MSBiS [732]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joanna

Jakie predyspozycje powinien mieć barman? Kto na pewno na barmana się nie nadaje? Chodzi mi o charakter, osobowość, zakładam że potrzebną wiedzę zdobędę na kursie :) chociaż jakieś takie ogólne potrzebne życiowe umiejętności też wymieniajcie. Chciałabym pracować jako barmanka ale siostra ciągle mi to odradza, twierdzi że to do mnie nie pasuje i lepiej żebym poszukała pracy jako kelnerka... :(
  • ...

1.Powinien umiec czytac.
    2.Powinien umiec mowic:)
    3.Ciezko bedzie jesli jest niemy i głuchy.
    4.Powinien posiadac umiejetnosc chwytania, łapania, ogolnie poruszania rekoma i dłońmi.
    5.Powinien posiadac umiejetnosc zapamietywania(choc i bez tego sie da, o ile czytac sie umie:)).

to chyba na tyle, jak cos wymysle to napisze:).

p.s. a to Twoje zycie czy siostry:)? pamietaj...kelenerka to s....... a z reszta, dowiesz sie na kursie:)
  • Jasiek

barman przede wszystkim powinien byc istotą myślącą!! :D
  • Joanna

to niewielkie wymagania, jak narazie się załapuję :)
  • ...

w sumie wiekszosc osob spelnia owe wymagania:)...

p.s. zaraz bedzie, ze jestem maly wylewny dla kobiet:P:). z gory przepraszam:)
  • Alex

Myślę że przyda się też jak lubisz poznawać nowych ludzi, cierpliwośc też się przyda, tak jak poczucie humoru :) i mocny łeb... ale to po pracy; )
  • 100json

Barman musi miec jaja - oczywiscie metaforycznie :P jesli lubisz przelamywac rutyne, nowe znajomosci i dobra zabawe to jest to praca dla Ciebie - calej reszty mozna sie nauczyc :)
  • Anonim

Barmanem może zostać ten, kto ma atrakcyjną aparyckję, to primo, a poza tym jest w stanie się nauczyć robić cocktaile. Tyle :)
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki