-
lenar
ja potrzebujesz papiery do 125 to sie jakoś dogadamy tylko nie wiem czy ci będą pasowały bo są do sachs xtc 125 -
KUBA
Hehe. Jesli chodzi o WSKe papierow moze nie miec. Co do rometa - rama z papierami, albo romet z papierami - z numerami zgodnymi z rama.
Romet ma przejechac przez granice wschodnia na swoich kolach :D (a przy tym przejsc przez wszelkie najmniejsze kontrole). -
ŁAsic
a może interesuje Cię WFM dwu ramowa? Tylko do renowacji na chodzie chyba... stoi z rok w stodole więc nie wiem... -
KUBA
Interesuje mnie :) ale niestety nie teraz. Juz mam cos do roboty. Ale bede mocno zainteresowany w lato lub pod koniec, bo chce odrestaurowac na oryginal.
Pozdro -
-
ŁAsic
-
KUBA
Ma ktos na handel walek zdawczy od rometa 2 biegowego, puszke filtra powietrza, prawa klamke hamulca i linke hamulcowa wsk 175?
Zalezy mi na dobrym stanie walka zdawczego. -
KUTER
-
KUBA
Potrzebuje czesci do rometa: kolo do rometa kadeta 16 cali, mocowanie klamki hamulca z klamka, puszke filtra powietrza do motorynki, walek zdawczy do 023 i jakies gumowe stopki.
Zalezy mi na czasie.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne