MSBiS [733]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jannis

A w speedracku obowiązkowo KOMANDOS :D
  • ...F*ing StaR...

i krycha a obok coniac by podnies range speedracka........;D
  • Anonim

>Jannis napisał
    >A w speedracku obowiązkowo KOMANDOS :D

Zielony wytrawny i czerwony słodki.
  • ...F*ing StaR...

no baaaa...ale ja nie wiem czy dla tak szlachetnych trunkow speedrack to odpowiednie miejsce...moze najwyzsza polka?
  • Anonim

Z jednej strony masz racje, ale z drugiej będziesz za każdym razem obracał się po komandosa? To taka strata czasu.
  • ...F*ing StaR...

w sumie co racja to racja...najlepiej w pistle wrzucic jak cole pepsi sode itp...:) kolejny guzik K jak komandos...
  • SDM-W

> Every Serve Perfect Johnnie Walker master of bar administration prestige club Ogarnia ktoś kiedy są finały i gdzie?

23.09 hilton <podobno> pzdr
  • Michał

witam
    mam nietypowe pytanie do Was
    szkolenie ukończyłem w sierpniu tego roku, lecz nie zdałem żadnego z egzaminów(niestety serwis 3 raz także) i w związku z tym czy można podejść do nich na nowo? oczywiście tym razem z pełnym zaangażowaniem...
  • bhsrth fegf

tak
  • Michał

A czy będe musiał powtórzyć szkolenie w wyniku tego, ze oblałem 3 raz serwis?Mam nadzieje, ze nie bo jestem kuj pom i to wiąże się z dużymi kosztami niestety...
  • >>>Kondziu<<<

W teori musisz powtórzyć kurs (oczywiście bezpłatnie), ale nie wiem jak to wygłąda w praktyce.
  • Michał

a czy istnieje mozliwosc by nie powtarzac kursu?
  • >>>Kondziu<<<

nie wiem. z tym pytaniem najlepiej zwrócić się do sekretariatu MSBIS. tam Ci napewno odpowiedzą.
  • Rafał Kopytko

duzy bukiet dla "Pani" Pauli i moze sie uda :D Albo flaszka "Jacka" Patrykowi...
  • Anonim

Albo...

http://i49.tinypic.com/qq3j39.jpg
  • Anonim

s zjadłem :<
  • Anonim

luuuz,można powtarzać:D u mnie na szkoleniu był spadochroniarz,chyba dwu- albo i trzykrotny :D
    powodzenia!
  • Glemus

Haha!
    Zdałem za 1 razem;)
    MSBIS opanowuje Poznań!
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki