- 1
- 2
-
Krzysiek L
prosze wpisujcie tu przebieg egz ustnego i pytania jakie dostaliscie.generalnie to grono dobrze sie sprawdza jako forum msos:) -
Kat_ja
Jak zdam to napisze pytania jak nie to nie xD LOL; ))
Tak w ogole mam dzisiaj o 14.40, a nawet nie wiem czy do ustnego jestem dopuszczona :/ A nie wiem o ktorej w koncu beda te wyniki, wiec mam kiepska motywacje do nauki przez te kilka godzin; ] -
Anonim
ja też nie mam motywacji.... wczoraj nic nie ruszyłam... strasznego mam pietra:( -
Kat_ja
-
-
Anonim
-
Kat_ja
-
Anonim
ja się nie ruszę... poza tym mam kawał drogi... a maila do przeniosło nie napiszę... w dupie.. i tak by nie odpisał... w końcu chyba o 9.20 wchodzą pierwsze osoby.... -
Kat_ja
Wlasnie A.Stryjewska napisala do niego maila czy mogly te wyniki jakos rano przeslac,bo w poprzednim napisal ze wieczorem tych wynikow na pewno nie bedzie jeszcze =] No i narazie cisza chyba :) -
Anonim
ja się zastanawiam... chyba się przepiszę na piątek... jeśli wogóle zdam... chociaż jak zdałam to cud... -
Kat_ja
Info z ostatniej chwili; )
Dzwonic do Pauliny Gabineckiej, bo jest wlasnie na Hozej; ) -
Anonim
-
Kat_ja
Nr poszedl na kom; ) Mam nadzieje ze mam Twoj aktualny :P Jak nie to pisz -
Anonim
-
Kat_ja
-
Anonim
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEE EEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Kat_ja
-
Anonim
trza iść pogadać i znać!!! dziś mogę wszystko... ważne żeby się dowiedzieć jakie tematy były.... spadam się uczyć... no i fajnie zdominować jakiś temat.....:) -
Skies At Our Feet
hrrrrr..... będę się musiał uczyć na piątek, bo żem miniumum dostał; P
uszaty farciarz ze mnie.
a może mi ktoś powiedzieć, na którą jestem zapisany w ten pt?
bo chyba na 14ą, ale jakby ktoś tam zerknął i mi dziś to potwierdził, to byłbym wdzieczny..
aha.. no i jaki tam jest adres i jak tam dojechac; /
bo nie mam tej ulotki?
jakby ktos mi mogl na maila skana wyslacz, czy cos, to bylbym wdzieczny... -
Anonim
jak dziś z tamtąd wyjdę to wyślę ci mailem tą mapkę... bo tera się uczę.... i zerknę na godzinę... ja tam jestem na niby 18.20.... -
Skies At Our Feet
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne