- 1
- 2
-
AREK
pomaluję każdy motocykl!!! nowy jak i zabytkowy według orginalnej technologii. Posiadam kabinę lakierniczą, wykfalifikowaną kadrę, zakład istnieje od 1990. Wykonujemy także usługi blachrsko- lakiernicze samochodów, spawamy plastiki (także owiewki), wykonujemy tunning wizualny. prowadzę również sprzedaż częśJci nowych i używanych do samochodów JAKOŚĆ MOICH USŁUG JEST BARDZO WYSOKA!!!zakład mieści się pod piasecznem. kontakt- 0-607-591-787 ZADZWOŃ ODPOWIEM NA KAŻDE PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
A kaski tez malujecie? Jak tak to w jakiej cenie? Według mojego(No z grupsza mojego) projektu? -
Anonim
orzeł.... aerograf zrobisz:)?????
i za ile pomalujesz motocykl... jak moje lakiery???? -
Twardy
jarson widze, ze zamiast remontowac sprzet polozysz nowy lakier i bedzie ok:) -
-
Anonim
hehe..nieda sie go zrobic..chce go na czesci do zyda puscic..a z odskzodowania doloze i cos kupie;]..pytam na zapas:P
bo pzu uznalo ze to skzoda calkowita...skzoda,ale...jezel i wypalaca kase..to bedize upragniona VFR rc36:))))
-
Twardy
-
Uzytkownik usuniety
-
Szakill
-
Anonim
W PZU ubezpieczyłeś :D buahaha, przecież to najbardziej niwypłacalna firma. Ludzie masowo uciekają z PZU do innych firm przez wysokie składki i niewypłacalnośc. -
Marian
Mam namiar na faceta co bawi się w grafikę na samochodach i moto. Ostatnio widziałem jak malował bmw Z3 .... wyszła super. Motorki i kaski też maluje, warsztat ma w Warszawie - Anin. Jeśli ktoś chce namiary to piszcie na prv.
-
DAwid W.B-style
-
AREK
areografu nie zrobię, bo jak to się kolega wyraził trzeba artysty. każdą wycenę dokonuję na miejscu, po dokładnym obejżeniu elementu malowanego. Zapraszam, nie koniecznie musimy się spotkać w warsztacie, możemy gdzieś na mieście. -
AREK
kaski oczywiście też maluję, jak napisałem wcześniej zajmuję się tym profesjonalnie- głównie samochodami, lecz malowałem już nie jeden motor i kask... -
AREK
za około tydzień pokażę pomalowany mój motor (jest teraz w fazie przygotowań do malowania) -
AREK
standartowa cena za malowanie kasku wynosi 100zł, a za felgę 150.cena może rosnąć wraz z różnymi dodatkami (kilka kolorów, wzory) motoru nie da się w wycenić nie widząc go, dlatego zapraszam do spotkania. dzwońcie, odpowiem na wszystkie pytania!!! 0-607-591-787 -
Anonim
Witam a pomalujesz boczek od kasku?? od suomy taki dekieliek co szybke trzyma. Mam jeden a drugi gdzieś zginął i chce mieć symetrycznie. Ten boczek ma kilka kolorków i linie szerokości 1 cm. Więc nie wiem szy takie rzeczy też robisz. Jak tak to ile by kosztowało pomalowanie takiego boczka? -
Mateusz, prościej i taniej będzie dokupic, i na pewno będą identyczne :D
-
Anonim
wiem że było by prościej ale nie ma dwóch identycnzych kasków. Tomek mówił jak mi dawał że to jest replika jakiegoś zawodnika ale nie pamiętam jakiego. Więc będzie problem z dokupieniem. -
AREK
mogę pomalować tylko muszę mieć wzór. nie wycenię ci nie widząc tego, zadzwoń to umówimy się i ci wycenię.pozdrawiam -
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne