- 1
- 2
-
Karol Piotrowski
Witam witam. Mam Aprilie RS 125 i przybieram się na wiosne do zmiany oleju w skrzyni. No i nie bardzo czaje co tam zalać. Macie może jakies propozycje ? ? ? -
Anonim
-
BartekV8
-
Karol Piotrowski
No wypasik. A propos jeszcze co do płynu hamulcowego. Też są jakieś rodzaje ? czy kupić jakieś huj wie co i zalać ? ? ? -
-
BartekV8
Są różne- ekstremalne, sportowe itp. Ja ostatnio (znaczy w sezonie) zalewałem jakiś samochodowy gówniany i nie widze różnicy między niby sportowym czy coś. -
Karol Piotrowski
A no to też wypasik. I szukam jeszcze zasranego ślimaka do licznika bo się pierdolony ukręcił. Ale huj to to pewnie tylko w serwisie. Pozdro panowie. -
DAwid W.B-style
siemasz, z tego co pamiętam , do mojej aprili AF1 125 Futury ,lałem full syntetic'a -
Karol Piotrowski
-
Anonim
-
Uzytkownik usuniety
-
Uzytkownik usuniety
-
Karol Piotrowski
OoOoO Wporządeczkuu zaleje kujawskii z I tłoczenia, pewnie będzie ostro kręcił %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%% ohohooo co sie dzieje -
:super_śledź:
-
Piotrek Płaczek
-
Karol Piotrowski
-
Piotrek Płaczek
-
Szakill
-
Karol Piotrowski
Żeby nie zaśmiecać i nie zakładać nowego tematu napisze tutaj. Mianowicie dużo ludzi jest tu z wa-wy i proszę podajcie jakiś tel., www lub maila do tego serwisu aprili na Modlińskiej bo poszukuje ślimaka od licznika. -
.
WARSZAWA
MOTOTECNICA
tel. 022 814 21 45
ul. Modlińska 225
03-120 Warszawa
-
Karol Piotrowski
OoO dzięki wielkie. I jeszcze jedno, gdzie można się zaopatrzyć w stojak motocyklowy ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...