MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wlasnie skonczylem kurs i mam przed soba egzamin praktyczny..!
    Czy ktos moze dac mi jakies wskazowki,jak to wszystko ogarnac?!
  • Anonim

Na pewno trzeba dużo trenować przed egzaminem i przede wszystkim myśleć nad tym co się robi a będzie dobrze najpierw ogarnij co masz nalać gdzie to stoi itd potem do roboty
  • olmk

egzamin jest latwy, nic szczegolnego
  • Anonim

Mam nadzieje,ze sie uda.Jak skonczyles kurs dlugo szukales pracy?
  • olmk

konczylem w kiepskim momencie, bez znajomosci trudno dostac fuche
  • Anonim

Na szczęście miał dobrego kolegę który ułatwił mu wejście do środowiska:P
  • olmk

hehehe fakt, start najwazniejszy, pozniej idzie z gorki
  • Anonim

ej kurde mam pytanie głupie.... czy jest tam w tej szkole jakis termin .. ważności zaliczania egzaminów ??.. został mi jeszcze praktyczny( nawet do niego nie podszedłem) .. a kurs robiłem.. we wrzesniu:D .. jezuu ile czasu ja tam nie byłem.. :)
  • Anonim

To idż jak najprędzej z tego co wiem nie ma czegoś takiego jak okres przedawnienia egzaminów
  • Anonim

ja zdałam praktyczny po roku od ukończenia kursu i nie bylo problemu. możesz iść nawet za 3 lata, jak będziesz jeszcze wszystko pamiętał na egzamin
  • Anonim

tylko jest jeden problem ... nie chce mi sie :) kurde jak mu powiem ze pracuje jako barman to moze mi zaliczy praktyczny od ręki :> ... ale wątpie...
  • Anonim

No chyba żartujesz ja na coś takiego w życiu bym się nie zgodził. O Sile tego dyplomu decydują umiejętności jego posiadaczy, ja też pracuje za barem i znam wiele osób pracujących za barem które na ten dyplom pomomo swej praktyki nie zasługują
  • olmk

hehehehe jak to o mnie mowa to strzele po lbie :P
  • Anonim

Steryd znasz powiedzenie uderz w stół a nożyce się odezwą:P
  • olmk

znam i te nozyce zaraz odetna ci te resztki i Alicja bedzie niepocieszona xD
  • Anonim

Ty Steryd nie chodziło mi o Ciebie ale skoro się upierasz:P
  • Anonim

Amstaf przychodz trenuj i zdaj!!!!!
  • Anonim

Taki mam plan,a Ty zdales w koncu? pozdrawiam-Amstaf!!!!!!!
  • Anonim

Jutro smigam
  • ***G®ejs***

Ale jak? Podoba Ci się szkoła?; ) Jaki klimat? Jak tam jest, możesz coś opisać?? :D
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki