MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lenar

ja potrzebujesz papiery do 125 to sie jakoś dogadamy tylko nie wiem czy ci będą pasowały bo są do sachs xtc 125
  • KUBA

Hehe. Jesli chodzi o WSKe papierow moze nie miec. Co do rometa - rama z papierami, albo romet z papierami - z numerami zgodnymi z rama.
    Romet ma przejechac przez granice wschodnia na swoich kolach :D (a przy tym przejsc przez wszelkie najmniejsze kontrole).
  • ŁAsic

a może interesuje Cię WFM dwu ramowa? Tylko do renowacji na chodzie chyba... stoi z rok w stodole więc nie wiem...
  • KUBA

Interesuje mnie :) ale niestety nie teraz. Juz mam cos do roboty. Ale bede mocno zainteresowany w lato lub pod koniec, bo chce odrestaurowac na oryginal.
    Pozdro
  • ŁAsic

oka to jak coś wal na priva
  • KUBA

Ma ktos na handel walek zdawczy od rometa 2 biegowego, puszke filtra powietrza, prawa klamke hamulca i linke hamulcowa wsk 175?
    Zalezy mi na dobrym stanie walka zdawczego.
  • KUTER

poszukuję junaka do remontu z papierami. Proszę pisać na priv.
  • KUBA

Potrzebuje czesci do rometa: kolo do rometa kadeta 16 cali, mocowanie klamki hamulca z klamka, puszke filtra powietrza do motorynki, walek zdawczy do 023 i jakies gumowe stopki.
    Zalezy mi na czasie.
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)