- 1
- 2
-
Anonim
W jakich lokalach pracowaliście w jakich obecnie pracujecie pochwalcie się :) swoimi osiągnięciami -
Kuba
-
...
-
-
Waciak
od poczatku marca czyli zaraz po kursie do 1 lipca Level Club na chmielnej... teraz mam urlop... a za pare dni szukam czegos w Krakowie :) -
Misza
Lemon Club ale to już dawno było :P teraz pracuje w malutkim pubie Empiro na oboźnej a od października znowu pewnie jakiś klubik -
queczur
Restauracja\klub Migawka od dwóch dni. Certyfikat mam niecałe dwa tygodnie. Ktoś ma coś do powiedzenia na temat tego miejsca? -
Anonim
-
Magda Smólczyńska
hmmm a lokale poza stolicą też się liczą? :P hehe ja po jakże ciekawym i interesującym kursie, a raczej dwóch kursach pracuje w Olsztynie w super klubie :) Qotłownia Stara Club :) przyznam szczerze, że mój certyfikat zrobił na nich nieziemskie wrażenie :) i bardzo fajnie mi sie tam pracuje :) zapraszam do Olsztyna na imprezki i na stronkę klubu http://www.qotlownia.pl :) a po wakacjach prawdopodobnie zacznę poszukiwania pracy w stolicy :) -
Lukasz
Jeżeli zagranica się liczy.Teraz Carluccio ale podłoga (nie wiem czy się liczy) ale tu barmani to nalewacze wcześniej Abacco (Bluewater, Kent, UK) a jeszcze wcześniej Buddha Bar i Beau Couperon Hotell (Jersey) -
Waciak
-
tynka
Jersey? Channel Islands?? o jejku... ja tez tam pracowalam :) stare dobre czasy... Atlantic Hotel, St Brelade :) -
Lukasz
>Jersey? Channel Islands?? o jejku... ja tez tam pracowalam
>:) stare dobre czasy... Atlantic Hotel, St Brelade :)
Dokładnie to Jersey :)) Piękna wyspa, ja byłem(pracowałem) w Rozel Bay i St. Helier. Teraz tam wpadam co pewien czas z wizytami napić się tzn. odwiedzić stare kąty; ) -
Anonim
-
-
Anonim
No a u mnie dziwna sprawa zaczalem sie rozgladac za praca i w nie wielu lokalach wiedza wogóle co to jest MSBiS :/ -
Anonim
-
Magda Smólczyńska
Znają??? Ja dwa lata temu pracowałam w Paphos na Cyprze i oni zielonego pojęcia nie mieli o tym, że w ogóle jakakolwiek szkoła międzynarodowa istnieje :P Ale u nich to inna sprawa :P tam nie liczył się certyfikat, a umiejętności :) Stare dobre czasy :) -
Anonim
No jednak kilka innych lokali znacznie lepiej stało z wiedza i są chetni do "współpracy" ale po okazaniu certyfikatu.Tak,wiec trzeba sie brać do roboty i ćwiczyć i ćwiczyć :) -
Anonim
-
Anonim
-
Czarek
Nie chce zakładać nowego tematu ,a wydaje mi się ,że pytanie jest tu właściwie :
czy uważacie ,że warto było zapisać się na kurs do MSBiS ? (wybaczcie trywializm pytania ,ale jak ktoś ma zbierać kase na to ,to jest tego ciekaw :) )
- 1
- 2