-
-
DAwid W.B-style
wreszcie!!!!!!:))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))
nie związane z Ustawką, mam nadzieje:)
<ciesze sie jak małe dziecko> -
DAwid W.B-style
jeżdząc przy takiej aurze, myslałem ze nie dożyje tej chwili:) <hehe> -
-
kurczakiew
jest !!!!!
pozostaw moje "jest" proszę
przez parę minut
możesz potem skasować
GRATULUJĘ ! -
DAwid W.B-style
na początku chciałem podziękować Path:)czekałem na te moment.
..a następnie chciałem poinformować grupe że w przyszłym tygodniu, w piątek ma być 9*:), grzech nie pojeździć:), więc zadaje pytanie:
KTO JEST CHĘTNY na terror stolicy(oprócz Bercika, bo ona jest zawsze chętny:), chyba ze pracuje - tak trzymaj bercik, piwo dla ciebie)
Już widze las rąk:)))))))))))))))))))))))))) )))))))))))) -
DAwid W.B-style
jeżeli zbierze sie paru śmiałków, a nie każdemu będzie pasował ten dzień, możemy przełożyć ustawke na sobote bądź niedziele. pozdrawiam
p.s spokojnie nie wszyscy naraz:)))))))))))))))))))))))) )) -
Anonim
ja chce ja chce ja chce ja ja ja :D tylko czy bede miec juz zrobiona chlodnice; / jak nie to huj jade z butelka oleju i na swiatlach bbede dolewac sobie :D -
DAwid W.B-style
aż tak bardzo cieknie?? :(, Z chęcią bym ci pomógł, uporać sie z tym problemem, ale na mechanice znam sie tyle co ...
...hmmmmmmmmm NIC:), jak dasz jej rade, to wpadaj na Ustawke.
Ludzie wkońcu trzeba sie poznać, potem cos wypić i jesteśmy jak barcia:))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))) -
Anonim
jak postawie ja na boczna nuzke i jest dobrze rozgrzana to leci ciurkiem :( wczesniej sie pociła ale teraz to juz rozruchana dobrze jest; )
kurde zmotywowales mnie teraz David :D
ide wykrecic chlodnice i ja zabieram do spawania nie ma bata !!
jeszcze mnie kumpel dobil jak wracalem sobie z roboty fura a ten obok mnie na fzrce i sie ze mnie smeje; / i jak tu zyc w tym klimacie powiedzcie mi; ( -
:super_śledź:
-
Snow ♥ moto
Ciekawe, czemu zniknal moj post,zeby sie dzisiaj ustawic?Aaaa...pewnie byl nie na temat.... -
.
-
DAwid W.B-style
oj ziombel , ziombel ja sie z ciebie smiać nie bede, moge ci tylko współczuć, bo ból jednej z maszyn to nasz ból,.
ty wariat a masz spawarke, bo jak nie to napieraj do mnie:) bez kitu, w tym akurat moge ci pomóc (tylko ja spawać nie bede, bo...
...jak ostatnio spawałem sobie podnośnik tylny do moto:):)hehehe to podnoszą c motocykl sie złamał:)))))))
i niech teraz ktoś powie ze nie jestem gwiazdą spawania:) -
-
Snow ♥ moto
A nie mozna bylo wykasowac postow nie na temat, a zostawic te wlasciwe? -
DAwid W.B-style
snow, niewiem czy zdążyłeś przeczytać:), proponowałem ci piątek, sobote lub niedziele.co ty na to?? może zbierze sie jeszcze pare osób. Pomóżmy tasiorowi bo chłopak ma problem. -
Anonim
heheh dobre dobre ale ziomek raczej aluminiowej chlodnicy nie zespawasz chyba co nie :> ?? zaraz bede szedl swiecki wymienic to ogarne od razu ta chlodnice i ja zdejme moze uda mnie sie jeszcze dzis ja zawiesc do spawania :]
pozdro -
-
DAwid W.B-style
>tasior napisał
>heheh dobre dobre ale ziomek raczej aluminiowej chlodnicy
>nie zespawasz chyba co nie :> ?? zaraz bede szedl swiecki
>wymienic to ogarne od razu ta chlodnice i ja zdejme moze
>uda mnie sie jeszcze dzis ja zawiesc do spawania :]
>pozdro
no cóż:)))) jak mówiłem nie znam sie na mechanice:):):) a chciałęm tylko pomóc, spawaj ją i w piątek, sobote, lub niedziele latamy. -
Snow ♥ moto
No dzieki Dawid, ze przypomniales, bo pewnie bym sie nie dowiedzial, a jeszcze spytalbym sie kiedy sie ustawiamy i kolejny post by zniknal, a ja bym dostal bana i nagane;). Spoko, piatek to jest spoko opcja. Moze jutro ma sie ktos ochote przejechac?Musze dotrzec silnik, a taka pogoda sprzyja delikatnej jezdzie... -
Anonim
hehehe stary jak by mozna bylo ja zespawac to juz dawno bym ja obleciał wiec chyba lepszy ze mnie spawacz :] wkoncu sie spawalo na warsztatach w szkole to i tamto; )