-
No to ja, jako inicjator tego badziewia cos napisze jako pierwszy - zobaczymy, kto jeszcze tu zabladzi... :)
-
Yaco
Wiesch... nawet sie nie obejrzymy jak wpadnie tu Wojciech P.; P Ale juz Kasia W. sobie z nim poradzi, nie Kasia?; ))) -
-
Yaco
Kasia W?? :) Powinna sie teraz na Ciebie obrazic :P Przyjaciolka Elizy F.; ) -
-
Joanna S.
Bo Strzyżu na Media nie uczęszczał, i nie wie, ze Kasia "obsługiwała" Wojtka... :P hehe :)
Witam Was Turirki :)
Tomcio - rewelacyjne zdjęcie! Weź, bo jeszcze ludzie pomyślą, ze naprawdę tak wyglądasz! :P -
Dzieki Asiu! Nie zrozumialem o co chodzi z Kasia W., a chodzilem z nia na rozne zajecia, ale nie na media, wiec bylem nie wtajemniczony, wiec nie zalapalem tej "obslugi" :P
Co do foty - hmm "jestem, jaki jestem" :D -
Joanna S.
Wczoraj spotkałam kolegę (którego nie znam szczerze mówiąc) z liceum, który teraz jest u nas na 1ym roku... i tak sobie gadamy, a on nagle:
"Wiesz, mamy to kolokwium z Makroregionów we wtorek... nie gniewasz się, ze się uczę z Twojej mapki?"
:))) rozwaliło mnie to! :)
Mały ten świat, nie?
I spotykasz własne mapki w autobusie (miał ją przy sobie w plecaku!). Hihi :P -
Yaco
ja sie zastanawiam czy pierwszaki dotra do takich notatek po ktorych beda pisac ze sniezka to jest w bieszczadach; ) hehehehe A swoja droga to czy oni musza kuc te wszystkie Longinowe Wzgórza czy nie? -
-
Baś
my to moze i jestesmy kochani =) ale w milosc harpii od fizjo to ja nie wierze.... kto ma dosyc fizjobełkotu reka w gore.....:o/ -
PROF
Jestem tu nieoficjalnie, śledzę znajomych i badam ich wpływ na różne grupy społeczne. -
Grono.Net
Dzwine to forum :P Wole ten nasz stary smietnik :P No ale zobaczymy co tu bedzie sie dzialo...
Pozdrawienia dla wszystkich Turirków,
dan (I i II rok :P) -
Anonim
-
Anonim
-
Joanna S.
-
Anonim
-
PROF
Przepraszam Jarku ale nie mam, shit Asiu nie śledzę Cię. Dla ścisłości nie śledzę także Baśki, Tomka ani żadnego TiRa bądz TiRówki. Prowadzę permanentną inwigilacje, wasze rozmowy są zapisywane w notatniku *txt o tytule "bez nazwy" -
Joanna S.
:))))
Nie, chyba nie jest... :)))
Za bardzo zaniedbany, na metroseksualnego :P -
PROF
Ja sie nie staje agresywny jak nie mam jedzenia w przeciwieństwie do mojego przedmówcy:D -
Joanna S.
dlaczego przed "Asiu" stoi "shit"..?
hmm... to mi brzydko pachnie.. :P