywa ekipa :D
  • Anonim

Hmmm... chyba jeszcze ze zwierzątkiem z krzaczastymi brwiami krzyczącym "Radamsa". Nie wiem dlaczego, ale czuję z nim jakieś powiązania; )
  • hú hviss

z Toftem, bo mam zamiłowanie do miejsc ukrytych, i wymyślam własne historie, które czasem wymykają się spod kontroli.
    no i z tymi wszystkimi zimowymi stworzeniami, które są 'nieśmiałe i zagubione' i które 'nigdzie nie pasują'.
  • Anonim

Sheela widzę, że mamy podobne miejsce zamieszkania; ) Pozdrawiam z mojej szafy :)
  • ineska

z tymi drobinkami leśnymi, tak małym, że nawet własnego imienia nie mają...nio i z tym zwierzątkiem o krzaczastych brwiach i z Buką...i z Ynkiem trochę....
  • tita

too-tiki
  • just

dzięki, n :>

a tak ideologicznie to z Jokiem, bo ciągle spał.
  • Bartek

moj brat twierdzi, ze jestem Paszczak...

nie z wygladu, ale mentalnie (!)
| |

Nie wiem, jak się mają Muminki do fantastyki, ale chyba lepiej założyć to grono tu niż w kateg...

Fotki

Miejsca grona (0)