-
Płatność w ratach:
- polega na wpłaceniu zaliczki w momencie zapisu (gotówką lub przelewem) i dopłaceniu drugiej raty w pierwszym tygodniu Szkolenia
- zazwyczaj koszt Szkolenia rozłożony jest na dwie raty (po 600zł), w indywidualnych przypadkach, po wcześniejszym uzgodnieniu z sekretariatem Szkoły istnieje możliwość rozłożenia płatności na kilka mniejszych rat
- aktualne promocje nie mają wpływu na sposoby płatność, tak więc oczywiście płatność ratalna nadal obowiązuje, w momencie zapisu obu osób należy podać, kto skorzysta ze zniżki
pozdrawiamy,
MSBiS -
Oczywiście egzaminy można, a wręcz należy poprawić.
Nie ma limitu czasu, jednak nie należy zdawać na chybił-trafił (nigdy się to nie udaje i jest stratą czasu :( )
Jeśli Szkolenie odbył Pan dawno, warto powtórzyć niektóre zajęcia i odświeżyć wiedzę.
Jak Pan pisze nie zawsze są wolne miejsca, ale często są.
Aby się upewnić należy w piątek poprzedzający rozpoczęcie kolejnego Szkolenia zadzwonić do sekretariatu Szkoły i zgłosić zamiar powtarzania zajęć.
W kolejnym terminie- od 01/02/2010 jest możliwość powtarzania zajęć z grupą o godzinie 17.00- do zobaczenia,
pozdrawiamy,
MSBiS
-
asantir
dziękuję za odpowiedź. mam nadzieję, że jak jutro przyjedziemy to jeszcze się na jutrzejszy kurs załapiemy :> -
super Dżon
chciałby ktos zapisac się na szkolenie barmanskie na 8 30 od 15,02 ze znizka walentynkowa??
pozdrawiam -
-
Czym byłby Clubbing bez profesjonalnych barmanów? Dziennk Polski | Magazyn Magnes - 18.02.2010
-
zuberekpm
Mam pytanie przez jakie stowarzyszenia rekomendowane są certyfikaty otrzymane po pomyślnym ukończeniu szkolenia barmańskiego?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam -
Stowarzyszenie ponad 5 tysięcy przeszkolonych barmanów w ramach 10-letniej działalności Szkoły :)
Inne rekomendacje i referencje do wglądu, znajdują się w siedzibie MSBiS oraz częściowo na stronie internetowej http://www.msbis.com
Pozdrawiamy,
MSBiS -
JuLiTkA; P
Mam pytanie:
czy jeżeli nie mam zielonego pojęcia, ale interesuje mnie to szkolenie to jest sens brania udziału w nim? chciałabym później znaleźć prace z tym związaną, ale boje sie ze teraz wolą barmanów niż barmanki. -
Szkolenie skierowane jest właśnie do osób, które chcą zbudować swoją wiedzę od podstaw. Bogaty program zapewni wiedzę niezbędną do rozpoczęcia pracy za barem i nie zauważamy tutaj żadnej dyskryminacji :)
MSBiS [Warszawa]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne