Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Macie jakieś ciekawe metody nauki? W sensie zapamiętać jak najwięcej drinków w jak najkrutszym czasie :)
  • Kisiel

Posmakuj każdego, to może lepiej pójdzie; D
  • M.

karteczki, karteczki i jeszcze raz karteczki :D
  • Anonim

Nie do końca tak .....jedna osoba z mojej grupy katowała te karteczki po godzinach i co ??,,,,,,,,,na egzaminie źle ustawil szklanki :/
  • Anonim

ja radze systematycznosc...konczy sie kurs i to co na kursie na swiezo wkuwac a potem powtarzac od poczatku kazdego dnia..mi pomoglo :)
  • Kisiel

To może mieć pretensje tylko do siebie,

A może sekretem powodzenia jest to aby mieć chody u Grazynki, a ona szepnie dobre słówko tam gdzie trzeba :D
  • Anonim

ale to nie Grazynka przeprowadza egzamin praktyczny :)
  • Anonim

Przede wszystkim to nie Grejs zdaje ten egzamin:) musisz umiec takie życie
  • Kisiel

Ja to juz dawno mam za sobą.
    Już dawno nie pojawiałem sie w tej kuźni młodych barmańskich tlentów, i może trzeba zobaczyć jak teraz egzaminy wyglądają.
    Może coś się zmieniło.
  • M.

a co mogło się zmienić? Tylko karteczki bledną :)
  • Hustle

Karteczki? nieeee.... ja pamietałem każdego drinka ktorego piłem i to najlepsza metoda, w koncu i tak wszyscy jestesmy (a jak nie jestescie to zostaniecie) alkoholikami;) wiec probować probować probowac; ) to moja wersja Patrykowego "ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć'; ]
    pzdr;]
  • Anonim

jeszcze dodam ze to czego sie nauczycie to na pewno zaowocuje :) i sie przyda:P
  • Kisiel

Hustle! Ale chyba nie próbowałeś tych drinków które przygotowywalismy na zajęciach. :) To by było trochę hardcorowe
  • Hustle

hehe nie, wracałem do domu i nie moglem siedziec o suchym pysku; ) to jest nie realne jak sie siedzi i oglada te butelki... to potem czlowiek mysli tylko o jednym; ]
  • Chi sa che sara...?:)

Hehe;) tez jestem za karteczkami;) A czy ktos wogole pamieta swoj zestaw na egzaminie??;)
  • AIN'T MY BITCH

ja pamiętam 3 z 5 drinków :P
| |

http://www.msbis.com   MSBIS grono dla Tych co Kurs Patryka ukończyli, starają się ukończyć bądż b...

Międzynarodowa Szkoła Barmanów i Sommelierów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki