MSOŚ UW RuLeZ [379]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Osia:)

mam pytanko...czy tu ktos wie, u kogo można załatwić takie sexowne ksosiowe koszulki, bo ja też bym chciała godnie reprezentować nasz kierunek i myślę że inni z mojego roku rowniez!

Apel do starszych msosi- pomozcie :P
  • Slyver

U nas chyba odpowiadała za to Sabinka, a u rok młodszych Karol [gg 87810, e-mail croll@wp.pl]
  • "Asior"... :D

Ja też taką koszulke chetnie wezme - a nawet za dwie zapłace. Tylko mam nadzieje ze bedzie taka jak w zeszłych latach czyli czarna( no a dla dziewczyn lekko dopasowana i w serek :)))))))))), kurcze fajnie by było gdybysmy je jeszcze dostali przed wakacjami
  • Slyver

Szczerze mówiąc, to wątpię czy dacie radę załatwić wszystko przed wakacjami. Jak Wam się to uda, to będę pod wrażeniem. Życzę Wam w tym powodzenia, oczywiście.

kurcze szkoda, a myślałam ze na rowerowy rajd po kampinosie sobie taką zaloże i zaszpanuje hehehe leśnikom, a tu lipa - nie no trzeba działac --> Gosia zaczynamy od poniedziałku :D
  • Osia:)

taaaa...jasne, ja już tak zaczynam od pół roku:P Nie no, ale teraz tak poważnie:P:P:P

Nie poddawajmy sie :D
  • Anonim

aśka jaki rajd po kampinosie?? ja tez chce:p

a to ja z moimi znajomymi robimy sobie takie terenowe wycieczki po kampinoskich szlakach taki wypadzik na 8 godzin a by pocwiczyc nózki
  • Slyver

A może by tak rowerkiem? Może być równie ciekawie.

nie no rowerkiem rowerkiem oczywiście :D a moze zbieżemy ekipe i wybierzemy sie na msosiową przejażdzke hem??, w Falentach juz rowerkami byliście wiec....
  • Slyver

Tak, byliśmy. Zrobiłem tego dnia ponad 52 km i żadnych problemów po tym nie było. Można się gdzieś wybrać na rowerkach. A na razie cały czas zbieram siły, żeby Was w Chęcinach odwiedzić. Cały dzień jazdy się szykuje. Tylko kurcze cały czas krąży mi po głowie pomysł, żeby pociągiem do Kielc i dopiero z tamtąd rowerkiem dojechać.

Kurcze fajnie by było zabrac tam rowerek, ale chyba bym go soebie na głowe zarzuciła haha ,a tak aproposs to w przejeździe pociągem za rower sie płaci czy to wchodzi poprostu w bagaż?
  • Anonim

http://www.pkp.pl zaraz sprawdze
    im wiecej nas tym lepiej bo ja sie na to pisze
  • Anonim

http://www.pr.pkp.pl/podrozni/taryf...

jednorazowo wychodzi ok 7,70zl
    jak dla mnie do przyjecia tylko cos tu jeszcze jpiszą, że w wagonach osobowych pod nasza opieka...no prawde mowiac nie wyobrazam sobie jak to ma wygladac:/

No rowery miedzy siedzeniami pewnie, albo siedzisz przy nim np. tam koło kibla...cena jest ok , ja w to wchodze tylko gorzej z targaniem tego roweru :((
  • Kat_ja

Rowerek wydawal mi sie fajnym planem , ale jak teraz widze plan tego calego wyjazdu i naszych zajec ...; ] to nie wiem czy bedzie czas usiasc a co dopiero na rowerku posmigac; P
  • Kat_ja

Co nie zmienia faktu ze temat jest o koszulkach hrhr :> I ja tez pragne powyzej wspomnianej; )
  • Slyver

Pośmigać zawsze znajdzie się czas, np. wieczorami do pobliskiego sklepu po Bachusa. Albo rano, dla odmiany po Bachusa.
  • Anonim

to moze niech ktos napisze dokąd dojezdzamy pociagiem i jak potem?? na piechote czy autokarem??
  • 1
  • 2
| |

Główne grono studentów Międzywydziałowych Studiów Ochrony Środowiska na Uniwersytecie Warszaw...

Uniwersytet Warszawski, Międzywydziałowe Studia Ochrony Środowiska

Zapisz się do klasy

Strona 1/11

Loona

PaUla

Rycio

Anonim

Eliss

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki