MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karol Piotrowski

Witam witam. Mam Aprilie RS 125 i przybieram się na wiosne do zmiany oleju w skrzyni. No i nie bardzo czaje co tam zalać. Macie może jakies propozycje ? ? ?
  • Anonim

Syntetyczny lub półsyntetyczny olej przekładniowy :]
  • BartekV8

Tak btw zapraszam na temat o Aprilii (jest teraz na 2 stronie)
  • Karol Piotrowski

No wypasik. A propos jeszcze co do płynu hamulcowego. Też są jakieś rodzaje ? czy kupić jakieś huj wie co i zalać ? ? ?
  • BartekV8

Są różne- ekstremalne, sportowe itp. Ja ostatnio (znaczy w sezonie) zalewałem jakiś samochodowy gówniany i nie widze różnicy między niby sportowym czy coś.
  • Karol Piotrowski

A no to też wypasik. I szukam jeszcze zasranego ślimaka do licznika bo się pierdolony ukręcił. Ale huj to to pewnie tylko w serwisie. Pozdro panowie.
  • DAwid W.B-style

siemasz, z tego co pamiętam , do mojej aprili AF1 125 Futury ,lałem full syntetic'a
  • Karol Piotrowski

:> :):):)
  • Anonim

zalej kujawski;)
  • Uzytkownik usuniety

ecologiczny roślinny najlepszy jest
  • Uzytkownik usuniety

koniecznie z pierwszego tłoczenia...
  • Karol Piotrowski

OoOoO Wporządeczkuu zaleje kujawskii z I tłoczenia, pewnie będzie ostro kręcił %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%% ohohooo co sie dzieje
  • :super_śledź:

sprobuj spirytus zalać.... surfin cos gdzies kiedyś wspomninał...

:D
  • Piotrek Płaczek

Salicylowy najlepiej:)
  • Karol Piotrowski

Albo denaturat. Też powinien dobrze kręcić :)
  • Piotrek Płaczek

nie wiem musisz sprawdzic to heh
  • Szakill

Kujawsky Magnatec

jest de beścior
  • Karol Piotrowski

Żeby nie zaśmiecać i nie zakładać nowego tematu napisze tutaj. Mianowicie dużo ludzi jest tu z wa-wy i proszę podajcie jakiś tel., www lub maila do tego serwisu aprili na Modlińskiej bo poszukuje ślimaka od licznika.
  • .

WARSZAWA

MOTOTECNICA
    tel. 022 814 21 45
    ul. Modlińska 225
    03-120 Warszawa

• Karol Piotrowski

OoO dzięki wielkie. I jeszcze jedno, gdzie można się zaopatrzyć w stojak motocyklowy ?
  • 1
  • 2
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)