-
***G®ejs***
-
Anonim
Skąd Ty bierzesz takie słownictwo?????????? DZIDA wg,encyklopedii powszechnej ,wydawnictwa Gutenberg : DZIDA- BROŃ, ZŁOZONA Z DŁUGIEGO DRZEWCA I OSADZONEGO NA NIEM ZAOSTRZONEGO GROTU, UŻYWANA I W CZASACH DZISIEJSZYCH PRZEZ LUDY PIERWOTNE I PÓŁ-CYWILIZOWANE. Hmmmm... niech każdy zinterpretuje to po swojemu; -) -
Anonim
Dla mnie DZIDA składa się z przeddzidzia, śróddzidzia i zadzidzia, a 100% dzidka powinna mieć wymiary 90-60-90, a więc masz racje G. fajna z dzidki jest laska;)
Co do mojego półcywilizowania... każdy orze jak może, ale w większości wypadków staram się do interpretacji wyrazków używać główki a nie wyd. popularno-naukowych... taka oto moja niecna riposta:P
W więc moi mości Panowie i Panie, wgabundzi i wariaci, utracjusze i birbanci, hedoniści i pijacy...
DZIDA! -
***G®ejs***
Muszę Cię rozczarować M. Dzidka nie ma rozmiarów 90-60-90 :/
Czy możesz wyszczególnić kto jest: przeddzidzia, śróddzidzia i zadzidzia???
-
-
Anonim
Chyba nie KTO a CZYM:) Coż, mój śrenio-rozwinięty (jak co poniektórzy twierdzą) mózg przeżywa właśnie istny orgazm intelektualny... Majkel mówi jedno małe słówko a proszę jaki temat się rozwinał:)
Co do objaśnień to nie będę tu przeciesz zdradzał zawiłości(tudzież banalności) moich poronionych pomysłów i zwyczajów...
Hajtniemy się G., to wszystko ci powiem;) -
***G®ejs***
-
Anonim
Przyszłe? Dwie? G. ty najwyraźniej wiesz ode mnie więcej niż ja sam:) Nie wiem co mam z tym począć, ale podoba mi się! To gdzie mam się stawić? :D -
***G®ejs***
Zaraz, zaraz, żebyś nie poczuł się z byt pewnie, to na te 3 żony musisz zasłużyć a jak na razie to nawet na jedną rękę nie zasłużyłeś :P -
Anonim
GDZIE MASZ SIE STAWIĆ??????? w urzędzie pocztowym :-))))))))))))))) z awizo po 2 paczki z lalami; -)
Chłopie poprzewracało Ci się w głowie, to pewnie z braku alko... ; -) -
Anonim
Z tą pewnością to kicha, bo ja zawsze się za pewnie czuję... potem co najwyżej po łbie obrywam:) Zasłużyć? Lubię wyzwania, ale co może wydać się doprawdy przezabawne... mam pracę, szkołę i obowiązki! Na niewątpliwą przyjemność rozpieszczania Was moje next ex-wives'sy może czasami nie wystarczyć czasu:( -
***G®ejs***
myślę, że skoro chciał 3 żony, to musza być 3 paczki :) Ale ja się nie znam; )
Lodzi miodzio; )
-
Anonim
Chciał? A czy ja coś mówiłem? Jedna ze mną ledwo co wytrzymuje, ale wy mi trzy chcecie na głowe wrzucić? Ja mam 16 lat! Dajcie mi wszyscu święty spokój:P
I bądź tu miły człowieku w tych czasach....eh co za życie -
***G®ejs***
-
Anonim
-
Anonim
16 lat???? ha ha ha ... dobre. Rety wszyscy pójdziemy siedzieć za to ,że MAŁOLATOWI alko dawaliśmy :-))))))))))))))))) No nie, teraz to już PREZES przed zajęciami dowody będzie musiał sprawdzać. I tylko dodatkowa robota -
Anonim
Co się Pana Prezesa czepiasz? JESTEŚ U PANI! :P On ma 17! I dobrze nam z tym! A jak nam ktoś powie że mamy więcej to my na niego... no nie wiem, ale no... ten... no!
//Majkel się zapowietrzył:) -
Anonim
Ty mnie straszysz czy ostrzegasz????????? hmmmm pamiętaj, że ryby i dzieci głosu nie mają; -) A tak na marginesie to nie krzycz do mnie bo w kącie będziesz za kare stał... -
Anonim
Nie straszę nie ostrzegam... informuję:) Wszelkie zasady i konwenanse w moim przypadku nie mają zastosowania... świat nie jest jeszcze gotowy no ogarnięcie żywiołu którym jest Majkel. Do kąta możecie mnie postawić szeregowy Kituś, ale na tym się skończy bowiem długo pewnie w nim nie zabawię:P Chyc, łojoj i dalej będę turlał babole gdzie popadnie... inaczej nie byłbym sobą:D
Ale miło że starasz się wychować młodszego kolegę:P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne