MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wiśnia

ja się wybieram ale szukam kompana :)
  • !!Konr@d!!

widziałem dzisiaj królewski orszak w Piasecznie ok 15-16, mijali Shella, czyżby gronowicze?
  • Bonus

lata ktoś dzisiaj po Poznaniu badz okolicach?
  • Jimmy

Jesli ktos chetny to miedzy godzina 19- 23 mozecie mnie z Ekipa zlapac na cargo :))
    Pozdrawiam i SZEROKOSCI !!
  • Dud

Jakby ktoś chciał polatać dzisiaj wieczorkiem po Warszawie i okolicach to pisac na PW albo maila: g.dudkowski@gmail.com.

Lub po prostu niech przyjedzie na BP na przeciwko Blue City na 21.00.

google maps: http://maps.google.pl/maps/place?ci...

Stacja BP Aleje Jerozolimskie 144C.
  • Dud

O w picze. No nikogo nie ma. Jakby ktoś chciał się podłączyć to pisać maila.
  • Dud

Jutro godzina 16.00 - 16.30 przy rondzie w Nieporęcie nad Zegrzem : http://maps.google.pl/maps?f=q&...

Cel podróży: na pewno winkle pod Nasielskiem, w takiej wsi pod Radzyminem + coś tam jeszcze się wymyśli. Ogólnie fajne rejony do jazdy.

Póki co jadą dwie R1. Jeżeli ktoś chce się dołączyć to zapraszam.

kontakt: g.dudkowski@gmail.com
  • dawidos

Zapraszam na Jubileuszowe V Spotkania Motocyklowe do Sielinka k. Opalenicy, woj. wielkopolskie.

Miejsce:
    Sielinko koło Opalenicy woj. Wielkopolskie
    Czas:
    Start 22.07.2011 godz. 15:00
    Impreza trwa cały weekend.
  • WODZU

a na ten weekend nad morje nie ma nikt ochoty ??? znajomi albo pracują, albo udają że pracują i latanie dookoła komina a dalej ruszyc dupe to już BOŻE POMIŁUJ.
  • Być kimś, być sobą

Czy jest juz znany termin zakonczenia sezonu na Jasnej Gorze ??

Dzieki
  • ~~P@\\/\\/eŁ~~

Witam:) Czy miałby ktoś może ochotę przybyć i pomóc w obstawie ślubu w tą sobotę w Nieporęcie około godziny 18 ? Z góry dziękuje za pomoc :)
  • Mokotów-Dolny

Wiecie moze kiedy koniec sezonu w Warszawie? albo ewentualnie jakas ustawka ?:P
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)