-
Anonim
Wiem, że to pewnie oklepane pytanie, ale zależy mi na szybkich odpowiedziach bo 26 V zaczyna się kurs barmański na który chce się zapisać właśnie w MSBIS..
Chciałbym się dowiedzieć czy łatwo zdaje się jakieś egzaminy (jeżeli jakieś są) i jak jest potem ze znalezieniem pracy, czy dzieki temu kursowi większość barów bedzie mnie chciało?;p bo zależy mi na uzyskaniu pracy w tym kierunku;)
Czy przed kursem warto sie czegoś uczyć, hm teorii albo czegokolowiek?
Prosiłbym o odpowiedzi bo bardzo mi zależy..; p;) -
Anonim
Tak Kurs jest przydatny jest świetną bazą do rozpoczęcia pracy w charakterze barmana. Egzaminy są gdyby ich nie było wartość dyplomu była by zerowa.
Nie ucz się niczego przed kursem idziesz na niego by zdobyć wiedzę i na pewno ją zdobędziesz ucz się w trakcie. Oto odpowiedzi potwierdż że przeczytałeś a ja skasuję ten topic -
...
Jezeli chcesz zaczac prace na barze, a jestes laikiem w tej dziedzinie...idz, idz, idz!!! Czy egzaminy sa latwe do zdania?Nie! i cala wartosc w tym. czesc jest do wkucia, inna czesc do wkucia i praktykowania...a serwis trzeba znac i tyle:). Czy bary beda Cie chcialy po tym kursie? wiesz, szybciej wezma Ciebie niz kogos bez dyplomu i doswiadczenia. Nie ucz sie nic, tam sie dowiesz praktycznie wszystkiego od A do Z, zeby moc zaczac i normalnie funkcjonowac jako barman. Ucz sie w trakcie kursu, i odrabiaj prace domowe zadane przez 'nauczycieli':D. bo niby wydaja sie glupie ale bardzo przydatne...sam ich nie robilem, i do dzis jeszcze nie zdalem 2 egzaminow, a na kursie bylem we wrzesniu:)!. wiec...idz:). -
Anonim
-
-
Kuba
Ja jestem teraz na pierwszym tygodniu, ale już widze ocb, byłem na jednym egzaminie i nikt nie zdał :P
Jest na prawde bardzo trudny, ale w tym rzecz. Jak zdasz, masz pewność że jesteś w 100% przygotowany.
Co do pracy, to słyszałem opinie, że po tej szkole bardzo łatwo.
pozdr -
..*::*nA$Ty gIrL*::*..
-
Anonim
A jak nie zdasz, to żeby podejść do poprawki egzaminu trzeba coś płacić?;p -
Guner
"Czy ten kurs barmański jest przydatny?:)"
Nie. Tak naprawdę wszyscy chodzimy tam dla kaprysu...
ps. Poprawka kosztuje. Twój własny prywatny czas. Więc zdajesz poki zdasz albo sie zestarzejesz=) -
Ewa Gniado
ale nie myśl ze zaraz po kursie będziesz w tym zawodzie alfą i omegą... prawdziwego barmaństwa uczysz się pracując... ale warto. Idz. -
100json
Jesli wiazesz z praca barmana swoja przyszlosc to nie mozesz miec lepszego startu jak ten kurs - jesli interesuje Cie praca w remoncie przy nalewaniu piwka zeby sobie dorobic w czasie studiow to ten kurs to nie dla Ciebie; ) -
Alex
Też mam zamiar iść na ten kurs w lipcu :)
Uczą Cie tam całej książki z drinkami czy uczą jak łączyć konkretne alkohole? -
Anonim
musisz wkuc skladniki drinow z ksiazki,a potem ladnie to wykorzystac w praktyce;p powodzenia na egzaminie,ktory jest raczej trudno zdac:/ -
AIN'T MY BITCH
-
...
-
AIN'T MY BITCH
tak wtedy tworzy się własnego niepowtarzalnego drinka :D
gdy zrobi na świecie furrorę to będzie opisane właśnie Naszym nazwiskiem i imieniem :D -
Anonim
-
Alex
>Guner napisał
Poprawka kosztuje. Twój własny prywatny czas. Więc
>zdajesz poki zdasz albo sie zestarzejesz=)
Trzeba czytać poprzednie posty a następnie pytac; ] a kolega Guner juz odpowiadał na pytanie... Nie każ mu się powtarzać; ) -
Anonim
-
...
kolego, slabo czytasz poprzednie posty. jedyny koszt za ponowne podejscie do egzaminu to bedzie : a. poproszenie Patryka o to zeby podszedl do sali barmanskiej(o ile chodzi o egz. praktyczny) lub poproszenie Pani Patrycji o karteczke(jesli chodzi o inne egzaminy). No i chwila Twojego czasu. to tyle jesli chodzi o dodatkowe koszty:) -
Alex
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne