MSOŚ UW RuLeZ [379]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Facebook

Czesc

Bede zamawial koszulki z nadrukami MSOŚa, zapewne wszyscy widzeliscie jak wygladaly te zeszloroczne, nadruki beda takie same.

Przewiduje ze bedzie pare rodzajow koszulek:

Normalny T-shirt, polo, damski ( w serek i z wcienciem w taliiii), oraz drugi damski na ramiaczkach.

Cena bedzie wynosila miedzy 20-25zl

Zachecam do kupna wiecej niz jednej... bo raz do roku je robimy:))

Kolega z III bedzie robil liste chetnych.

Pozdrawiam
    Rafał Wiewiórski
  • "Asior"... :D

A pewnie że chcemy, ja juz o niej marze cały rok, najlepiej zrobić liste, ale zapewne najlepiej sie uda gdy zrobimy ją w środe bo wtedy nasz cały rok ma egzamin z matmy i wszyscy sie na niego stawią. Ale jak mamy znaleźc tego twojego kolege??
    Najlepiej by było jakby przyszedł w srode o godz np. 15.30 na wydział matmy bo o 16 tam piszemy exam. Napewno duzo ludzi bedzie je chciało zamówic

exam z matmy mamy na wydz. Matmy w srode(15.06) o godz.16 w sali 4420 wiec jakby mógł to by tam przyszedł, bo inaczej to nie sądze ze uda sie zebrac cały nasz rok

A bedzie maił kilka koszulek tak na pokaz bo jak widze jest ich tu kilka rodzajów a my widzielismy tylko 2 :((
  • Facebook

Nie bedzie mial bo nie sa zrobione...; ]

W poniedzialek bede wiedzial wiecej (wtedy firmy sa otwarte i zadzwonie do nich:))
    Sadze ze wtedy bedzie wiedzial wiecej o cenach itd...
    Najlepiej by bylo gdybyscie przy robienu listy wplacali juz kase.

Czy byli byscie zainteresowani smyczami MSOŚowymi ....czarne 2cm x 50cm maja zaczep do kluczy i do telefonu i sa OK :)

beda po okolo 3 zl.... ale musi byc zamowienie na 200-300 szt... :| :| :|

• Facebook

Wlasnie, zapewne bedzie istaniala mozliwosc wyboru innego koloru koszulki, tyle ze nie bede mogl zagwarantowac takiej samej atrakcyjnosci polaczenia innych kolorow.

Rafał Wiewiórski

smycze też, no ale ze 200 to napewno nie zamówimy chyba ze inne lata tez kupują
  • Osia:)

Rafał, czy Ty mówisz o tych samych koszulkach co wczoraj mówiła nam Kasia B. z akademika? Bo ona mówiła, że też załatwia koszulki, hmm coby tak nie było, że Ty i Ona to załatwicie podwójnie:P

Już nie moge się doczekać, jak przejdę się po osiedlu i polansuje w mojej teeshircie:>
    A wiadomo na kiedy by były? Długo się czeka??

I w ogóle dzięki, że się za to zabrałeś!:)
  • Facebook

Hmmmm :| ja nie mam pojecia....
    Nie zabardzo mialem kiedy je robic,
    ale sobote skontaktowal sie zemna kolega z III roku, ktory juz wczesniej sie wypytywal o koszulki i wtedy dopiero postanowilem je zrobic....

Co do czasu za jaki beda to zalezy kiedy zamkne liste osob chetnych, wtedy dam zlecienie i po tygodniu beda gotowe, platne jest przy odbiorze wiec musicie zaplacic za nie zanim je wam dam.

W poniedzialek bedzie szczegolowe info.

to sa koszulki i smycze dla wszystkich rocznikow MSOŚa.

Wlasnie moze lepiej by bylo gdybym sie jakos skontaktowal z Kasia B lub ona zemna.... :|

• Osia:)

Nie wiem, o którym koledze z III roku mówisz... czyżby o Krzysiu K.? Bo on też dobrze był poinformowany w sprawie koszulek i nie wiem, czy nie załatwia tego właśnie z Kasią B. (coby nazwisk nie wymawiać:>)
  • Facebook

No tak mowa o Krzysku, czyli OK sadze ze razem to zalatwiamy... :))

Doszły do mnie zdjęcia koszukek, ale niestety są tylko na ramiączka, polo i zwykłe - a nie ma koszulki z wcięciem w sere a te sa najładnie jsze :(((, czy jest możliwośc jej zamówienia??(bo bym chciała wziąsc polo i tą w serek)
  • Facebook

te damski to sa te w serek...... wiem ich zdjecia to jednak sie sa dokl te.....
    Ale naszczescie tylko odnosnie tej koszulki

Polecam smycze... :P bo jak nei bedzie z 200 to bedzie glupio... :))
  • Facebook

Jest 5 modeli z czego 3 sa damskie.....
    ... szukajcie pliku w wordzie:)))

hmmm, niewiem czy kupimy az 200 smyczy to chyba bedzie raczej nie możliwe. Amożesz napisac jaki koszt bedzie tych koszulek bo dochodza do nas mało spójne informacje
    -1 wersja ze jedna kosztuje 20-30
    -2 wersja ze 45-50 zeta
    ta druga opcja jest strasznie droga , wiec lepiej zeby była pierwsza
    Odpiszcie ile trzeba wziąc kasy na jedną koszulke bo to jest chyba najważniejsze!!! :D
  • Slyver

W zeszłym sezonie kosztowały 22 albo 23 zł, więc pierwsza opcja jest jedyną słuszną.
  • Facebook

hehehe zalezy ktora polo z haftem owszem do 50 zeta ale zwykla 25 ( jak sie dogadam to mam nadziejej ze 20... ale to juz od VATu zalezy, a raczej od jego braku)
  • Facebook

WAZNE

Krzysiek K z III roku chcial koszulke a nigdzie nic sie nei zapisal na nie???? jak to jest...

PS: rozumiem ze nikt z III roku nei kupuje jelsi nikt sie nie odezwal...

PS2: Osoby ktore nie zaplacily z I roku niech wezma pieniadze za koszulki do Bochenca.....

Pozdrawiam
  • Anonim

beda za jakies dwa tygodnie
  • Facebook

CZesc

dzwonilem wlasnie do goscia i powiedzial ze sproboje przed 10 sie wyrobic....

..ale jak sie nei wyrobi to ja bede w wawie po 20 :]; ]; ]; ]

| |

Główne grono studentów Międzywydziałowych Studiów Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Warszaw...

Uniwersytet Warszawski, Międzywydziałowe Studia Ochrony Środowiska

Zapisz się do klasy

Strona 1/11

Loona

PaUla

Rycio

Anonim

Eliss

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki