MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MSBiS

Płatność w ratach:
    - polega na wpłaceniu zaliczki w momencie zapisu (gotówką lub przelewem) i dopłaceniu drugiej raty w pierwszym tygodniu Szkolenia
    - zazwyczaj koszt Szkolenia rozłożony jest na dwie raty (po 600zł), w indywidualnych przypadkach, po wcześniejszym uzgodnieniu z sekretariatem Szkoły istnieje możliwość rozłożenia płatności na kilka mniejszych rat
    - aktualne promocje nie mają wpływu na sposoby płatność, tak więc oczywiście płatność ratalna nadal obowiązuje, w momencie zapisu obu osób należy podać, kto skorzysta ze zniżki

pozdrawiamy,
    MSBiS
  • MSBiS

Oczywiście egzaminy można, a wręcz należy poprawić.

Nie ma limitu czasu, jednak nie należy zdawać na chybił-trafił (nigdy się to nie udaje i jest stratą czasu :( )

Jeśli Szkolenie odbył Pan dawno, warto powtórzyć niektóre zajęcia i odświeżyć wiedzę.
    Jak Pan pisze nie zawsze są wolne miejsca, ale często są.
    Aby się upewnić należy w piątek poprzedzający rozpoczęcie kolejnego Szkolenia zadzwonić do sekretariatu Szkoły i zgłosić zamiar powtarzania zajęć.

W kolejnym terminie- od 01/02/2010 jest możliwość powtarzania zajęć z grupą o godzinie 17.00- do zobaczenia,

pozdrawiamy,
    MSBiS
  • asantir

dziękuję za odpowiedź. mam nadzieję, że jak jutro przyjedziemy to jeszcze się na jutrzejszy kurs załapiemy :>
  • super Dżon

chciałby ktos zapisac się na szkolenie barmanskie na 8 30 od 15,02 ze znizka walentynkowa??
    pozdrawiam
  • MSBiS

Czym byłby Clubbing bez profesjonalnych barmanów? Dziennk Polski | Magazyn Magnes - 18.02.2010
  • zuberekpm

Mam pytanie przez jakie stowarzyszenia rekomendowane są certyfikaty otrzymane po pomyślnym ukończeniu szkolenia barmańskiego?
    Z góry dziękuję za odpowiedź
    Pozdrawiam
  • MSBiS

Stowarzyszenie ponad 5 tysięcy przeszkolonych barmanów w ramach 10-letniej działalności Szkoły :)
    Inne rekomendacje i referencje do wglądu, znajdują się w siedzibie MSBiS oraz częściowo na stronie internetowej http://www.msbis.com

Pozdrawiamy,
    MSBiS
  • JuLiTkA; P

Mam pytanie:
    czy jeżeli nie mam zielonego pojęcia, ale interesuje mnie to szkolenie to jest sens brania udziału w nim? chciałabym później znaleźć prace z tym związaną, ale boje sie ze teraz wolą barmanów niż barmanki.
  • MSBiS

Szkolenie skierowane jest właśnie do osób, które chcą zbudować swoją wiedzę od podstaw. Bogaty program zapewni wiedzę niezbędną do rozpoczęcia pracy za barem i nie zauważamy tutaj żadnej dyskryminacji :)

MSBiS [Warszawa]
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki