- 1
- 2
-
Anonim
-
Ojciec Dyrektor
tomek katuje układ od tygodnni, w niedziele zobaczymy naprawdę niezły show. zapraszamy wszystkich!!!
więcej info na stronie IFL. -
Anonim
-
-
AIN'T MY BITCH
-
Madzia
Czy to znaczy, że każdy może pójść i zobaczyć finał?? Nie trzeba mieć żadnych zaproszeń?? -
Anonim
-
AIN'T MY BITCH
GRATULACJE DLA NAJLEPSZEGO TOMKA!!!! BRAWO DAŁEŚ CHŁOPIE POPIS :D:D:D -
Anonim
fakt...naprawde byl dobry...choc jak dla mnie to on wygral te zawody przed ich rozpoczeciem...niestety uroki sportu nie wymiernego...no i ogromna przepasc dzielaca pierwsza czworke od reszty zawodnikow... jak dla mnie pierwsza 4 :
1.Małek/Buryanov
3.MASAKRA
4.Posłuszny -
nieMilec
-
Anonim
A jakies filmiki z finalow sa dostepne bo ja chcialem ale sie nie udalo dotrzec :) mimo to gratuluje -
Madzia
No ja też byłam po wrażeniem:) Tomek -SUPER!!! Choć Ukrainiec też świetnie rzucał! -
-=P@jd4=-
-
kivi
etam i tak Wiolka powinna wygrać :P ...no w ostatecznosci Tomek :) i lub Marek :) -
-
!!::JUNIOR RYBA::!!
finały IFL sa w niedziele?
Ktos moze wie jak na nie sie dostac? sa jakies zaproszenia albo wejsciówki? -
...
wejscie bylo dla kazdego:).bez zaproszen/wejsciowek.brawo dla Tomka i Marka(powinien zajac 2 miejsce). -
Adrian...
-
Ojciec Dyrektor
10 maja w Zakopanem eliminacje do tegorocznych zawodów IFL, kto w okolicy niech wpada. -
Anonim
Szukam osób z Warszawy, które biorą udział 10 maja w Genesis, w Zakopcu !
Mianowicie rozchodzi mi sie tutaj o wspólną podróż, bo jak wiadomo w kupie siła:) Odzywajcie sie czym prędzej ! -
...
-
Anonim
dostałem niusa ze nie jedzie... poza tym post tyczył sie zainteresowanych;p
- 1
- 2