Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomek

No to ja, jako inicjator tego badziewia cos napisze jako pierwszy - zobaczymy, kto jeszcze tu zabladzi... :)
  • Yaco

Wiesch... nawet sie nie obejrzymy jak wpadnie tu Wojciech P.; P Ale juz Kasia W. sobie z nim poradzi, nie Kasia?; )))
  • Tomek

Jakis nie qmaty zaprawde jestem... jaka Kasia W. ? :)
  • Yaco

Kasia W?? :) Powinna sie teraz na Ciebie obrazic :P Przyjaciolka Elizy F.; )
  • Joanna S.

Bo Strzyżu na Media nie uczęszczał, i nie wie, ze Kasia "obsługiwała" Wojtka... :P hehe :)
    Witam Was Turirki :)

Tomcio - rewelacyjne zdjęcie! Weź, bo jeszcze ludzie pomyślą, ze naprawdę tak wyglądasz! :P
  • Tomek

Dzieki Asiu! Nie zrozumialem o co chodzi z Kasia W., a chodzilem z nia na rozne zajecia, ale nie na media, wiec bylem nie wtajemniczony, wiec nie zalapalem tej "obslugi" :P
    Co do foty - hmm "jestem, jaki jestem" :D
  • Joanna S.

Wczoraj spotkałam kolegę (którego nie znam szczerze mówiąc) z liceum, który teraz jest u nas na 1ym roku... i tak sobie gadamy, a on nagle:
    "Wiesz, mamy to kolokwium z Makroregionów we wtorek... nie gniewasz się, ze się uczę z Twojej mapki?"

:))) rozwaliło mnie to! :)
    Mały ten świat, nie?
    I spotykasz własne mapki w autobusie (miał ją przy sobie w plecaku!). Hihi :P
  • Yaco

ja sie zastanawiam czy pierwszaki dotra do takich notatek po ktorych beda pisac ze sniezka to jest w bieszczadach; ) hehehehe A swoja droga to czy oni musza kuc te wszystkie Longinowe Wzgórza czy nie?
  • Tomek

Jacy Wy wszyscy jestescie "kochani"...
  • Baś

my to moze i jestesmy kochani =) ale w milosc harpii od fizjo to ja nie wierze.... kto ma dosyc fizjobełkotu reka w gore.....:o/
  • PROF

Jestem tu nieoficjalnie, śledzę znajomych i badam ich wpływ na różne grupy społeczne.
  • Grono.Net

Dzwine to forum :P Wole ten nasz stary smietnik :P No ale zobaczymy co tu bedzie sie dzialo...

Pozdrawienia dla wszystkich Turirków,
    dan (I i II rok :P)
  • Anonim

co jest grane ? :>
  • Anonim

maciek a ty nie masz swojego forum?? :P
  • Joanna S.

A niech no!
    Socjolog mnie śledzi!
    Czuję się osaczona!
  • Anonim

uważaj na niego. Jest metroseksualny i nie boi sie tego użyć :D
  • PROF

Przepraszam Jarku ale nie mam, shit Asiu nie śledzę Cię. Dla ścisłości nie śledzę także Baśki, Tomka ani żadnego TiRa bądz TiRówki. Prowadzę permanentną inwigilacje, wasze rozmowy są zapisywane w notatniku *txt o tytule "bez nazwy"
  • Joanna S.

:))))

Nie, chyba nie jest... :)))

Za bardzo zaniedbany, na metroseksualnego :P
  • PROF

Ja sie nie staje agresywny jak nie mam jedzenia w przeciwieństwie do mojego przedmówcy:D
  • Joanna S.

dlaczego przed "Asiu" stoi "shit"..?

hmm... to mi brzydko pachnie.. :P