-
Jannis
-
-
Anonim
>Jannis napisał
>A w speedracku obowiązkowo KOMANDOS :D
Zielony wytrawny i czerwony słodki. -
-
no baaaa...ale ja nie wiem czy dla tak szlachetnych trunkow speedrack to odpowiednie miejsce...moze najwyzsza polka?
-
Anonim
Z jednej strony masz racje, ale z drugiej będziesz za każdym razem obracał się po komandosa? To taka strata czasu. -
w sumie co racja to racja...najlepiej w pistle wrzucic jak cole pepsi sode itp...:) kolejny guzik K jak komandos...
-
SDM-W
> Every Serve Perfect Johnnie Walker master of bar administration prestige club Ogarnia ktoś kiedy są finały i gdzie?
23.09 hilton <podobno> pzdr -
Michał
witam
mam nietypowe pytanie do Was
szkolenie ukończyłem w sierpniu tego roku, lecz nie zdałem żadnego z egzaminów(niestety serwis 3 raz także) i w związku z tym czy można podejść do nich na nowo? oczywiście tym razem z pełnym zaangażowaniem...
-
bhsrth fegf
-
Michał
A czy będe musiał powtórzyć szkolenie w wyniku tego, ze oblałem 3 raz serwis?Mam nadzieje, ze nie bo jestem kuj pom i to wiąże się z dużymi kosztami niestety... -
>>>Kondziu<<<
W teori musisz powtórzyć kurs (oczywiście bezpłatnie), ale nie wiem jak to wygłąda w praktyce. -
Michał
-
>>>Kondziu<<<
nie wiem. z tym pytaniem najlepiej zwrócić się do sekretariatu MSBIS. tam Ci napewno odpowiedzą. -
-
Rafał Kopytko
duzy bukiet dla "Pani" Pauli i moze sie uda :D Albo flaszka "Jacka" Patrykowi... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
luuuz,można powtarzać:D u mnie na szkoleniu był spadochroniarz,chyba dwu- albo i trzykrotny :D
powodzenia! -
Glemus