-
Anonim
Wlasnie skonczylem kurs i mam przed soba egzamin praktyczny..!
Czy ktos moze dac mi jakies wskazowki,jak to wszystko ogarnac?! -
Anonim
Na pewno trzeba dużo trenować przed egzaminem i przede wszystkim myśleć nad tym co się robi a będzie dobrze najpierw ogarnij co masz nalać gdzie to stoi itd potem do roboty -
olmk
-
Anonim
-
-
olmk
-
Anonim
Na szczęście miał dobrego kolegę który ułatwił mu wejście do środowiska:P -
olmk
-
Anonim
ej kurde mam pytanie głupie.... czy jest tam w tej szkole jakis termin .. ważności zaliczania egzaminów ??.. został mi jeszcze praktyczny( nawet do niego nie podszedłem) .. a kurs robiłem.. we wrzesniu:D .. jezuu ile czasu ja tam nie byłem.. :) -
Anonim
To idż jak najprędzej z tego co wiem nie ma czegoś takiego jak okres przedawnienia egzaminów -
Anonim
ja zdałam praktyczny po roku od ukończenia kursu i nie bylo problemu. możesz iść nawet za 3 lata, jak będziesz jeszcze wszystko pamiętał na egzamin -
Anonim
tylko jest jeden problem ... nie chce mi sie :) kurde jak mu powiem ze pracuje jako barman to moze mi zaliczy praktyczny od ręki :> ... ale wątpie... -
Anonim
No chyba żartujesz ja na coś takiego w życiu bym się nie zgodził. O Sile tego dyplomu decydują umiejętności jego posiadaczy, ja też pracuje za barem i znam wiele osób pracujących za barem które na ten dyplom pomomo swej praktyki nie zasługują -
olmk
-
Anonim
-
olmk
znam i te nozyce zaraz odetna ci te resztki i Alicja bedzie niepocieszona xD -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
***G®ejs***
Ale jak? Podoba Ci się szkoła?; ) Jaki klimat? Jak tam jest, możesz coś opisać?? :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne